| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ELİF'İN GÜNLÜĞÜHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet gerçekten dalgalanmalar ben de çok fazla sanırım bu dageçmişte yaşanan olayların etkisinden kaynaklanıyor yoğun bir şekilde dinleyip bir an önce olumlu etkilerini görmeye çalışıyorum şu an çalışmadığım için böyle bir imkanım var ama çalışmaya başlayınca sadece uykumda ve gelince ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet gerçekten dalgalanmalar ben de çok fazla sanırım bu dageçmişte yaşanan olayların etkisinden kaynaklanıyor yoğun bir şekilde dinleyip bir an önce olumlu etkilerini görmeye çalışıyorum şu an çalışmadığım için böyle bir imkanım var ama çalışmaya başlayınca sadece uykumda ve gelince de 2 saat dinleyebilirim sanırım benim de annem şaşkın bu duruma sürekli mp3 çalarla geziyorum onun şarjı bitince bilgisayardan kolonlarla dinliyorum etkisini er ya da geç göstereceğini biliyorum ve sabırla dinliyorum gerçekten hepimiz için hayırlı olsun sevgiler ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ![]()
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
![]() | ![]() Akşam hiç uyuyamadım nerdeyse hiç uyumadan kalktım hazırlandım alışverişe çıktım hem yeni halimi denemiş olurum hem de biraz moral depolarım diye düşündüm yola çıktım sanki aklımda iki tilki dolaşıyor biri diyor ki herşey çok güzel hayat güzel gevşe anı yaşa herşeyin tadını çıkart diğeri hep olumsuzlukları görüyor bir sürü şey söylüyor kendimde değişen çok fazla bir davranış göremedim sadece dik yürümemin dışında önceden de dik yürürdüm ama sanki daha bir fark vardı eskiye göre baştan böyle çekimser davranışlar içindeydim sonra bir açıldım alışverişte Allah girmediğim mağaza kalmadı kendime de kızıma da çok güzel ciciler aldım eve gelirken yolda otobüse daha 16-17 yaşlarında bir genç bindi ben durumu görünce yıkıldım resmen Allahım dedim ufacık sorunları konu yapıp kafamıza takıyoruz herşeyden yakınıyoruz üzüldüm dua ettim Allahım ne olur onlara da iyilik sağlık ver gencin bir kolu tamamen yoktu tek eliyle tutundu ve geçti bir yere oturdu Allahım içim parçalandı Allahım ne olur yarabbim sen muhtaç kullarına da iyilik sağlık huzur ver Bu acıma değil de ne biliyim çok farklı duygular yaşadım işte Allahım tüm kullarına yardım etsin ağla
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Guest
| ![]() Elif gerçekten Allah insanlara güç versin diyecem ama herşey bizde de bitiyor ne diyeyim bende üzülüyorum |
![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 4
53 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() herkes de duymustur heralde barıs akarsu vafat ettı ...ben dun bu haberı ızlerken barıs akarsuyu hıc tanımamama ve dızısını bıle hıc ızlememis olmama ramen benı farklı dusunceler aldı annmler de yanımdaydı o sırada neredeyse aglıyordum o yanımda kımse olmasa aglardım da neyse işte dusundum de hayat gercekten cok kısa bır oyun daha dun tekne gezisinde mutluluk sacan gencecık bır ınsan bı bakıyoruz kı bır hıc ugruna öluyor .....su kısacık zamanı ne kadar verımlı gecırırsek okadar ıyı ne bıleyım ıste dun aksam baya bı duygulandım acıkcası farklı dusuncelere daldım .... bı de su geldı aklıma barıs akarsu yanında ,,her gun daglarda vatanı ıcın canını feda eden mehmetcıklerımız .... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) | ||
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 4
53 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
farklı bır memlelet aslında bızımkısı ama yanlıs anlasılmasın cok guzel bır memleket ...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
![]() | ![]() bu dünyada öyle çok acımasız insan var ki bir o kadar da bizler gibi merhamet duyguları fazla gelişmiş insanlar da var beni de dün arabada gördüğüm gencin durumu,barışın vefatı çok derinden etkiledi gerçekten çok üzüldüm ama insanız işte ölüm bir gerçek ve hepimiz bir gün ölücez ama bu kadar erken olması böyle hayat dolu birinin birdenbire yok olmasına insan dayanamıyor tanısak da tanımasak da durum aynı
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
![]() | ![]() Evet Gözde bir de doğuda terörle mücadele eden mehmetçiklerimiz var şehit olan gazi olan ya onlar onların ailelerinin yaşadıkları ben bu duruma yabancı değilim aslında kardeşim bir ay öncesine kadar doğudaydı vatani görevi için her an aklımız ondaydı aramadığı zaman uyku uyumuyorduk, annemin gözü sürekli haberlerdeydi hani her an diken üstünde yaşamak derler ya aynen öyleydik neyse ki bir ay önce tamamladı ve sağ salim geldi çok şükür umarım tüm mehmetçiklerimize de nasip olur ailelerine sevdiklerine kavuşmak
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
![]() | ![]() RoCKİNHuRT85 aramıza hoşgeldin ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet gerçekten dalgalanmalar ben de çok fazla sanırım bu dageçmişte yaşanan olayların etkisinden kaynaklanıyor yoğun bir şekilde dinleyip bir an önce olumlu etkilerini görmeye çalışıyorum şu an çalışmadığım için böyle bir imkanım var ama çalışmaya başlayınca sadece uykumda ve gelince ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi