Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız elifim benim diyet arkadasim wave benim 2yasinda yigenim var okadar seker okadar taliki sana anlatam. o dogdugundan buyana annesi hep konusr anlatir, mesela aksamdan derki simdi uyacaksin sabahleyin snei halana goturcegim cunki ben ise gidecegim tamami der. sonrada bak halana ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-09-2007, 12:50 AM   #51 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :)

elifim benim diyet arkadasim wave benim 2yasinda yigenim var okadar seker okadar taliki sana anlatam. o dogdugundan buyana annesi hep konusr anlatir, mesela aksamdan derki simdi uyacaksin sabahleyin snei halana goturcegim cunki ben ise gidecegim tamami der. sonrada bak halana gidince su degiklikler oldu der mesela esimin babasi olmystu esim trye gitmisti ben evde yalnizdim o gece demiski mustafanin babasi oldu halan evde yalniz. sabah oldu eray bana geldi ve gelir gelmez mistik diye bagirdi bagirmadi hala dedi efendim dedim mistik baba oldu gitti. evet dedim ecet canim benim dedim. busekilde syler
yani aksam yatmadan once ona anlatacksin ertesigunu neler yapacagini. bizim gelin masal okumaz cocuklarina ama 10dakika yada 5dakika masalokurgibi ertesigunu neler yapacaklarini anlatir onalar iki cocgu var ikiside bilir uyaninca nereye gidecekler ciz miz etselerde oskilde olur hersey. istersen sende dene ha nasil olur?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2007, 01:13 AM   #52 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elif2 is an unknown quantity at this point

sezen sende onlinesin uyumadin mi beninde cocuk uyudu sakin sakin siteyi gezeyim dedim..

yegenini allah bagislasin,benimki biraz tuhaf bir cocuk oyle onceden anlatinca o an aglamaya basliyor

mesela yarin sunu yapicaz desem uyumayida istemiyor ,iyi bir seyse hadi simdi gidelim diye tutturuyor yada ben gitmiyceeem diye aglamaya basliyor şaşkın alem bi cocuk anlayacagin..
ama neyse ki okul derdimiz bitti artik orda kalmasi gerektigini anladi heralde aglama bittii cok sükür

öyle iste ...sen nerde yasiyorsun bu sayfaya yazmamissin dur gidip bakayim diger sayfaya belki orda yazmissindir
Alt 25-09-2007, 01:17 AM   #53 (permalink)
Üsteğmen

32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

hollandada yasiyormussun ögrendim super ben viyanadayim..
Alt 25-09-2007, 02:50 AM   #54 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point

eh yakiniz birbirmize viyana ve hollanda arasi fazla birsey yok...ya tabiki senin cocgun farkliymis bizimkisi daha kucuk belkide oda aglar seninkigibi 4yasina girince.
bugunm neoldu biliyonmu sastim kaldim. su icerkenm masaya doktu suyu bir kostu kagit aldi geldi once masanin ustunden bezi sildi sonarada bezi kaldirdi altini sildi yerim ebn onu ya annesine anlatim dediki ben alistiyorum yoksa dokuyolar oylece kaliyor kuruyor dedi. icim ciz etti ama iyibir aliskanlik simdiden osekilde titiz olmasi. sonra bir ara tuvalete kostu alti daha bezli ana dedim tuvalete yapacak actim bezini beze yapmis. neyse degistim aneasine anlatim dediki bir koseye saklaniyor dedi cisni orda yapiyor sonrada tuvalete kosuyor dedi aynen oyle yigenim bugun tv dolabinin arkasina saklandi sonradan cikti o olayi yapti. annesine dedimki ee dedim saklanginda tuvalete gotursekl dediki onuda yaptim hic cis yapmadi aksami bekledi aksam bezine yapti dedi hehehe anladigin kadari ile bizim yigenin tuvalet problemi var 2 yasini gecti turkiyede ugrasmilar baya olmais insallah enkisa zamanda alisir tuvalete.
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2007, 06:49 AM   #55 (permalink)
Üsteğmen

masallah yerim onu ben simdiki cocuklar bambaska herseyden haberleri var..tuvalet egitimi cok zor oluyor ama alisinca cocukta annede rahatliyor...ama cocugu cokta zorlamamak gerekirmis...

