Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu hoşluk dolu mesajlarınıza bende hoşlukla cevap vereyim.. çok çok hoşsunuz... ayol bütün hoşluklarınızın devamını dileriz......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-12-2007, 04:36 PM   #91 (permalink)
suzzy
Guest

Standart Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

bu hoşluk dolu mesajlarınıza bende hoşlukla

cevap vereyim.. çok çok hoşsunuz... ayol

bütün hoşluklarınızın devamını dileriz...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 02-01-2008, 10:12 PM   #92 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

aylardan sonra nihayet sosyallik arttırıcı telkinini dinlemeye başladım..henüz bir kaç gündür dinliyor olmama rağmen etkisini bu kez çok çabuk gösterdi..
yılbaşı gecesi arkadaşların evinde toplandık bir kaç aile..eşimin iş arkadaşları müdürü ve eşleri hepimiz vardık..eşim harika gitar çalar..kendi besteleride vardır..seside çok güzel..eskiden bende arkadaş ortamlarında şarkılar söylerdim..sesim benimde güzeldir..ancak zaman içinde yaşadıklarımdan mıdır?yoksa içime kapanıklığım mı beni bu hale getirdi bilinmez..yıllardır şarkı söyleyemiyordum..topluluk karşısında değil şarkılar söylemek,konuşmak bile beni sıkıyordu..neden mi?yanlış birşey söyleyip bakışları üstüme çekmekten tırsıyordum belkide..ancak o gece birşey oldu..yeni yılın ilk saatlerinden itibaren,eşime şarkılarda eşlik etmeye başladım..o kadar beğendi ki arkadaşlar..istek üstüne istek..heyecan mı?o da ne?
heyecandan eser yoktu..kendime şaştım..espriler yaptım..çok eğlenceli geçti..bazen düşündüğümde,gerçekten telkinlerin ne kadar etkili olduğunu daha iyi anlayabiliyorum..belkide içimizde zaten var olan ışığı bu sayade karanlıkta yakmayı başarıyoruzdur..
iyiki buradayım...iyiki varsınız..çok mutluyum..herşey iyiye doğru gidiyor..hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum..yaratanım hepinizin isteklerini anda gerçekleştirsin..sizleri seviyorum...yaşadığım ve yaşayacağım tüm hayatımı da..sevgi ve saygılarımla...
Alt 03-01-2008, 07:57 AM   #93 (permalink)
Akulina
Guest

Çok sevindim senin adına hülyacım...mutlu yıllar,umarım bu yıl geçirdiğin yılbaşı gecesi gibi neşeli,eğlenceli bolluk içinde geçer senin için....
Bende dinlemeye tekrardan başladım,bu sefer layığıyla dinliyorum...Bırakmaca yok...Ertelemeyi bırak'ın ilk andan itibaren etkilerini görüyorum...Dün ertelediğim birçok şeyi farkında olmadan yaptım...
Alt 03-01-2008, 05:57 PM   #94 (permalink)

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
anti_depresan20 is an unknown quantity at this point

hulya abla maşallah.
sizin her gununuzu merakla bekler oldum.
merak edıyorum.
telkınlere baslamadan once sızde benım gıbımıydınız acaba??(karamsar,antı-sosyal,depresyon halı:(
anti_depresan20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2008, 07:53 PM   #95 (permalink)
Yüzbaşı

