24-12-2012, 11:37 PM
|
#238 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Çok işime yaradı, yapabildim, yapabilmeye de ara ara devam ediyorum;ama şu çekim yasasından aşırı derecede gına geldi bana. Artık bıdı bıdı geliyo okuduklarım. Bir sürü gelişim kitabı okudum okudukça anladım ki hepppsi birbirinin aynı. Hiç bilmeyen için elbette işe yarar inkar etmiyorum;ama bi yerden sonra yeni aldığınız başka bir kitap, izlediğiniz kişisel gelişimciler vs vs yetti artık hep bildiğim şeyler bunlar demeye başlıyorsunuz, kanal değiştiriyorsunuz. Poff! Sıkıldım, yine mi falan...bla bla bla...
Yürekten Allah'a sığınarak Allah'tan yardım mı istedin? Oldu bil. Tabi Allah dilediğine dilediğini verir o ayrı. Ümitle dua et yeter. Allah yardım ediyo. Etmiyosa, istediğin olmuyosa sen pişmemişsin demektir hayalin için. Vardır bi eksiğin onu gör, kör davranma diyorum kendime. Sözün özü yasa masa sıkıldım. Diledim oldu Allah'ın izniyle durumundan geçip Allah'tan diledim Allah'ın izniyle oldu modundayım. Dağlar fark yok arada;ama kişisel gelişimden böğğ geldi bana. Oh çok şükür :) |
| |