01-05-2013, 09:15 PM
|
#247 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi ben seni merak ediyordum. Çünkü çok uzun yıllar burada kalmışsın. Pek çok yerde yazın var. Aslında bizler de inanmak istedik. Olsun istedik. Kim bilir belkide başarırız dedik. Ben her yaptığım eylemi bir adım olarak görüyorum. Bir tuğla gibi görüyorum. Bir kelebeğin değişimi gibi sancılı bir süreç. Doğru sen yazdın ve cevap bekledin. Fakat ne yazık ki sesini duyan olmadı. Doğrusu site sahiplerinin buraya hiç uğramamaları benimde pek hoş karşılamadığım bir durum. Yine de arkadaşlarımı seviyorum. ben onlarla muhabbet ediyorum. Ayrıca çok güzel paylaşımlar oluyor. Kendimi yetiştiriyorum. Umarım hayatta her şey dilediğin gibi olur. Ve umarım bizim de hayallerimiz gerçek olur. Bence az da olsa hayata karşı dik durabilmek, içindeki acıyı, aşağılanmışlık duygusunu, çaresizlik ve değersizlik duygusunu bir nebzede giderse insan bu bile bir kazanç. Hem bazen sadece yazılanların getirdiği farkındalık bile çok değerli. Buradan pek çok şey öğrendim. Cansuyu vardı yazılarını severek takip ettiğim o da gitti. Sweeet uzun süredir görünmüyor. Kutayhun arada bir başını uzatıp gidiyor. Saolsun Bird of paradise oda eskilerden ama o terk etmedi henüz siteyi. bizde işte burda böyle kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. Valla benim hiç bir şikayetim yok. Fakat artık çekirdek inanç çalışması hakkında yazmıyorum. Çünkü bu benim davam değil. Kimse sahibi o yazsın, o takip etsin. |
| |