sosyal fobi ye elveda.Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri sosyal fobi ye elveda. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
nevresim Nickli Üyeden Alıntı
kendimde bayadır olan ve yine adını yeni koyduğum bi alışkanlığımı daha keşfettim;dışarıya ailemden bir iki kişiyle birlikte çıktığımda,bi arkadaşımı gördüğüm zaman(ailem yanımdayken) heyecanlanıyorum panik oluyorum.normalde okulda işte vs o arkadaşla daha rahat konuşabilirken,ailemden birileri yanımdayken ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
19-06-2009, 01:39 AM
|
#41 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sosyal fobi ye elveda. Alıntı: nevresim Nickli Üyeden Alıntı
kendimde bayadır olan ve yine adını yeni koyduğum bi alışkanlığımı daha keşfettim;dışarıya ailemden bir iki kişiyle birlikte çıktığımda,bi arkadaşımı gördüğüm zaman(ailem yanımdayken) heyecanlanıyorum panik oluyorum.normalde okulda işte vs o arkadaşla daha rahat konuşabilirken,ailemden birileri yanımdayken daha panik oluyorum.hatta bi kaç sene önce aynen böyle karşılaştığmızda domates gibi oluyodum,karşımdaki de şaşırıyodu ,ailemdekilerde bi tuhaf oluyolardı,şimdi yine o domateslik kalmadı fazla(sf nin etkisinin azaldığı gibi),ama hafiften yine bi heyacan oluyo,enteresandır heralde bi bende mi olur bu bilmem.hatta geçen seneydi galiba bi arkadaşı görmüştüm annemleyken,yine kızardım biraz,annemde evde ablama dedi bak arkadaşının yanında kızardı o zaman daha da beter oldum.onun üstüne daha o kadar kızardığım olmadı zaten,ama dediğim gibi tam da bitmedi. | Nevresim anladığım kadarıyla ailen varken yanında ,dahada kötü oluyosun...ailendekiler seni her konuda eleştiriyorlarmı?durum bu sanıyorum...eğer böyleyse forumda paylaşılan duygusal özgürleşme tekniklerinden uygulayabilirsin...mesela EFT...örneğin ben ailemle ilgili konulardan bu şekilde kurtuldumm...çocukluktan kalma duygulardan eft ile özgürleşirken gözyaşlarına boğulmuştum ,ama daha sonra hiçbirşey hissetmediğimi farkettim...ayrıca eft tekniğinin videolarını izlediğimde, ve yapılış şeklini ,siteden indirdiğim e-kitaptan okuduğumda,ilk başta ciddi söylemeliyim;komik gelmiştii ... sana nacizane tavsiyem bu tekniği iyice araştırdıktan sonra ,sorunların için uyguyaman...nevresim hissediyorumki her geçen gün dahada iyi olacaksın kardeşimm...ha birde olumlama sitesinden kendine uygun olumlamalardan seç ve hergün yaz bunları...gerçi bilemiyorumm,belkide uyguluyorsundur bunuda...eğer böyleyse çok daha iyii...sevgi ve güzelliklerin hep hayatında olması dileğiylee Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ | Offline
| |
20-06-2009, 12:49 AM
|
#42 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sosyal fobi ye elveda. ailem evet eleştriyo ama ,bi başkası daha rahat karşılayabilir bu eleştrileri umursamadan geçebilir belki bilemiyorum,ama bende biraz pasiflikte olduğu için(bunun en büyük bi nedeni ailemdir) üstesinden gelemiyoruım,beni fobili yetiştirdiler evet o kesin,ama benim potansiyelimde alınganlık var biraz,soğuk kanlı umursamaz biri değilim,(öyle olmayı isterdim)bununda etkisi var demek istediğim.bilmem ne demek istediğimi toparlayabildim mi.bi de mesela bu sitede yazdıklarımı ailemden biri görür yüzüme vurur diye çok acayip korkuyorum.bazen yazıları okuyup kapatıyorum kimsenin görmesinden korktuğumdan.bu kadar içimdeki detaylara girebiliyorum kendime hayret ediyorum:)
bi de bugün yine adını yeni kkoyduğum bi özelliğimi daha keşfettim.(bunları keşfedince bi nevi özgür bırakmış gibi de hissediyorum iyi geliyo.).bu da başkalarını hayal kırıklığına uğratmaktan çok korkuyorum.benim yüzümden bi yanlışlık olmasından filan da.birşeyin sorumlusu(özellikle olumsuz yönde)olmaktan da.ve yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum.bunlar bende hep var olan ama adını yeni koyduğum şeyler.