190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

merhaba anti_depresan..günlüğüme hoşgeldin..beni şereflendirdin..teşekkür ederim..
öncelikle şunu belirtmek isterim..sanırım HAYATIMDEĞİŞTİ şehrini tanıyalı 3 ay falan oldu..bir kaç yıldır bende arayışlar zaten başlamıştı..ama nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyordum..elime aldığım her kitap,önüme çıkn her yazı,tv.deki bir çok konuşmalar neredeyse önüme çıkan herşey bana birşeyler anlatıyordu..anlıyordum,değişmeyi istiyordum,üstelik çokta meraklıydım..konularla alakalı okuduğum ilk kitap herşey seninle başlar..sonrasında düşünce gücüyle tedavi,koza kelebeği bilmez,ferrarisini satan bilge ve secret kitapları oldu...avucunuzda ki kelebek kitabını da eklemek istiyorum..
önceden neşe dolu,gülmekten ağzı kavuşmayan,içten samimi sıcak kanlı ve çokta sevecen biriydim..zaman içinde yaşadığım olumsuzluklar,öğretilen yanlışlıklar bende korkulara sebep oldu..detaylı olarak herşeyi anlatmıyorum..ama herkezin yaşadığı kendisini mutsuz eden ve içine kapanık hale getiren bir takım olumsuzluklar diyelim..işte bende oluşan bu negatiflikler,hayatımı tamamıyle olumsuz düşünmeme neden oldu..antisosyal..depresyon..karamsarlık..adını ne koyarsan koy..birebir hepsini yaşadım..şükürler olsun ki yaşadım..artık rahatlıkla bunu söyleyebiliyorum..onları yaşamamış olsaydım..belkide bu anı hiç yaşayamayacaktım...buraya tesadüfen geldim diyemiycem..tesadüflere pek inanmam..istedim ve bir şekilde buraya yönlendirildim diyelim..aklımda bir çok soru vardı..okuduğum bir kitapta,,sorularınızı evrene sorun,bir şekilde cevabını size verecektir,diye..ben herşeye kolay inanan biri değilim aslında herşeyi ince eler sık dokurum..gözümle görmeden de inanan biri değilim..fakat nasıl olduysa bu siteye girer girmez üye oldum..yazılanları okudum,ve kendimi buraya yazarken buldum..daha adımımı atar atmaz değişim başladı bende..o kadar sıcakdı ki burası,ister istemez kendimi akışa bıraktım,,hiç soru sormadan...çokk bunalmıştım belkide ondan bilemiyorum..faydası var mı acaba?sorusu aklıma bile gelmedi..deneyip görmeyi istedim..denemeden bilinmez öyle değil mi?şimdi bazı arkadaşlarımız soruyorlar,gerçekten faydası var mı diye?ya da denedim bende birşey olmadı diye..kendi özgür irademle yanıtlamaya çalışacak olursam..bende diyorum ki faydası var,hemde çok var..ben sadece kendine güven ve egoyu aylarca dinledim..kendimden emin oluncaya kadar başkalarını karıştırmadan dinledim..ne zaman ki iç sesim tamam dedi,o zaman yenisine geçtim..
geçenlerde bir arkadaşım siteye girmiş,bana sordu..hülya nereden biliyorsun siteye etkisini gördüm diyenlerin,site reklamını yapmadıklarnı,birlikte çalışmadıklarını?tek yanıt verdim..1-hata yapmışım sen o siteye üye olma 2-o siteye ben kaç kere faydasını gördüm diye yazdım..sence bende mi reklamını yapıyorum?peki çıkarım ne?hiç tanınmadığım ve tanımadığım insanlardan?ben şuna inanıyorum..herkez nasılsa karşısına da o şekil olaylar çıkar..
ablacım,ben denediğim için gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum..evet telkinlerin faydası var..ben baya bir değiştim..ama öncesi de vardı tabi..sadece telkin dinlemedim..reiki yaptım,meditasyon yaptım..kitapları okudum..siteyi incelemeye devam ettim..her yeniliğe açtım kendimi..siteyi keşfettikçe,kendimi de keşfettim..burayı çok seviyorum..bana seni seviyorum sözünü tek söyleten yer burası oldu..yıllar önce hafızamdan kazıdığım bir cümleydi..bir daha ailemde dahil olmak üzere kimseye sevdiğimi söylememe kararı aldım..sonrasındaysa istesemde söyleyemedim..şuan gözlerimden akan sevinç gözyaşlarımı ble rahatlıkla dökebiliyorum..çünkü bir kaç ay öncesine göre çok ama çok mutluyum..aslında hepimizde var olan birşey bu..ilk keşfeden elbette ben değilim..ama ben kendimi keşfetme yolunda iyi olduğumu gördüm,ilerlediğimi gördüm..cesaretim arttı.. hangi birini anlatayım bilmem ki..sanırım saatlerce yazmam gerek..geçmişin eskimiş sayfalarında gezinip dururdum hep..artık daha fazla anlardayım..insanlarla diyaloğum arttı..ama hayatımdan çıkması gereken ve bir türlü çıkaramadığım bir kaç kişide otomatik gittiler..hüznü...sevinci..kederi...neşeyi..ağlama yı...gülmeyi...telkinleri dinlediğim haftalar süresince yaşadım..bir ara bırakmayı bile düşündüm..ama dedim ya içsesim bana hep dayan dedi..kendimle bile konuştum..ama bunları hep bilinçli yaptım..aynalara bakarken,,kızım sen manyak mısın ne yapıyosun?sorularını sormadım..olması gerekenlerdi tüm bunlar..uygulamakta belki de geç bile kaldım..ama olsun hiç yapmamaktan iyidir..haa birde bu oluştu son günlerde..ne zaman olumsuz birşey söylesem ardından bir olumlama geliveriyor..tüh şöle yapmasaydım'ın ardından...ama bunu yapmasaydım şunu bilemezdim...gibi...
ablacım herkezin çektiği kendine çok görünürmüş..sana sorsam kimbilir neler anlatırsın yaşadığın olumsuzluklar ve seni üzen hayatınla ilgili..ama unutma acılar insanı büyütür...hiçbir şey için geç değildir..hatta ne yaşın nede zamanın önemi yok..mutluluğu ancak istersen yakalayabilirsin..o senin avuçlarında..dünyanın diğer ucuna bile gitsen,mutsuzsan oda seninle gelir..mutluysan her yerde her an mutlusundur..
ben daha yolun çok başlarındayım..gideceğim çok yol,alacağım çok mesafe var..yollarımsa bazen karanlık..ama ben artık o karanlık yolda kendi saçtığım ışıkla yol alabileceğime inandım..her ne kadar hayatımın olumsuzlukları ara ara ışığımı karartmaya çalışsa da artık biliyorum ki..evrenin enerjisi tükenmez bir enerji..ve benim kendimi aydınlatmam için nasılsa bir yerlerden bir kaynak bana akacaktır..
sevdiğim bir kaç önemli sözlerle yazdıklarımı şimdilik noktalamak istiyorum..umarım yazdıklarım yüzünde bir tebessüme sebep olur..sevgi ve ışıkla kal..
hayalci,ay ışığında yolunu bulan insandır.cezası da şafağı başka herkezden önce görmesidir....OSKAR WİLDE
küçük kuşku,küçük aydınlanma..büyük kuşku büyük aydınlanma..ZEN ATASÖZÜ
karanlık zamanda göz görmeye başlar...THEODORE ROETHKE
Alt 03-01-2008, 07:56 PM   #96 (permalink)
Yüzbaşı

