gunlugum ,bir kac gundur epey kosusturmali gecti...oglum ve ben gribi yendikten sonra tekrar hareketli yasamimiza döndük....
pazartesi almanca kursum basladi..ilk dersim epey zevkliydi...ögretmenin ilginc bir egitim tarzi var ama baya etkili...
yari oyun ,yari saka, pek ders havasi bulunmayan bir ortamdi ..eve geldigimde hepsini hala unutmayip hatirliyor olmama sasirdim,cunku pek caba gostermemistim,sohpet tarzinda bir dersti...
aramizda birde afrikali var,kendi ana dilini bize soyledi ....hic hayatimizda boyle bir dil duymamistik...su an buraya yazamayacagim kadar uzun ve karisik isimli bir dil...bir hindistanli ,iki sirbistanli ve dort tane turk var kursta ..aslinda 10 kisiyiz ama digerleri daha aramiza katilmadi..
telkinleri dinlemeye devam ediyorum,siteye uye oldugumdan beri ben baska ben oldum..
gercekten hayatim degisti....
evde sus pus oturan,yuzu yere bakan ,her daim uzgun benden eser yok simdi...
bu arada sanirsam zayiflamaya basladim hafta sonu tartilmayi dusunuyorum..
dil kursu bitince burda ana okulu ogretmenligine basvurmaya karar verdim..etrafimdaki insanlar biraz saskin,bu aralar sende var bisey diyorlar...cunku dik yuruyorum,karsi cikabiliyorum,kim ne der korkusu olmadan icimden geceni soyleyebiliyorum..bunu esimde farketti ,iste eski elif geri dönüyor diyor...
su an mutluyum,icimde bir ic hafifligi var buda huzur olsa gerek,azmim var,caba gosterecek gucum var.icimde sevgi var ve yeni farkettigim birsey daha kiskanclik,cekememezlik yada özenti ...bunlar öncedende cok yoktu ama benim niye yok dusuncesi bazen kafama takilirdi ..su an bunlardan hiiiic kalmadi
tesekkurler hayatim degisti klubu...
bu siteyi google dan ,en cok daraldigim bir anda,elbet bi sey yapip hayatini degistirmis biri vardir diye dusunerek ,google a sadece hayatim degisti yazdim ve o andan itibaren gercekten hayatim degisti...
bu telkinleri ilerde oglumada dinleticem,bende birakmayi dusunmuyorum..
ey gunluk,neler yazdim hic bilmiyorum,donup okumayida dusunmuyorum ama yazmak iyi geldi..