Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız otobüs...hollywood'un 46 kez işlediği, "uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri (mümkünse bir çocuk) telsiz talimatlarıyla uçağı sağ salim indirir" klişesinin otobüse uyarlanmış hali.- aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-11-2007, 02:45 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

otobüs...hollywood'un 46 kez işlediği, "uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri (mümkünse bir çocuk) telsiz talimatlarıyla uçağı sağ salim indirir" klişesinin otobüse uyarlanmış hali.- aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi.+ evlat sakin ol, muavin orda mı? - hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! + tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine.- ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! + düşsün p…..! oraya senin oturman lazım. - tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım? + direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek. - tuttum. çok eğlenceli görünüyor ehu
+ evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda? - bismillahirrahmanirrahim.+ hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun?- sıfır.+ nasıl sıfır? dikkatli bak.- sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz? + otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli!- duruyooor+ bize de panik yaptırdın. şoför uyanıncadevam edersiniz.

__________________________________________________ __________________________

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 08-11-2007, 10:18 AM   #2 (permalink)
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

Alıntı:
hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
otobüs...hollywood'un 46 kez işlediği, "uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri (mümkünse bir çocuk) telsiz talimatlarıyla uçağı sağ salim indirir" klişesinin otobüse uyarlanmış hali.- aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi.+ evlat sakin ol, muavin orda mı? - hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! + tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine.- ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! + düşsün p…..! oraya senin oturman lazım. - tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım? + direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek. - tuttum. çok eğlenceli görünüyor ehu
+ evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda? - bismillahirrahmanirrahim.+ hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun?- sıfır.+ nasıl sıfır? dikkatli bak.- sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz? + otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli!- duruyooor+ bize de panik yaptırdın. şoför uyanıncadevam edersiniz.

__________________________________________________ __________________________
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2007, 10:19 AM   #3 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

canım benim günlüğün hayırlı olsun.. hep gülümsemelerle dolu hikayelerle dolsun..

turistin biri cezayir'de çölde susuz bir şekilde sürünüyomuş.birden dükkan gibi bi yer görmüş ve oraya giderek:
-su...lütfen bir yudum su.adam:
-beyeefendi maalesef suyumuz yok ama isterseniz kravat verebiliriz.turist:
-ben napıyim karavatı susuzluktan geberiyorum der.adamda ona 2 km. güneyde bi yer olduğunu,oraya gitmesini söyler.turist güç bela oraya varır ve:
-su... birazcık suuu.adam:
-maalesef beyefendi buraya kravatsız giremezsiniz!!

Alt 08-11-2007, 11:13 AM   #4 (permalink)
Yüzbaşı

190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

Shamanic.emel teşekkür ederim,sizlerin sayesinde burası daha da güzel olacak ...burası hem günlük gibi hemde güldüren bir yer olsun istedim..sizlerde komik anılarınız,ilginç olduğunu düşündüğünüz anılarınız varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim...
Alt 08-11-2007, 11:38 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

Bir dönem bir genel müdür yardımcılığı yapmış birisi anlatıyor:

"Sene 1965. Bir genel müdürlükte özel kalem müdürü yardımcısıyım.. Bayrama 10 gün var.. Benim müdür hastalandı.. Ben ise işe gireli 2 hafta olmus, olmamış.

Genel Müdür bey beni çağırttı:
- Tebrik kartları hazır mı?.. Şaşırdım:
- Anlamadım! Hangi kartlar efendim?

- Aman evladim, Şükrü Bey sana söylemedi mi? Bayram geldi, tebrik kartları şimdiye kadar hazır olmalıydı.. Tüh tüh.. Eyvah...

- Çabuk hemen hazırlayıverin.
- Emredersiniz efendim! dedim. Ancak sabaha kadar 3 bin kartı nasıl yazacağım?

Genel müdür bey, bütün kartları çini mürekkebiyle ve en güzel yazımla yazmamı istedi. 3 bin karttan 2 bin tanesini kendisinden makamca alt'takilere şu sekilde yazacaktım:

"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim"

1.000 tanesi de üst makamdakilere olacaktı ve onlarda da şu ifade yer alacaktı:
"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim." Sabaha kadar 3 bin kart, düşünebiliyor musunuz?!?..

Ne yapalım? Çaresiz mecburen kolları sıvadım ve başladım öncelikli 2000 karta:

"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim",
"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim",
"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim"
...

1, 5, 10, 18, 28, 58, 108, 188, 558.. Yazıyorum, yazıyorum bitmiyor!.. Nasıl sıkıntı bastı bir bilseniz!... 738, 918..

2,5 paket Samsun'u bu arada bitirmişim. Öyle işkence çekiyorum ki, ekmek parası olmasa bırakıp kaçacağım. Sıra 2000. karta geldiğinde şafak söküyordu. Ben de bitmişim ama önümde hala yığınla kart duruyor!