teşekkür ederim ederim sycorox..
bende seni tebrik ediyorum..hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun..umutsuz hayat..susuz toprağa benzer..kendi yolumuzda umudumuz var oldukça,nasılsa herşey istemesekte bir düzene girer..yeter ki umutsuz olmayalım..sevgi ve saygılarımla..
Alt 03-01-2008, 10:13 PM   #97 (permalink)
Akulina
Guest

Bende "Herşey seninle başlar"la başlamıştım,bu aydınlanma yolculuğuna:)şimdi okuyunca satırlarını ilk günlere döndüm...Tesadüfen geçmişti o kitap elime ama iyiki geçmiş
Bu arada bu siteyi anlattığımda insanların tepkisi hakikatende böyle olumsuz oluyor...Bende eywallah diyorum...Böyle olumsuz ve enerjisi düşük insanlar,buraya gelmesin aslında,bu sitenin sıcak ortamını çok seviyorum,tartışmadan kavgadan uzak olması beni ve hepimizi rahatlatıyor,huzur buluyoruz...
Alt 03-01-2008, 11:58 PM   #98 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

hülyacım sana söyleyecek kelime bulamıyorum...

onun için bunu kabul et tatlım..
Alt 04-01-2008, 12:29 AM   #99 (permalink)
Yüzbaşı

ayyy canım benim...kabul et de ne demek...kelebekler ve kabul
bak beynim allak bullak oldu..kelebek deyince böyle oluyorum da..onları görünce de böyle
sonra da böyle
sen bana hep kelebek ver yeter ki...onların öyle büyük anlamları var ki anlatamam...huzur var..barış var..sevgi var...dostluk var..bilgelik var..sabır var..
ayyy ne yok ki..saymakla bitmez..enn lerim onlar benim...canlarım..ee bana bunları yollayanları nasıl gördüğümü de var sen düşün wave
Alt 04-01-2008, 02:36 AM   #100 (permalink)
Yüzbaşı

Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız , ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
Ama ipe her dokunuşunuzda , canınızı acıtan tek nokta , yine o düğümdür.

Bookmarks