dun benim ogluma okula giderken tembih yapiyorum..bahceye cikarsaniz montunu giy,fermuarini kapatamiyor,almancayida bilmedigi icin ,git ablaya isaretle anlat diyorum,bir yandanda sekilden sekile giriyorum söyle göster ablaya falan diyorum...cocuk benimle dalga gecer gibi """anneee! ben ablaya (almanca lutfen yardim eder misin )cumlesini tam eksiksiz soyluyor..iste boyle diyince abla kapatiyor zaten demezmi

ben cocugun karsisinda binbir sekle giriyorum daha cok yeni hic bir sey ögrenmedi saniyorum cocuk beni resmen dumura ugratti

bizim evde her gun ayri bir flim ceviriyoruz yani,okulda simaramiyor eve gelince ne kurdu varsa döküyor şaşkın

Alt 26-09-2007, 02:24 AM   #56 (permalink)
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point

Alıntı:
elif Nickli Üyeden Alıntı
hollandada yasiyormussun ögrendim super ben viyanadayim..
viyana mıı!!! çok özlediğim birini hatırladım da özür ağla
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2007, 05:45 PM   #57 (permalink)
Üsteğmen

emelcim hayirdir kim var viyanada bak söyle bana tutup kolundan getiririm sana 44 sen aglama

Alt 27-09-2007, 10:42 AM   #58 (permalink)
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point

Alıntı:
elif Nickli Üyeden Alıntı
emelcim hayirdir kim var viyanada bak söyle bana tutup kolundan getiririm sana 44 sen aglama

cok sevdiğim bir ablam var orada,getiremessin ama yine de saol
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2007, 03:44 PM   #59 (permalink)
Üsteğmen

Allah insallah bir an önce kavusturur sizi özlemek ve kavusamamak cok zordur biliyorum ağla evlenmeden önce bildigimi sanirdim ta ki evlenip buraya gelince ögrendim ki özlem cok aci
Alt 02-10-2007, 06:21 PM   #60 (permalink)
Üsteğmen

gunlugum ,bir kac gundur epey kosusturmali gecti...oglum ve ben gribi yendikten sonra tekrar hareketli yasamimiza döndük....

pazartesi almanca kursum basladi..ilk dersim epey zevkliydi...ögretmenin ilginc bir egitim tarzi var ama baya etkili...

yari oyun ,yari saka, pek ders havasi bulunmayan bir ortamdi ..eve geldigimde hepsini hala unutmayip hatirliyor olmama sasirdim,cunku pek caba gostermemistim,sohpet tarzinda bir dersti...

aramizda birde afrikali var,kendi ana dilini bize soyledi ....hic hayatimizda boyle bir dil duymamistik...su an buraya yazamayacagim kadar uzun ve karisik isimli bir dil...bir hindistanli ,iki sirbistanli ve dort tane turk var kursta ..aslinda 10 kisiyiz ama digerleri daha aramiza katilmadi..

telkinleri dinlemeye devam ediyorum,siteye uye oldugumdan beri ben baska ben oldum..

gercekten hayatim degisti....

evde sus pus oturan,yuzu yere bakan ,her daim uzgun benden eser yok simdi...

bu arada sanirsam zayiflamaya basladim hafta sonu tartilmayi dusunuyorum..

dil kursu bitince burda ana okulu ogretmenligine basvurmaya karar verdim..etrafimdaki insanlar biraz saskin,bu aralar sende var bisey diyorlar...cunku dik yuruyorum,karsi cikabiliyorum,kim ne der korkusu olmadan icimden geceni soyleyebiliyorum..bunu esimde farketti ,iste eski elif geri dönüyor diyor...

su an mutluyum,icimde bir ic hafifligi var buda huzur olsa gerek,azmim var,caba gosterecek gucum var.icimde sevgi var ve yeni farkettigim birsey daha kiskanclik,cekememezlik yada özenti ...bunlar öncedende cok yoktu ama benim niye yok dusuncesi bazen kafama takilirdi ..su an bunlardan hiiiic kalmadi

tesekkurler hayatim degisti klubu...

bu siteyi google dan ,en cok daraldigim bir anda,elbet bi sey yapip hayatini degistirmis biri vardir diye dusunerek ,google a sadece hayatim degisti yazdim ve o andan itibaren gercekten hayatim degisti...

bu telkinleri ilerde oglumada dinleticem,bende birakmayi dusunmuyorum..

ey gunluk,neler yazdim hic bilmiyorum,donup okumayida dusunmuyorum ama yazmak iyi geldi..

Bookmarks