Şimdi de 1.000 tane de üst makamlara yazılması gerekenler var. 4. Paket sigarayla birlikte "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim"e başladım..

Boyuna yazıyorum, göz kapaklarim iyice ağırlaştı, takoz koysam gene de kapanacak.

209, 529, 689.. Yaz babam yaz.. Ama artık kalemi parmaklarımın arasında tutamaz oldum. Ben kaleme değil, kalem bana hakim:

"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim."
"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim."
...

Ve bir müddet sonra gerisini nasıl yazmışım hiç hatırlamıyorum:

"Niyaz ederim başarılı günler sizinle eşinizin bayramını kutlarken.."

"Kutlarken eşinizin bayramını saygıyla sıhhatli günler diler Niyazi ile beraber ederim.."

“Sizin, niyazi ile eşiniz birlikte bayramınızı sıhhat dilerim, tebrikle beraber.”

"Niyazi ile birlikte sizin ve eşinizin bayramını kutlarken ayrıca sıhhatle ederim.."

"Önce bayramınızı başarılı eder, sonra eşinizle Niyazi'ye tebrikli günler dilerim.."

"Sizin de eşinizin de Niyazi'nin de bayramını saygıyla eder, sıhhatli tebrik dilerim.."

“Bayramınız niyazi ile sıhhat bulsun, eşiniz ile birlikte tebrik olsun”

"Sıhhatli eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, Niyazi'ye başarılar diler aynı zamanda ederim.."

"Bayramınıza etmeden önce eşinizi saygıyla kutlar Niyazi'nin gözlerinden öperim.."

""Önce niyazi bayramı tebrik etsin, yok öyle yağma, ben size ve eşinize sıhhat dilerim sonra"

“Bayram günü eşiniz ve niyaziye dikkat edin, size de daha bayram gelebilir.”

“Niyazi bey bayram günü eşiniz ile birlikte sizi sıhhat ile tebrik etsin”

“Tebrik ederim niyaziyi, eşiniz ile birlikte sizin bayram sabahı sıhhatinizi dilemiş”

Sabah tam mesai saatinde, gözlerim kan çanağı bir halde kartları yetiştirdim.. Genel müdür bir-ikisine şöyle bir baktı: "Aferin" dedi.

"Güzel yazmışsın. Hemen postalayın!" Bizde HEMEN POSTALADIK!..

3 gün sonra da önce bizim genel müdürü, sonra da tahmin ettiğiniz gibi bendenizi postaladılar!..

Eveeet, yahu ben bu ara Niyazi'yi merak ettim: Niyazi Nereden çıktı?

Alt 08-11-2007, 11:44 AM   #6 (permalink)
Yüzbaşı

Sevda Olsun Dünyaya

Her buluşun
Her satırın oluşunda
Kendi kokun
Kendi gülüşünle
Sen varsın.

DÜŞSELLİKLE GERÇEKLİĞİN buluştuğu,
Evrendeki tek noktayı insanı;
Sende sev.

Öyle çok sevki anadoludan;
Dalga dalga deniz
Bulut bulut
Sevda olsun dünyaya.....

