yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Önemli Ders 5
Önemli olan vermektir...
Yıllar önce hastanede çalışırken, ağır hasta bir kız
getirdiler. Tek yaşam şansı beş yaşındaki kardeşinden acil kan nakli idi.
Küçük oğlan aynı hastalıktan mucizevi şekilde kurtulmuş ve kanında o
hastalığın mikroplarını yok eden bağışıklık ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
09-10-2007, 11:47 PM
|
#71 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Önemli Ders 5
Önemli olan vermektir...
Yıllar önce hastanede çalışırken, ağır hasta bir kız
getirdiler. Tek yaşam şansı beş yaşındaki kardeşinden acil kan nakli idi.
Küçük oğlan aynı hastalıktan mucizevi şekilde kurtulmuş ve kanında o
hastalığın mikroplarını yok eden bağışıklık oluşmuştu. Doktor durumu beş
yaşındaki oğlana anlattı ve ablasına kan verip vermeyeceğini sordu. Küçük
çocuk bir an duraksadı. Sonra derin bir nefes aldı ve "Eğer kurtulacaksa,
veririm kanımı" dedi. Kan nakli ilerlerken, ablasının gözlerinin içine bakıyor
ve gülümsüyordu. Kızın yanaklarına yeniden renk gelmeye başlamıştı, ama küçük
çocuğun yüzü de giderek soluyordu... Gülümsemesi de yok oldu. Titreyen bir
sesle doktora sordu:
" Hemen mi öleceğim?.."
Küçük, doktoru yanlış anlamış, ablasına vücudundaki bütün kanı verip, öleceğini sanmıştı
yani olecegini dahi bilse yinede ablasina butun kanini verecek .. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle. Arthur B. Dougall | Offline
| |
09-10-2007, 11:48 PM
|
#72 (permalink)
| Üsteğmen
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) bu kucuk ama guzel hikayleri bu siteden aldim arkadaslar http://www.senetci.com/hikayeler/hikaye_ana.htm
__________________ Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle. Arthur B. Dougall | Offline
| |
10-10-2007, 12:06 AM
|
#73 (permalink)
| Teğmen
21 Mesajinıza toplam 63 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) gerçektende ibret verici paylaşımın için teşekkürler elifcim. | Offline
| |
10-10-2007, 12:22 AM
|
#74 (permalink)
| Guest | Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) elifciğim hikayeler harika..tekrara tekrar düşündürüyor ve dersler veriyor teşekkür ederim.. |
| |
10-10-2007, 02:47 PM
|
#75 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) begenmenize sevindim
bu arada butun sehitlerimizin yakinlarina Allahtan sabir diliyorum,umarim boyle olaylarla bir daha karsilasmayiz...butun sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum
| |
10-10-2007, 03:51 PM
|
#76 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Cüneyt Arkın'dan sehitlere ağıt !
Arkın terör örgütü PKK’nın katlettiği Mehmetçikler için duygu yüklü bir ağıt kaleme aldı.
Sanatçı şöyle devam etti: "Ecdadımız, vatanımızı, kan, gözyaşı, ölümler, acılar ve büyük fedakarlıklarla kurdular. Muhteşem bir tarih, eşsiz bir medeniyet yarattılar. Bu tarih, bu medeniyet, bu vatan hepimizin. Biz büyük bir milletiz. Bu yüzden hepimiz kardeşiz. Şimdi küstah dış güçler .. içerideki gayri milli odaklar, kanlı ayrıcalıklı terörle kutsal vatanımızı, bölüp parçalamak bizi haysiyetsiz, onursuz sömürge bir millet haline getirmeye çalışıyorlar. Bu hainliğe karşı, yürek yüreğe bir araya gelerek mücadele etmek, en şerefli görevdir. Şehitlerimizi şükranla bağrımızda saklıyoruz. Yürekleri yanan ana babaların mübarek ellerini hürmetle öpüyoruz. Şehitler ölmez, vatan bölünmez."
İŞTE ARKIN’IN AĞIDI
Güle güle oğlum
Yiğidim, aslanım
Şehidim Canım ciğerim Evladım
Korkunç cesur ve kahramansın
Son nefesini verirken o anda acaba ne düşündün?