bi de bişey daha söylemek istiyorum ben üniversiteye başladığım zaman,çocuukluğumdan beri bende var olan bu özellikler bi anda gitti cool rahat acayip biri oldum,17imde başladım ,farklı geldi bana bi anda değiştim,yarım sene filan geçti sonra babam bana ilk ve tek tokatını attı(bu bana acaip koydu) ,ben yukardan aşağı çakılan uçak gibi aşağı doğru grafik çizmeye başladım,zaman ilerledikçe üniversiteden daha önceki benden bile daha kötü duruma geldim.üni den önce de zzaten sfliymişim ama tokattan sonra enkaz gibi oldum.başlangıç noktası tokat mıydı,yoksa zaten sf geri gelecekti de o zamanamı denk geldi bilmiyorum.
bunu toparlayamıyodum ya,öylece seyrediyodum enkazı, en son işte geçen sene keşfettim sf li olduğumu araştırmaya başladım,ya bilmiyorum Allah yüzüme baktı derler ya benimde öyle ,site sahiplerine ve sakinlerine hep tşk ediyorum bununda çok büyük etkisi var tabi,özellikle benimle ilgilenen kişilere ne kadar minnettarım anlatamam.artık enkazın yarlarını sarıyorum ya o berbat halim yok en azından,çok kötü zamanlardı o günler.offf anlatmak mümkün değil ya.
ve inanıyorum artık bu kadar da değil o çok rahat olduğum günlerdeki gibi olucam yine hemde en kısa zamanda ,hatta daha da rahat,daha serin kanlı filan:)sonra çok mutlu bi evlilik yapıcam,ömür boyu niye bu evliliği yaptığım için çok şanslı olduğumu düşünücem,artık olumlu düşünüyorum bu da güzel dimi:)
eft konusunuda yapmak istiyorum indirdim eft ile ilgili yazılar filan netten ama beceremiyorum kolay bi yolu yordamı varmıdır bütünüyle acaba.yapmam gereken ne varsa yapmaya çalışıcam o umut ettiğim günlere ulaşmayı sağlamak için.
duygularımı döktüm öyle,yazdıklarım anlaşılır inş:) | Offline
| |
20-06-2009, 01:05 AM
|
#43 (permalink)
| Üsteğmen
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sosyal fobi ye elveda. ayrıca şunlarıda yazmak istedim ailemiz de sakin huzurlu bi çocukluk kesinlikle hiç yaşamadık,bazen babam boşanmak istedi, çoğu zaman kavga ,gürültü-patırtı,öyle imrenilecek bi yaşantım olmadı,.gerilim filmi gibi.kavga olmasa bile annem inanılmaz kaygılı tedirgin kasvetli biriydi,babam inanılmaz otoriterdi,"di" diyorum çünkü bu özelliklerinin şiddetleri tam geçmememiş azalma olmuş sadece ve bizim etkilenme oranımız azalmş.ama çocukluğumuz da öyle geçti kasvetli. | Offline
| |
20-06-2009, 02:08 AM
|
#44 (permalink)
| Üsteğmen
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sosyal fobi ye elveda. Nevresimcim slm,anladığım kadarıyla , kavgacı ,sorunlu bir ailede çocukluk geçirmişsin...ve sorunlu bir ailede olduğun için çocukluğundan beri,kendini yok saymışsın kardeşimm...kendini yoksayma hali bilinçaltı kayıtlarına yerleşmiş ve seni her konuda engelliyo...ama ben, senin sorunlarının kaynağını bulup, üstesinden geleceğine içtenlikle inanıyorum...eft konusuna gelince ilk başta banada çok karışık gelmişti ama öğrenince ve uygulamayı özümseyince kolaylaşıyoo...
| |
20-06-2009, 11:40 PM
|
#45 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: sosyal fobi ye elveda. tşk ederim ilgin için gülpor.eft konusu bu kadar etkiliyse daha detaylı araştırıcam. | Offline
| |
21-06-2009, 12:23 AM
|
#46 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 218
98 Mesajinıza toplam 834 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sosyal fobi ye elveda. Alıntı: nevresim Nickli Üyeden Alıntı
yorumlarınız beni çok mutlu ediyo ve yüreklendiriyo alakanıza gerçekten çok teşekkr ederim.emeğinizi çabanıza ne kadar teşekkür etsek az.
tüm iyilikler sizinle olur en içten temennim.
