Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Sycorox Nickli Üyeden Alıntı Yazını okduğumda gözlerim yaşardı...Aynı şeyleri bende yaşadım,hissettim...Kendimi bir mezara gömüp,ceset formunda yaşadım yıllardır...Ve bir süre sonra ağır gelmeye başladı bütün bu şeyler...İnsanları hayatımıza sokup,onların yaptıkları kötülüklerin nedeninin biz olduğuna katılıyorum...Biz izin verdiğimiz sürece istediklerini yapıyorlar...Ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-12-2007, 09:07 PM   #51 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Yazını okduğumda gözlerim yaşardı...Aynı şeyleri bende yaşadım,hissettim...Kendimi bir mezara gömüp,ceset formunda yaşadım yıllardır...Ve bir süre sonra ağır gelmeye başladı bütün bu şeyler...İnsanları hayatımıza sokup,onların yaptıkları kötülüklerin nedeninin biz olduğuna katılıyorum...Biz izin verdiğimiz sürece istediklerini yapıyorlar...Ama izin vermeyince bazı şeylere,önce bozluyorlar ama sonra onada alışıyorlar...İlişkilerin çoğu ben hep verici olduğumdan ötürü bitti...Bazen bakıyorum karşımdaki kişi bana ne verdi diye(basit günlük şeyler bile önemli benim için)cevabı çok az şey oluyo...Çok acı yani...Hep birşeyler veriyorsun veriyorsun ve vermekten yoruluyorsun...
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım...
teşekkür ederim sycorox..anlaşılmak çok güzel..onaylanmakta..
şükredeceğimiz çok şeyler de var..şükürler olsun..ya bunları görmeden hayatım son bulsaydı?en azından olanların farkındayım artık..

telkinler harikalar...uyuşturulmuş beynimi,uyandıran bir ilaç gibiler..
atakan beye ve burada bulunan herkeze paylaşımları için teşekkür ediyorum..iyiki varsınız..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 02-12-2007, 12:47 PM   #52 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point

merhaba hulya,

hislerini ne de guzel yazmissin oyle,
insanlarda oluyor boyle zaman zaman inisler ve de cikislar. aslinda bulmak istedigimiz cevaplarin heps icimizde, tanri bize akil fikir vermis biz d onlari kullanabilmeliyiz.

zor olan hangisini kullanacagimiza karar vermek, yani dogru zamanda dogru karar vermek!!!

umarim en dogru cevaplari kendi icinden su yuzune cikartabilirsin. bu arada beni yureklendirmek icin yazdiklarini hala unutmus degilim, sana cok tesekkur ediyorum

hoscakal
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2007, 01:15 PM   #53 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

hoşgeldin yeni hülya sen sorularını sordukça en doğru cevaplar gelecek bu şekilde sana ... seçtiğin yeni yol mutluluk ve huzur ile dolsun
Alt 02-12-2007, 11:51 PM   #54 (permalink)
hayalayaz
Guest

hoşgeldin..aslında sen zaten buradaydın..şimdi burada olmanın farkındalığını yaşıyorsun...hayatımıza neden sorusu yerine nasıl sorusunu yerleştirdiğimizde ilerliyoruz..neden sorusunu sormaktaki amacımız nedenlerin içinde boğulmak yerine sebepleri tecrübe hanemize kaydedip,bu durumdan nasıl çıkarım, bu durumu nasıl lehime çeviririm..bu durumdan öğrendiklerimi nasıl hayata geçiririm olduğunda ilerliyoruz..hayat her zaman beklenmedik şeyleri önümüze koyuyor..ama bunlarla başetmenin çarelerinide mutlaka veriyor...nasıl dediğimizde bu çareler önümüze altın tepsi içinde geliyor ..şükürler olsun hepinize saygılı sevgiler
Alt 03-12-2007, 10:17 AM   #55 (permalink)
Yüzbaşı

