Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

csk günlük

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri csk günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 24.09.2007 Cumartesi Elif ile yüzyüze tanışmış ve belkide sessiz sedasız ilk Bursa buluşmasını gerçekleştirmiş olduk. Elif gerçekten yazıları gibi çok duru ve iyi bir hanım. yönetici ile görüşmeden önce bir süre muhabbet ettik. kendisini şahsen tanımaktan çok memnun oldum....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

csk günlük

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-09-2007, 08:38 AM   #201 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: csk günlük

24.09.2007

Cumartesi Elif ile yüzyüze tanışmış ve belkide sessiz sedasız ilk Bursa buluşmasını gerçekleştirmiş olduk. Elif gerçekten yazıları gibi çok duru ve iyi bir hanım. yönetici ile görüşmeden önce bir süre muhabbet ettik. kendisini şahsen tanımaktan çok memnun oldum.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 03-10-2007, 08:57 AM   #202 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

03.10.2007

dün bir bebek cenazesine katıldım. çok kötü oldum. sevdiğim ailecek de görüştüğüm bir aradaşımın 1,5 yaşındaki kızı vefat etti. kalbinde delik vardı. başka sorunlar da yaşıyorlardı. ameliyat ettirdiler, çok uğraştılar ama olmadı. Çocuklarımız birlikte büyüyordu. Eşlerimiz konuşup dertleşiyordu. dün orda çok fena oldum. hele babası mezara inip o minicik tabuttan çıkardıkları bebeği kucağına verdiklerinde, kendi elleriyle bebeğini mezara yerleştirdiğinde, öpüp koklamak için kucakladığı bebeğini son bir kez kucağına aldığında çok fena oldum. sanki gece yatağına yatırır gibi koydu mezara. üşümesin diye gece üstüne örter gibi örttü kara toprakla. mezarı sulamak için getirilen sulardan önce kendi gözyaşlarıyla suladı toprağını. Ama Allah sabır veriyor işte. o dimdik ayaktaydı. çok güçlüydü. son görevlerini layıkıyla yere getirdi. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Alt 03-10-2007, 09:18 AM   #203 (permalink)
csk
Üsteğmen

Dün akşam iftardan sonra bir baktım çocuğum namaz kılıyor. secdeye varıyor, dualar mırıldanıyor. eşimle birbirimize bakıp gülümsedik. sonra Allah kabul etsin namaz mı kıldın dedik. evet dedi. peki ne dualar etsin diye sorduk. bana oyuncak alsınlar araba alsınlar, kabul et dedim dedi. bir süredir oyuncak almak yasaktı. özellikle araba hiç alınmayacaktı. herkese de tembih etmiştik. sakın araba almayın diye. artık oyuncaklarıyla yeterince vakit geçirmediği, oynamadan gözü başka oyuncaklara kaydığı için bu kararı almıştık. ancak dün namaz kılması ve duası çok hoşumuza gitti. eşimle gözlerimizle konuşup anlaştık ve tamam dedim. sana bir araba alacağım. yaşasın diyerek sevindi. hadi gidelim hemen alalım diye tutturdu. akşamları oyuncakcılar kapalı, baba işe gitmediği gün gidip alacağız tamam mı dedim. anlaştık.
Alt 03-10-2007, 10:58 AM   #204 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point

Amin Coşkun
Annem hep ; Rabbim evlatlarımı dört gözün önünden ayırmasın der.(anne ve babanın gözleri) Belkide çok içten ettiğindendir kardeşler olarak hepimiz evli olmamıza rağmen hepimiz anne babaya içiçeyiz.Herhafta mutlaka görüşür hergün telefonla konuşuruz.Gelinleri ve damatları bile.Darısı başımıza ..
Rabbim arkadaşına Sabır versin.Düşüncesi bile kötü.

Alt 03-10-2007, 02:09 PM   #205 (permalink)
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point

Alıntı:
csk Nickli Üyeden Alıntı
03.10.2007

dün bir bebek cenazesine katıldım. çok kötü oldum. sevdiğim ailecek de görüştüğüm bir aradaşımın 1,5 yaşındaki kızı vefat etti. kalbinde delik vardı. başka sorunlar da yaşıyorlardı. ameliyat ettirdiler, çok uğraştılar ama olmadı. Çocuklarımız birlikte büyüyordu. Eşlerimiz konuşup dertleşiyordu. dün orda çok fena oldum. hele babası mezara inip o minicik tabuttan çıkardıkları bebeği kucağına verdiklerinde, kendi elleriyle bebeğini mezara yerleştirdiğinde, öpüp koklamak için kucakladığı bebeğini son bir kez kucağına aldığında çok fena oldum. sanki gece yatağına yatırır gibi koydu mezara. üşümesin diye gece üstüne örter gibi örttü kara toprakla. mezarı sulamak için getirilen sulardan önce kendi gözyaşlarıyla suladı toprağını. Ama Allah sabır veriyor işte. o dimdik ayaktaydı. çok güçlüydü. son görevlerini layıkıyla yere getirdi. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

okurken içim bir tuhaf oldu...dagına göre kar derler ya hani umarım o kadar büyük bir dag olmam asla ki böle karlar yagmasın üzerime...insan elinde olmadan empati yapıyor işte allah sabır versin...
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2007, 08:19 AM   #206 (permalink)
csk
Üsteğmen

teşekkürler arkadaşlar.
Alt 06-10-2007, 06:18 PM   #207 (permalink)
hayalayaz
Guest

coşkun sana deep peat notlarını göndereyim..bu firmada kalış nedenini peatla bakalım ne olacak..bence artık senin ordaki görevin bitti..beni msn kaydedersen hemen bugün gönderirim..sevgiler..
Alt 09-10-2007, 08:35 AM   #208 (permalink)
csk
Üsteğmen

09.10.2007

dün bir iş görüşmesine gittim. öğlen arasında apar topar. mevcut işime yürümem mesafesinde. hersey iyi güzeldi ama ücreti mevcut işimden az ve sahip olduğum hiçbir sosyal hakkı yok. sadece görevin adı ik şefi.
Alt 10-10-2007, 04:00 PM   #209 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
coşkun sana deep peat notlarını göndereyim..bu firmada kalış nedenini peatla bakalım ne olacak..bence artık senin ordaki görevin bitti..beni msn kaydedersen hemen bugün gönderirim..sevgiler..
bizlere yokmu deep peat notları....
Alt 16-10-2007, 11:00 AM   #210 (permalink)
cnb
Üsteğmen

62 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cnb is an unknown quantity at this point

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
bizlere yokmu deep peat notları....
kesssinlikle shamanic haklı, lütfen biz de o bilgilerden faydalanalım.
ben şu anda kitabını okuyorum ama, hayal ablanın notlarıyla desteklense kötü mü olur

lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen 96 96
cnb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks