Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

VETYnin günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri VETYnin günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben de hayal ablama gitmek için fırsat kollayanlardanım... ablacım galiba 2 aya kalmaz bir kaçıcaz sana gelicez inşallah...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

VETYnin günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-02-2008, 03:49 PM   #31 (permalink)
Pınar Akgüç

pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Ynt: VETYnin günlüğü

ben de hayal ablama gitmek için fırsat kollayanlardanım...
ablacım galiba 2 aya kalmaz bir kaçıcaz sana gelicez inşallah

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2008, 11:27 AM   #32 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vety is an unknown quantity at this point

offff offff yaaaaa......

bindik bir alamete gidiyoz kıyamete....

canım sıkkın çoooook sıkkın....
Alt 12-02-2008, 12:08 PM   #33 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

vety cim.. belki bunlar azıcık ta olsa gülümsetir seni tatlım... seni üzen şey her ne ise bil ki geçecek..
umarım yakınların ile ilgili bir sağlık sorunu değildir..

kendin ile ilgili olan herşeye müdahale etme şansın var..
düzelmesi için ... güzelleşmesi için...

ruhundaki sıkıntıya inat.. gözünden damlattığın o yaşlara inat gülümse herşeye..
bil ki geçecek..

sevgiler..
Alt 12-02-2008, 02:00 PM   #34 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
75 Mesajinıza toplam 184 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mirza_ben87 is an unknown quantity at this point

hayatımızn her yanında üzüntüler var. ama üzüntüleri aşmadanda güzellikleri yaşayamıyoruz.
Alt 12-02-2008, 02:11 PM   #35 (permalink)
Teğmen

10 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

shamanic ve enes teşekkürler ..

neler olduğunu ilerde anlatırım şimdi içimi bir dökersem kötü dökücem...

sinirliyim ..üzgünüm...kendime ..insanlara...
Alt 12-02-2008, 02:28 PM   #36 (permalink)
kutalmisoglu
Guest

selam vety konuşmak istersen dinlerim sorun ne neden kızgınsın kendine insanlara
Alt 12-02-2008, 02:52 PM   #37 (permalink)
Teğmen

şimdiiii ... bakın arkadaşlar...ben kendimi hep motive ettmeye çalıştım herşey güzel olacak...tamam artık hiç birşey benim kendimi pozitif hissetmeme engel olamayacak diye...ama ben evet iyiyim..buda canımı acıtmadı...eskisi kadar acımıyor dedikçe dahada kötü olmaya başladım...yani yaranın üzerini kapadım ama içerden o kanamaya devam etti...

Kızgınım kendime neden karşımdaki kişiye bu kadar değer veriyorum...kendimden bile üst seviyede tutuyorum diye...kızgınım insanları hala tanıyamıyorum diye 32 yaşındayım ve hala tanıyamıyorum...

insanalara kızgınım çünkü kendilerine acı veren, kendilerine çektiren insanları daha değerli yapıyorlar diye...ama siz onlara değer verip sevdiğinizde acı çektirenden daha az değer görüyor ve daha az seviiyorsunuz...hatta sevilmiyorsunuz bile...

Sadece sevgi vermek istediğinizde bile..duru, yalansız dolansız çıkarsız sevgi verdiğinizde bile bu insanlar neden bunun değerini bilemiyorlar...neden bu kadar gözleri kör...neden hala canımı acıtıyorlar...

illaaa kötü niyetlimi olmak lazım...bir ilişkide oyunlar mı oynamak lazım...kaçan kovalanır hesabımı yapmak lazım...yok arkadaş ben böyle ilişki istemiyorum...böyle olacaksa olmaz olsun onun sevgiside kendiside...

kalmadımı kardeşim ADAM GİBİ ADAM BU DÜNYADA...seni özel hissettirecek, sevmekten korkmayacak,karşısındakine kendisi kadar güvenecek, saygı duyacak...

