13-08-2007, 05:56 PM
|
#168 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: csk günlük 13.08.2007 son dakika:
bu akşam TEB bankasının Bursa İK Yönetmeni ilanına başvuru yapacağım. birkaç haftadır gördüğüm bir ilandı. Bursadaki şube sayısının çok olması, görev tanımı içinde bağlı illerdeki şubelerin de olması, kısacası seyahat yükünün çok olacak gibi olması nedeniyle görmezden geldiğim ancak her hafta yayın tarihi güncellendiği için sürekli karşıma çıkan ve bana göz kırpan bir ilandı.
bugün kendisi de bankacı olan bir arkadaşım ilanı bana gönderip neden başvurmuyorsun tam sana göre bir ilan dedi. sonra ilana bi daha baktım ve gözüme daha bir sıcak geldi. titreşim almaya başladım ilandan. sanki yine saniyeler içinde görüşmeleri yaptım, işa başladım vs herşey film şeridi gibi geçti. kendimi bankanın bölge müdürlüğünde güzel bir ofiste imgeledim. sık seyahat edeceğim için işe şirket arabasıyla gidip geliyordum. bu nedenle planlarım arasında olan araç alımını da ertelemiştim. gittiği yere kadar gidecekti şirket aracıyla.
sonra bankanın internet sitesine girdim. firma bilgilerini inceledim. euro bölgesinin en büyük bankasıyla ortak olduğunu gördüm. yurtdışı bağlantılı bir bankaydı ve ik sürüçleri de ortak yürütülüyordu. işte çok şey öğrenceğim, yabancı dilimi de kullanabileceğim bir banka dedim. sağlık sigortası. grup hayat sigortası vb. sosyal imkanları da vardı. yönetmenlik pozisyonu da iyi bir pozisyonmuş. bir üstü müdürlük oluyormuş. arkadaşımın dediğine göre ücret skalası da hedeflediğim. oranlarda. ee daha ne olsun dedim ve başvurmaya karar verdim.
akşama evden bağlanıp başvuruda bulunacağım. enerjilerinizi, ışığınızı, dualarınızı, her türlü desteğinizi eksik etmeyeceğinizi bilmek de ayrı bir güven veriyor.
şimdiden hepinize teşekkürler.
__________________ COŞKUN'uz eksik olmasın. |
| |