ben gerçekten değiştim ben buu farkedebilecek kadar değiştim hem de.telkinleri de dinledim bana vesile olmuştur muhakkak bi süresi vardı bende heralde bu sorunun bu süreyi doldur dum artık ben belki de diye düşünüyorum.
buraya en son tamamen kurtuldum diyeceğim günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.mutluluk hissediyorum:Dbunu son kaç senedeir hissetmemiştim.görüşmek üzere:) | merhaba nevresim bu konuyla ilgili sana küçük bikaç tavsiyem olacak öncelikle senin bu durumun yanımda çalışan elemanımda vardı ve aştık çok kolaylıkla hemde..hatta onun konuşurken seside çıkmıyordu ona olumlama sözcükleri verdim yirmigün hiç ara vermeden aklına geldikçe söyledi hatta hala söylüyor çok işe yaradı artık susturamıyorum fazla açtık galiba sana bu ololamayı yazayım....aynanın karşısına geç ayaklarını yere sıkı bas ve ben varım kendimi seviyor ve güveniyorum güvendeyim...dedi çok faydası var bu sözlerin çünki ben dedikten sonra beynimiz emret der ....varlığını kabul etme olumlaması bu ...kesinlikle faydasını görürsün | Offline
| |
21-06-2009, 12:24 AM
|
#47 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: sosyal fobi ye elveda. Alıntı: ESOS Nickli Üyeden Alıntı
merhaba nevresim bu konuyla ilgili sana küçük bikaç tavsiyem olacak öncelikle senin bu durumun yanımda çalışan elemanımda vardı ve aştık çok kolaylıkla hemde..hatta onun konuşurken seside çıkmıyordu ona olumlama sözcükleri verdim yirmigün hiç ara vermeden aklına geldikçe söyledi hatta hala söylüyor çok işe yaradı artık susturamıyorum fazla açtık galiba sana bu ololamayı yazayım....aynanın karşısına geç ayaklarını yere sıkı bas ve ben varım kendimi seviyor ve güveniyorum güvendeyim...dedi çok faydası var bu sözlerin çünki ben dedikten sonra beynimiz emret der ....varlığını kabul etme olumlaması bu ...kesinlikle faydasını görürsün | Esos katılıyorum sanasuper
| |
22-06-2009, 12:27 AM
|
#48 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: sosyal fobi ye elveda. Alıntı: ESOS Nickli Üyeden Alıntı
merhaba nevresim bu konuyla ilgili sana küçük bikaç tavsiyem olacak öncelikle senin bu durumun yanımda çalışan elemanımda vardı ve aştık çok kolaylıkla hemde..hatta onun konuşurken seside çıkmıyordu ona olumlama sözcükleri verdim yirmigün hiç ara vermeden aklına geldikçe söyledi hatta hala söylüyor çok işe yaradı artık susturamıyorum fazla açtık galiba sana bu ololamayı yazayım....aynanın karşısına geç ayaklarını yere sıkı bas ve ben varım kendimi seviyor ve güveniyorum güvendeyim...dedi çok faydası var bu sözlerin çünki ben dedikten sonra beynimiz emret der ....varlığını kabul etme olumlaması bu ...kesinlikle faydasını görürsün |
çok tşk ederim yardımcı olduğunuz için.bunu uygulayacağım tabi ki.fikirleriniz yardımlarınız benim için çok önemli. | Offline
| |
23-06-2009, 07:04 PM
|
#49 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: sosyal fobi ye elveda. bugün beyin dr una gittim.başımda ara ara aç kalınca filan ağrı olduğunu söyledim.bana sizde migrenin başka tür çeşidi var dedi.ve size sinir ilacı yazıcam dedi.reçetenin tanı kısmını eczanedekilere sorduğumda"depresyon" yazıyo dediler.lustral ilacın adı.baktım özelliklerine depresyon,obsesifkombulsif bozukluk,ve arada sosyal fobi de yazıyodu.yani dr bana sf ile ilgili bişey sormadı.depresyon için mi yazdı bu ilacı anlamadım.bende depresyon mu var acaba.zaten psikolojik tedavi görmek istiyorum hep ama bulunduğum sehirde yeterli değil bu alanda.sinir ilacı da kullanmak istemiyorum acıkcası.bilmiyorum napcamı aslında. | Offline
| |
27-06-2009, 12:53 AM
|
#50 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: sosyal fobi ye elveda. bazen hayat tıkanıyo,ama eskisi kadar tıkalı kalmıyo,açtım bu yolu.azimliyim artık.arada bi tökezlesemde dirayetli olacam inşallah. | Offline
| | | |