Dün akşam eşimle atıştık biraz.
(Belkide onun canını acıtabilmek için) - İnsanlar zaten seninle neden evli olduğumu soruyorlar dedim.Verdiği cevap (ben kibarcasını yazayım) Kim lan o insanlar
dıııttt dıttt dıııııııttttttt dedi.
Veeee benim kafamda şimşekler o dakikada çaktı.
Sonrasını dinlemedim bile onu salonda izlediği belgeseliyle yanlız bırakıp içeriye geçtim.Bir kağıt kalem ve telefonumu aldım; önce bişeyler karalamaya başladım.Bizdeki hastalıklı iletişimi irdeledim önce!
Sonra sorduğum sorunun formatını değiştirdim.
Kağıda soruyu kimlere soracağımı belirledim.Hepsi için kareler hazırladım kağıda o karelere isimlerini sorumu ve onların verdiği reaksiyonları yazdım.
8 arkadaşımı ; annemi ve teyzemi aradım.
2 arkadaşıma ulaşamadım.Şimdi küçük tiyatromu verilen cevapları ve çıkardığım sonuçları yazıyorum.
Herkes Neden Seni Sevdiğimi Soruyor bana?
Verilen Cevaplardan sadece teyzeminki farklı diğerlerinin hepsi eşimin tepkisiyle aynıydı.
Kim o insanlar?Herkes kim? Sana onu söy-bipppp bipppp...vs vs
Teyzem sen aldırma başkalarına kimi neyi sevmek istiyorsan onu sev dedi.
Ama hiçkimse neden seviyorsun sahi nedenn ? demedi.Bende sevdiğin yönlerim ne demedi.Peki sevmediğin yönlerim ne demedi.Hiç kimse sahi ben senin sevgini kazanırken hangi basamaklara bastım ve yüreğine geldim demedi.
Sadece kimin söylediğiyle ilgilenildi.Anladımki benim sevdiğim insanlar bile başkaları için yaşıyor ve kim olduğu o kadar önemliki anında nefret duygusu sevgi duygusunu bastırabiliyor.Eşim hariç hepsine açıkladım durumu ama annemi bunun bir oyun olduğuna inandıramadım. devam edecek...