190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

shamanic,hayalabla,izmirli...hepinize yürekten teşekkür ediyorum..
burada olmaktan dolayı sadece şanslı değilim,birbirimizi görmeden bir kahvemizi içmeden hiç tanımadan bu sıcaklığı yaşadığım içinde aynı zaman da çok mutluyum..zira sanal hayatın dışındaki yaşantımız da bu denli dostlukları kurabilmek için o kadar çok çabalamamız gerekiyor ki..karşımızda ki kişinin bizi sevmesi ya da bizim onu sevmemiz çok uzun zamanlar alabiliyor..tabi birde güven meselesi var..ancak burada insanlar rahat ve özgürler..kimsenin kimseyi ne kınamaya nede hayatını eleştirmeye niyeti yok..çünkü yüreklerinde var olan sevginin herkez farkında..çünkü çıkarsız arkadaşlık kurmanın getirdiği güzelliklerin herkez farkında..her ne kadar herkezle yüz yüze görüşme imkanı az bile olsa..kişiliklerimizin özünde bulunan sevgi,bizi nasılsa bir araya getirebiliyor..üstelik burada bulunan herkezin değerli zamanları bir başka arkadaşımızın sorunlarına çözüm olabilmek umuduyla ellerimizden gitmesine rağmen..hiç ödün vermeden isteyerek ve severek bunu yapabiliyoruz..karşılık beklemeden üstelik..biliyoruz ki bir başkasının yüzünde oluşturabildiğimiz tebessüm,aynı zamanda bizimde yüzümüzde tebessüm oluşturmakta..biliyoruz ki,çaresiz bir durumda olanlara verdiğimiz öğütler kendi gelişme dünyamızda,bize en büyük destek..başkalarının hayatına ve gelişimine verdiğimiz önem,aynı zaman da kendimize verdiğimiz önemden geçiyor..biz kendimizi değerli gördüğümüz için başkalarını da değerli görüyoruz..kendimizi sevdiğimiz için seviyoruz..başkalarının hayatlarına bulmaya çalıştığımız çözümler,ayırdığımız her dakika aynı zamanda kendi gelişimimize ayırdığımız zaman..kısacası her katkıda bulunduğumuz tebessümle,kendi hayatımıza mislince tebessümüde katmış oluyoruz..çünkü biz insanları seviyoruz..bütünün huzurundan kendimizi soyutlamak niye?tek başına bir köşede mutlu olmaktansa,kalabalıkla acıyı,hüznü ve sevinci coşkuyla yaşamayı tercih ederim..bu yüzden önemliyiz..her birimiz..ben yada sen ne fark eder..bir bedenin ayrı uzuvları olmak,o bedenden farklı olmak demek değil ki..acıysa hepimizin acısı,sevinçse hepimizin sevinci..sanırım bunun farkında olan insanlar da o yüzden buradalar..kalbim mutlu olmadan,aklımın mutlu olması neyi değiştirir ki?yada tam tersi..bedenimin mutlu olabilmesi kalbimin ve aklımın sağlığından geçiyor..görebilmesi için sağlığa,anlayabilmesi için huzura,gülebilmesi için de kalbe ihtiyacı var..işte yaptığım her sahte tebessümlerde,aslında bunların olmadığını farkettim..bir başkasının sevincine gülerken,kendimin mutsuzluğuna da ağlayark güldüm..içtensizliğim ondan dı belki de..farkında değildim,gülen kişinin bütünün bir parçası olduğunun,bunun bana da yansıyacağının..ya da kendi mutlu olduğum anlarda ki bütünün sevincinin...farkında değildim..inanın bunları nasıl yazdığımı da bilmiyorum..sadece içsesimi dinliyorum..içimden bir ses bana yaz bunları,anlat dedi..belkide anlatılmak istenenlerin farkına ancak varabildiğim içindir..ne yazık giden 30 yılın ardından bunları anlayabilmiş olmak..derin bir uykudan uyanmış,etrafa, mahmur gözlerle bakan kişi değilim artık..evet uyandım,etrafıma bakındım,ama artık baktıklarımın farkındayım..tuhaf bakmıyorum hayata ve insanlara..gördüklerime vah,tüh demiyorum..yapabileceklerimi yapıyorum..inanmazsınız eskiden çok eleştiren biriydim..kötü yönlü olmasa da..yok saçı niye böyle,makyajı hiç olmamış,o elbise ne öle,, v.s..benim onaylamadığım,beğenmediğim bir şeyin,başkası tarafından onaylanmış olmasına, şaşkınlığımdı bu belkide..oysa şimdi tam ağzımı açıcakken içimden bir ses bana dur diyor..dinliyorum susuyorum..tam unutmuşken yine ağzımı açacakken,,yine aynı ses dur diyor..doğru birşey olsaydı bu yaptığım eskisi gibi devam ederdim..demek ki uyanışla beraber bana yanlışlarım (ya da adı her neyse)bir şekilde anlatılmak isteniyor..neden mi?çünkü bunu ben istedim..uyarılmayı..artık içsesimle daha uyumluyum..bunu en iyi ne zaman yapıyorsun diye sorarsanız.sessizlikte ve yanlızken derim..aslında hepimizin yaptığı birşey bu..sadece ben yeni fark ettim hepsi bu..hepimizde vardır bu içses..ben içsesin bizlere büyük bir armağan olduğunu düşünüyorum..tabi dinlemesini becerebilirsek..mesela,en kötü anlarımız da bile bizi uyaran içsesimiz değil mi?bir kavgaya yada birinin üzüleceği bir olaya girdiğimizde,içimizden sürekli,dur,sus,yapma diyen o ses?ama bizde öyle egolar vardır ki çoğu zaman duymayız bile..ya da duysakta dinlemeyiz..işte ben bunların farkına vardıkça,inanılmaz keyifler alıyorum..yanlız hissetmiyorum kendimi,dostsuz ya da arkadaşsız da değilim..hani vardır ya etrafınız da insan kaynıyordur,ama siz hala kendinizi yanlız hissediyorsunuzdur..işte ben kendimde bunun nedenini buldum..nedenimse,kendimde var olan içsesimin varlığının farkında olmayışımdı..bir yarımı ondan arıyordum belkide..anlık mutlulukları ondan göremiyor,şükredemiyordum belkide..içsesim bana değil,ama ben ona küsmüşüm yıllardır nedensizce..inanın bunları yazarken bile o kadar duygulandım ki anlatamam..sanki sevdiğimi bildiğim,sevmediğini düşündüğüm birinin aslında beni benden bile fazla sevdiğini farkettim..dostunu bulan bir sevgili gibiyim..kelimeler kifayetsiz,sözler suskun..ben artık eski ben değilim..hoşbuldum arkadaşlar..hepinizi çok seviyorum..yeniden merhaba
Alt 03-12-2007, 11:42 AM   #56 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

