iyi fikir valla üç gömlek..benim annem de yilmayan, yilacak gibi olanlara da yildirmayanlardandir.
ama gördüğüm kadariyla burada ona gerek yok sizler varsiniz
iyki varsiniz..
hosgeldin artemis ben bu siteyi kesfetmeden önce kendimi marsli filan sanardim.
yada niye kimse bu konulardan bihaber keske herkes bilincli olsa derdim.
kitaplari yayinlari haberleri okuyup üzerine eğilmeyen, bir roman gibi bir köşeye birakan yada kişisel gelişimin ne kadar üzerine düşülmesi gereken bir konu olduğunu algilayamayan insanlarin arasinda yasadiğimi sanirdim.
anlatmaya calişirdim..biraz o enerjiyi onlara aktarmaya calişirdim. kimisi anlamazdi bile..kimisi o an ilgilenir konunun ciddiyetini pek anlamazdi..şimdi o kadar mutluyum ki inan burada ki herkes benim kardeşim gibi..
çünki kendi gelisiminde başarili olan birey sayisi arttikca dünyada güzelleşir.. 96
Sen, burada olmakla hem dünyanin bilinçli, farkinda olmaya çalişan ,piril piril parçasisin.
hemde benim ve benim gibi birseyler yapamaya çalişan herkesin günlük duygularini paylaşansansin..
ve boylelikle de enerjilerimizi birleştirmeye varliğinla katiliminla vesilesin..sen bensin gibi bir duygu yani kisacasi.
ne kadar değerli olduğunu buradan anla işte.
Tüm hayallerin, amaclarin hatta umduklarindanda fazlasini gercekleştirmeni diliyorum.
biz buradayiz
her günün çoşkuyla geçsin..
sevgiler..