Alt 09-11-2007, 08:45 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

yoğun duygular yaşıyorum..ya çok neşeliyim..ya da hüzünlü..tabi bunların hepsini aynı anda yaşamak biraz tuhaf.hayatıma bu siteyi ve yaptığım bazı değşiklikleri katmadan önce sinirliyken o günüm öyle sonlanırdı...yada duygusalsam ağlardım ve o günümde o şekilde noktalanırdı..oysa şimdi...duyduğum,gördüğüm,hatta aklıma gelen en ufak bir hüzne ağlıyorum..üzülüyorum..üzülene üzülüyorum..ağlarken aynı anda komik birşey olduğunda da gülüyorum..kahkahalar atıyorum....ilk başlarda bu durum bana çok garip geldi..ama şimdi galiba anlayabiliyorum..telkinler,reiki,meditasyon...bunl arı uygulamaya başladığımdan beri duygusal değişiklikleri yaşıyorum..öyle ki bulunduğum andan bir anda geçmişe,bir anda geleceğe gidiyorum sanki..işin tuhaf yanı,öyle bir güven duygusu var ki içimde tarifi imkansız,kendimi eski halimle kıyaslamaya kalktığımda arada koccaman bir uçurum var..eskiden olsa üzüldüğüm bir konuda kendimi salardım,saatlerce kafama takar,anda yaşadığım olumsuzluklar yetmiyormuş gibi artı olarak geçmişte yaşadığım tüm olumsuzlukları da getirir,kendimi daha bir çıkmaza sokardım..gelecek kaygılarımı da ekleyince çık işin içinden çıkabilirsen...
düne kadar bende bunların çok farkında değildim..dün yaşadığım bir olumsuzluk,bunları düşünmeme neden oldu..bir baktım kendime..alla alla...bu ben miyim?ne olmuş bana böyle..karşımda öfkeyle bana bağıran biri var,ve ben kendimi çok güzel ifade edebiliyorum,karşımdakinin gözlerinin içine bakarak,kaçmadan kendimi savunuyorum,haksızlığını yüzüne söylüyorum,üstelik zerre kadar korku yok içimde..sankibir güç var beni koruyan..öfkeleniyorum,kızıyorum ama ağlamıyorum,istesemde ağlamıyorum..nasıl anlatsam,o an sanki bir sahnedeyim rolümü oynamam gerektiği gibi oyuyorum,ve birazdan perde kapanacak,herşey yolunda olacak..eskiden hiç bu şekilde bakmamıştım..hatta o an gülesim bile geliyor o negatif ortamda...sanki bir anda komedi filmine dönüştürebilir mişim gibi geliyor hayatı...ama engel oluyorum kendime..çünkü o an onu yaşamam gerekli diye düşünüyorum..karşımdakine kinlenemiyorum,o an onunda rolunu en iyi şekilde oynaması gerektiğini düşünüyor ve hak veriyorum..ama bende en iyiyi yapmalıyım..benim rolümde nedense hep iyilik ve güzeli anlatmak..bir şeyi daha fark ettim..eskiden kırmamak için hep kendimi kırardım..kendimi kırmışlıklarım ve beni kıran diğer insanlar o kadar sevgisizliğe atmış ki beni,kendimi sevmemeye başlamışım..şimdi önce ben diyorum bunun bencillik olmadığını biliyorum,ben,ben olamazsam ne bana nede bir başkasına faydam dokunamaz bunu artık çok iyi biliyorum..kısacası arkadaşlar,ben bende ki değişimin farkındayım..yaşadığım bu gel gitler değişiyor olmamın açık bir ifadesi diye düşünüyorum..
dün akşam meditasyon yaparken ilk defa kendimi uzaktan seyrediyormuş gibi imgeledim..harika bir duyguydu..kendime dokunmak istedim..yaklaştım..çok tuhaf bir duyguydu,ilk defa kendime dokunacaktım..kendimi tanıyor olmama rağmen heyecanlandım..hani çok sevdiğiniz fakat ulaşamadığınız,dokunamadığınız,değer verdiğiniz birine ilk dounuş vardır ya,işte tam öyle bir duyguydu..güldüm,ne oluyor yaa o benim bende o, bu ne şimdi dedim içimden..ve bir şeyi fark ettim o an..ne kadar değerli biri olduğumu!çok ünlü,başarılı,zengin,ulaşılmaz birinden aslında hiç farkımın olmadığını..ilk dokunuşumdu bu kendime ve çok heyecan vericiydi..bunu daha önce yapmış olsaydım eminim bu duyguların hiç birini hissetmeyecektim..belki sizler bunu benden önce yapmış bu duyguları yaşamışsınızdır..ne demek istediğimi ve yaşadıklarımı aslında tam kelimelere dökemiyorum..ama uygulamamış olanlar varsa aramızda,tavsiye ederim..tabi ilk dinlenmesi gereken telkinleri dinledikten sonra...kendime aşık oluyorum ben galiba
ya da kafayı sıyırdım...ama olsun ben razıyım..çünkü çok güzel duygular yaşatıyor bu düşünceler bana...hayat tüm olumsuz gördüklerimize rağmen çok güzel,ve aslında çokta komik..sanırım bakış açımıza bağlı..bazılarımız balı gördüğünde yemeyi düşünürken,bazıları nasıl oluştuğunu düşünür,bazıları çiçeğe mal eder balı,bazıları arıya...oysa arı ve çiçeğin özüdür bal...sevgilerimle...
Alt 09-11-2007, 10:43 AM   #8 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

tebrik ederim kendini tanıma ve kabullenme yolunda çok güzel adımlar atmışsın...

değişimin kendimizden başladığını hep göz ardı ederiz ... hep olayları ve başkalarını değiştirmeye çalışırız...
asl olan içimizdeki beni ortaya çıkarmak onu sevmek ve bu hayattaki değerli amacımızı bulup ... bulunduğumuz yeri tanımlamak... merkezimizi kaybetmeden...

sevgilerle..
Alt 10-11-2007, 08:43 PM   #9 (permalink)
hayalayaz
Guest

canım benim günlüğün hayırlı olsun..kaç gündür okuyordum..fakat site beni ısrarla ziyaretçi olarak görmek istediği için bir türlü, yazamıyordum..kendine günlük açmakla çok iyi yapmışsın..şimdi kendini takip etme olanağın var..bu arada tabii bizimde..bu gün yazdıklarına verdiğimiz cevaplarla gelecekteki yazacaklarımız farklı olacak..çok şükür hepimiz..hem değişiyoruz..hemde gelişiyoruz..daha güzel günlerdede birlikte olmak..ve birbirimizin yolunda ışık olmak dileğiyle hepimize saygılı sevgiler..
Alt 10-11-2007, 08:46 PM   #10 (permalink)
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point

evet çok şükür ki değişiyoruz gelişiyoruz
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks