aranizdan ayriliyorum arkadaslar ,yerimi baska bir hayatini degistirecek kisiye devrediyorum .....
bazi ozel nedenlerden dolayi ( telkinler sayesinde hersey yolunda merak etmeyin,mutluyum ) siteden uzak kalicam ,belki ara sira ugrayip yazdiklarinizi okurum ama devamli sizinle bir bilgi paylasiminda bulunamayacagim ve boyle sessiz ayrilmak gibi bi nankorluk yapamayacagim ...
oncelikle atakan beye telkinleri hazirlarken verdigi emegi ve bu siteyi kurdugu icin cok tesekkur ediyorum ..
benim hersey bitti dedigim bi anda hazirladigi telkinlerle beni dipsiz bi kuyudan cekip kurtardi...eski neseli mutlu halime geri dondum,telkinlerle oyle guclu oldum ki yaradanimdan baska kimseden korkmaz,hic bir guc beni deviremez oldu..hayata pamuk ipligiyle tutunurken dort elle sarilmami sagladi ..bu nasil oldu bende bilmiyorum ..
daha once bu tarz konularda ne bilgim vardi ne de hevesim ...bu konularda su anda ne biliyorsam bu sitede ogrendiklerimdir ..telkinlerin ise yarayacagini pek dusunmemistim ama olumlu sonuclar aldikca kendime sasiriyordum.olmasi mumkun degil gibi geliyor ,her dinledikten sonra omuzumdaki yuk kalkiyor yerine guc ekleniyordu.su anki halimle siteye uye oldugum ilk gunle arasinda inanilmaz buyuk fark var.acikca soylemek gerekirse su an bile telkinlerin nasil boyle etkili olduguna pek akil sir erdirmis degilim
degistigime bir ornek olarak ,siteye yeni uye oldugum vakit hayallerim ikinci bir bebegim daha olsun,cok iyi bir anne olayim,iyi bir es olayim falan filan diye devam ediyordu simdi ki hayallerimsaymakla bitmez ve bunlara hic benzemiyor ..ileride belki ama su an kesinlikle ikinci bir bebek dusunmuyorum,dil kursuna gidiyorum ve her gun ilgili yerlerden bilgi aliyorum ve hayalimde ki is yerimi acmayi dusunuyorum ,cok kucuk oglum icin simdiden okullari arastiriyorum ,dil kursundan sonra ehliyet kursu sirada yani dahada anlatabilirim yapacaklarimi onceden evden zorlqa cikan ben zamanimi bosa harcamaya bile kiyamiyorum ,devamli insanlar icindeyim ,hep mesgulum ve bu beni cok mutlu ediyor ..
uzun bi yazi oldu ama sonucta veda ...neyse telkinler icin ne kadar tesekkur etsem azdir atakan bey...
arkadaslarima gelince hepiniz birbirinden sevgi dolusunuz ..simdiye kadar bi kisinin bile saygisizligini gormedim..herkes birbirine bildiklerini aktarma cabasinda ,burdayken cok mutlu oldum ama artik hayatim degisti ve yapilacak cok isim var ..
iyi ki bi aksam ustu "ya mutlaka hayati bi sekilde degisen insanlar vardir ve bunu internette paylasmistir"diye dusunup google a hayatim degisti yazmisim ve sizi tanimisim ..
hepiniz kendi kendiniz kiymetini bilin ,hepiniz cok iyi dostlarsiniz ..
hayatim degisti klubu deyimiyle "ISIKLA KALIN" "SEVGIYLE KALIN"
umarim cok cabuk unutulmam
hersey icin hayatim degisti diyebildigim icin herkese tesekkurler
ELIF