Bu nasıl bir çelişki söylermisiniz..insanlar yalnızlıktan şikayet ediyor...sevecek insan bulamıyor...sevmek ve sevilmek istiyor..ama onu seven insan oluncada kıçımı kalkıyor ne...ben ne oldum delisi oluyor..sonra tekrar aynı terane...toplum artık bireyselleşme toplumu olmuş çıkmış...iyi niyetli davrandıkça başınızın üstüne çıkıyorlar...bune yüzsüzlük bune adiliktir böyle...

Tamam artık anladım ben ikili ilişkilerde kötüyüm kardeşim hemde çoook kötüüü...beceremiyorum ben bu işi ama yalnızda kalmak istemiyorum...tamam diyorum bu son acı bu son veda artık kimseyi istemiyorum hayatımda diyorum...kalbim arsız yine seviyor..sonrada başlıyor tekrar yok bu öncekilerden farklı...bu onlar gibi değil demeye...bu sefer payıma düşen üzülmek olmayacak diyorum..herşey güzel giderken...sen tutup bütün kartlarını açık oynadığın vakit işte o zaman adama bişeyler olmaya başlıyor...nedir bu yaa...

Deveye diiken mi olması şart...yok kardeşim bu işler böyle yürüyorsa ben bunu başaramam da zaten...

işte böyle arkadaşlar bu içimdekilerin sadece buzdağı gibi görünen yüzü...

Alt 12-02-2008, 03:07 PM   #38 (permalink)
kutalmisoglu
Guest

seni seni çok iyi anlıoyrum. çünkü benimde insan iilşiklerim hiç iyi değil.
ne insanları tanıyorum ne hayatı nede karşı cinsii.
bu yüzden çoğu zaman darbe diyorum hayattan ,insanlardan ve karşı cinsten

Alt 13-02-2008, 01:49 AM   #39 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

vety cim en derin konuyu açmışsın şekerim...

neresinden tutsak oraya doğru çekiştirilebilir..

lakin bu konu ile ilgili olarak duygularını özgürleştirmen lazım...

sal gitsin.. yeniden başla herşeye .. tüm bildiklerini unutarak....

kendini saf aşk olarak düşün... senin gibi olanı sana doğru çeken bir sevgi mıknatısı olarak düşün..

tüm eski deneyimlerini özgür bırak.. şeker pembesi rengi imgeleyerek çalışmalar yap...

doğru olan mutlaka sana doğru gelecektir...

elbette bir çok ters giden ilişkiler var ama bu dünyada mutlu olan da bir sürü çift var..
kendi yerini denklemin mutlu olanlar bölümüne al...

içinde kilerin akması için sevgi seli ile yıkan...

giden gitmişse değerini bilememişse yapacak bir şey yok... önemli olan senin değerini anlayacak olanların hayatında yer alması...

gidene kızmak yerine gel yeniden başlayarak yeni gelenin doğru olmasını sağlamaya çalışalım...

buzdağının görünen yeri gidene ait ama içerdeki bölüm senin yansıman..
yaramızı kapatmak yerine şifa bulması için en derine kadar inip içerden dışarıya doğru iyileşmesini sağlamamız lazım...

ayrıca insanları yanlış tanıyorum yada tanıyamıyorum diye endişe etme..
okadar çok maskesi olan insan varki gerçek yüzelrini görünceye kadar bazen yıllarca o maskelere kanabiliyoruz..
çünki herkezi kendimiz gibi sanıp yüreğimizi ortaya koyabiliyoruz...

oysa maskeleri ile kandırdıkları karşılarında ki kişi değil kendileri..
kendileri gibi olamayanlar maskesiz olanlarla karşılaştıklarında bunun gerçek olabileceğine innanmıyorlar..

nedeni aynaya baktıklarında kendileri gerçek değil.. dolayısı ile istedikleri gerçek değil..
gerçek olan onlara zor gelir .. ağır gelir..

sevdiğim bir şiir belki sanada iyi gelir..

yağmur...

yağmuru sevdiğini söylüyorsun
ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun

güneşi sevdiğini söylüyorsun
ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun

rüzgarı sevdigini söylüyorsun
rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun

işte bundan korkuyorum

çünkü beni de sevdigini söylüyorsun

w.shakespeare

sevgiler ...

Bookmarks