ne kadar güzel ifade etmişsin...

kendini keşfetmenin güzelliklerini mutluluklarını yaşayasın daima...

bunlarda benden sana yeni yolunun hediyeleri

ben bunu çok sevdim

buda kızın için 44
Alt 03-12-2007, 11:51 AM   #57 (permalink)
suzzy
Guest

ayyy...bu kelebekler müthiş....

bahar gelmiş resmen siteye....
Alt 03-12-2007, 12:35 PM   #58 (permalink)
Akulina
Guest

Senin adına çok sevindiğimi belirtmekle başlayım...Gerçekten insanın "gerçek" iç sesini bulması harika birşey...
Bu sitenin sıcaklığnı bende çok seviyorum...Daha iki hafta oldu buraya tam anlamıyla yazmaya başlayalı,ama sanki kırkyıldır burdaymışım gibi hissediyorum...Sürekli okuyorum,burada daha önce bilmediğim çok şey gördüm...Onları merak ediyor,araştırıyorum...Herkesin bir çabası,emeği var...Ve bu çabalar,emekler mutlu olmak,iyi olmak adına...Çoğu forumda,omayan birlik ve dostluklar var...Kimse birbirini yemiyor,tartışma ortamı yok...Bütün bunlar o kadar hoşuma gidiyorki...
Alt 03-12-2007, 02:04 PM   #59 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ne kadar güzel ifade etmişsin...

kendini keşfetmenin güzelliklerini mutluluklarını yaşayasın daima...

bunlarda benden sana yeni yolunun hediyeleri

ben bunu çok sevdim

buda kızın için 44
teşekkür ederim
teşekkür ederim
ayyyy deli oldum bu kelebekleri görünce shamaniğim..nerden buldun kız bu dünya güzellerini..
nasıl sevindim bir bilsen..gözlerim yerinden çıkacaktı..aaa kesin bu gün çok güzel şeyler yaşıycam ben..bir arkadaşım bana kelebek resimleri hediye etti..
ayyy şunların güzelliklerine bak..hani her canlı güzelde kelebekler bir başka güzeller..ben deli oluyorum bunları görünce..ahh bir yaz gelse de kırlara gitsem bol bol izlesem çılgın güzellikteki kelebekleri..lafı çok uzattım biliyorum..ama napıyım bunları görünce dayanamıyorum..
Alt 03-12-2007, 05:21 PM   #60 (permalink)
suzzy
Guest

hülyacım...bayıldım canım kelebeğine....yoksa sanal hayvanın terfi mi etti?

bu çok güzel olmuş yaaaa.....harika ...

bak geri kalmiim bende sana beğendiğim bir kaç kelebek göndereyim ....

bölümün şenlensin......

Bookmarks