Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız heyyoooooooooooooooooooooooooooooooooo yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dit dirit dirit diri diri dirt amanın da amanın kim gelmişşşşş,ben komşularımı gezerken evime hayalablam,emel,shamanic gelmişşş..hoş geldiniz safalar getirdiniz.... ohhh ohhh beni çok mutlu ettinizz...inanmazsınız oturduğum yerden oynadım... gelin anacım gelin hergün beklerim...çay kahve pasta ne isterseniz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-11-2007, 09:02 PM   #11 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

heyyoooooooooooooooooooooooooooooooooo
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dit dirit dirit diri diri dirt
amanın da amanın kim gelmişşşşş,ben komşularımı gezerken evime hayalablam,emel,shamanic gelmişşş..hoş geldiniz safalar getirdiniz....

ohhh ohhh beni çok mutlu ettinizz...inanmazsınız oturduğum yerden oynadım...
gelin anacım gelin hergün beklerim...çay kahve pasta ne isterseniz üşenmeden yaparım..
ayyyyyy yeterki siz gelinnn..buraya yazılmasına seviniyorum..çünki en iyi takip ettiiğim yer burası...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 10-11-2007, 09:19 PM   #12 (permalink)
Yüzbaşı

190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

sizlerden ricalarım var...
Alt 10-11-2007, 11:11 PM   #13 (permalink)
Yüzbaşı

geceden olsa gerek..
Alt 11-11-2007, 12:06 AM   #14 (permalink)
Yüzbaşı

Her Şey Sende Gizli....çok beğendim...harika bir şiir...sizinlede paylaşmak istedim..

Alt 12-11-2007, 12:14 AM   #15 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

hülyacım paylaşımların birbirinden güzeldi teşekkür ederim...

özellikle her şey sende gizli çok etkileyiciydi..

izninle sözleri buraya taşıyorum...

sevgiler...

herşey sende gizli,

yerin seni çektiği kadar ağırsın,

kanatlarının çırptığı kadar hafif.

kalbinin attığı kadar canlısın,

gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...

sevdiklerin kadar iyisin,

nefret ettiklerin kadar kötü.

ne renk olursa olsun kaşın gözün,

karşındakinin gördüğüdür rengin.

yaşadıklarını kar sayma,

yaşadığın kadar yakınsın sonuna ,

ne kadar yaşarsan yaşa,

sevdiğin kadar dır ömrün.

gülebildiğin kadar mutlusun,

üzülme, bilki ağladığın kadar güleceksin.

sakın bitti sanma herşeyi,

sevdiğin kadar sevileceksin.

güneşin doğuşundadır sana doğanın verdiği değer,

ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın

bir gün yalan söyleyceksen eğer,

bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.

ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret,

ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın

unutma,

yağmurun yağtığı kadar ıslaksın,

güneşin seni ısıttığı kadar sıcak,

kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın,

ve, güçlü hissettiğin kadar güçlü.

kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin,

işte budur hayat!!!

işte budur yaşamak!!!

bunu hatırladığın kadar yaşarsın.

bunu unuttuğunda, aldığın her nefes kadar üşürsün,

ve karşındakini

unuttuğun kadar çabuk unutulursun,

ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin,

bunu da öğren sevdiğin kadar sevilirsin

can yücel
Alt 12-11-2007, 01:26 AM   #16 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point

Teşekkürler yeniden bu şiiri hatırlattığınız için ne kadar anlamlı kelimelerin gücü diyorum super
Alt 12-11-2007, 10:30 AM   #17 (permalink)
Yüzbaşı

haklısın elifcimm şiirdeki kelimeler oldukça güçlü...en sevdiğim şiirlerden biridir benimde..
shamanic çok iyi yapmışsın ellerine sağlık..düşüncemi okumuşsun..saolll canım benimm..
Alt 12-11-2007, 03:58 PM   #18 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

18 yasindaki kiz, annesine iki aydir hastalanmadigini soyler.annesi, cok
tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve sonuclar
kizin hamile oldugunu gosterir.
anne cildirmistir, bagirir cagirir ve "bunu yapan hangi domuz, bilmek
istiyorum!!!" der.kiz telefon acar ve yarim saat icinde bir ferrari evin
onunde durur, icinden hafif kirlasmis saclari ve cok pahali bir elbisenin
icinde acayip yakisıkli biri iner ve kapidan iceri girer.
anne baba ve kizla beraber otururlar.
adam: " kiziniz durumu anlatti" der. "kisisel durumumdan dolayi kizinizla
evlenemem." der.
"ancak tum sorumlulugu aliyorum" der.
"eger bir kiz cocugu dogarsa, annesine bir ev, bir yazlik villa ve 1
milyon dolarlik bir banka hesabi..."
"eger bir erkek cocuk olursa, birkac fabrika ve bir milyon dolarlik bir
hesap..."
"eger ikiz dogarsa, her ikisine de 500 bin dolarlik hesap ve birer
fabrika verecegim." der.
"ancak dusuk olursa...."
o zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostca adamin omuzuna koyar
ve :
"o zaman tekrar denersiniz evladim " der dusun 44
Alt 12-11-2007, 07:43 PM   #19 (permalink)
Yüzbaşı

ne denir ki?ama baya güldüm...
Alt 13-11-2007, 10:40 PM   #20 (permalink)
Yüzbaşı

geçmişin sözde attığım sayfaları teker teker yenileniyor karşımda..manyadılar galiba...taa çocukluğumda olan ama beni çok inciten bir olay bile bu gün durduk yere aklıma geldi..şimdi kendi kendime sordum tabii..canım hülyacım derdin ne kuzum ne işin var senin bu eskimiş sayfaların arasında,dedim..içimden bir ses; sen bunu attın sandın ama atamadın..tek yaptığın rafa kaldırmaktı..düşünmemeye çalışmaktı..düşününce ağlayıp harap olmaktan korktuğun için,bu yöntemi kullanıyorsun..dedi...hımmm dedimm..peki ne olacak şimdi?günlerce, eskimiş püskümüş antik anılarla mı uğraşcam ben,yapacağım çok iş var,dedim..içsesimse;sen kendinde söyledin bak,antik anılar... antika olanlar nereye kaldırılır?müzeye dedim bende..sende müzende saklıyorsun işte..dedi...(arkadaşlar son zamanlarda içsesim baya mantıklaşmaya başladı..benle akıl yarıştırıyor sanki)
anlayacağınız kendimle yoğun bir mücadele halindeyim...elbette geçmişe gitmek beni eskisi kadar üzemiyor ama,kafamın içinde ki çoğul sesler dikkatimi dağıtıyor..tahminim bunlar gitmek üzere olan misafirlerin son sesleri..ama beni baya yordu doğrusu...yaklaşık 2 gündür böyleyim..telkinler,eft,reiki,meditasyon...vs..uğr aştıkça kapanan sayfalar yeniden açılıyor..ama ben nedenini biliyorum..olması gerekenleri yaşadığımı düşünüyorum...geçiş dönemi bu eee bunların olması gayet normal..bir arkadaşım bana,ben yıllardır bu işlerin içindeyim,yapmadığım uygulamadığım yöntem yok..ama hala ara sıra geçmişimde beni üzen olaylar karşıma çıkar ve beni yoklarlar,demişti..
neyse en kısa zamanda en zararsız haliyle bu dönemi atlatmayı diliyorum...Yaradanım yanımda...evrenim yanımda...çekimyasası tıkır tıkır işliyor..sizlerde yanımdasınız..ee daha ne olsuuun wave

Bookmarks