Gözlerinin önünden neler geçti?
Sevdiklerinin yüzleri mesela...
Annenin kokusunu unutmamışsındır.
Mutlaka Adını da fısıldamışsındır 'Vatanım' der gibi.
Memedim, Mehmetçiğim
Çiçekler açıyor Anadolu'da.
Bebeler doğuyor inadına.
Ekinler büyüyor.
Ekmekler pişiyor.
Çocuklar gülüyor, hür ve mesut
Sen işte bunlar için şehit oldun.
Şeref ve gururumuz adına.
Hala bir umut varsa Anadolu'da.
Sen olduğun içindir.
Yüreklerimiz bayrak, bayrak zafer
Bereketse bu memleket
Ümitlerimiz sonsuz
Anlımız ak.
Hürriyet ve ekmek
Hepsi senin adına.
aylardır her haberlerde bir şehit cenazesi var .. en son dün de saatlerce ağladıktan sonra bıraktım haberleri izlemeyi.. ailemde bir çok asker ve polis var henüz tanıdığım bir şehidimzi yok ama ne fark eder ki gencecik canları ekranda öyle gördükçe yüreğim yanıyor.. Rabbim ailelerine sabır versin.. biz geride kalanlar da görevlerimizi bilelim ve canlarıyla korudukları vatanımızı kimselere yar etmeyelim.. sevgiler ..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
10-10-2007, 04:08 PM
|
#77 (permalink)
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Sezen'den şehitlere ağıt! Sezen'den şehitlere ağıt!
İSTANBUL’daki konseri izlemeye gelenler bu kez Sezen şarkılarından çok bir şiirle duygulandı. Sezen Aksu’nun şehit düşen askerler için yazdığı ağıt, yürekleri dağladı. Aksu’nun nöbet tutan askerlerden esinlenerek yazdığı şiir, teröre isyan duyguları taşıyor. Tüyleri diken diken eden şiir ayakta alkışlandı...
Mehmet daha çok küçüksün
Mehmet
Bilmiyorsun tabii neden bu sonsuz nöbet
O kadar vaktin olmadı zaten
Ama sen ümit etmeye devam et
Mehmet, bilemiyoruz Mehmet
Böyle mi sürecek bu ilelebet
Değişir mi dünya
Döner mi devran
Sen ümit etmeye devam et
Öyle bir karanlık kutu ki insan
Kimse hakiki bir cevap veremez sorsan
Söz dediğin insan icadi lisan
Ama sen yine de hep hayattan bahset
Mehmet gitmiyor gözün gözümden
Hiç büyümemişsin, tanıdım çocuk yüzünden
Kan geldi kederden özümden
Sen anacığını düşün çok dikkat et
Mehmet küçücüksün Mehmet
İnsan soyu böyle en nihayet
Öteki desen beriki desen
Kendini de bizi de
Dünyayı da affet
| |
10-10-2007, 04:24 PM
|
#78 (permalink)
| Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) aşağıda ki linkte durup düşünmemizi sağlayan bir slayt göstersi var ...
şehitlerimizin anısına .. ben yine çok ağladım..
bu arada elif bir söyle bin işit benim yaptığım olsa gerek.. içim çok doluydu bu konuda..
sende konuyu başlatınca tutamadım kendimi günlüğünede çok yazdım kusura bakma ..
istersen başka bir başlıkta toplayabilirim.. işgalci gibi hissettim kendimi özür dilerim..
işte link.. http://www.hakkimiariyorum.org/ishado/sehitlerim.pps#1
| |
10-10-2007, 11:58 PM
|
#79 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) bende cok agladim ama su an cepheye cagirsinlar giderim gibi bi kuvvet var icimde,sehitlerimize uzuluyoruz .onlar bizi yiktigini saniyor aslinda biz dahada gucleniyoruz...
shamanic paylasimlarin icin tesekkurler..oyle dusunme gunlugum herkese acik..hele bu konudaki paylasimlarin dahada sevindirdi beni..rica edersem burda kalsinlar baska yere tasima ..gururla gunlugum acik bu konuya...sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum
| |
11-10-2007, 12:32 AM
|
#80 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) SEZEN AKSU GIDEMEM
[youtube=425,350]
| | | |