Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

YESHAPPY'nin güncesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri YESHAPPY'nin güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı bengusu çoooook teşekkür ederim. O güzel dileklerinin hepsi seni de bulsun hayırlarla ;) Çekimlerini okuyorum siteden, maşallah diyorum hep. Bu 4 yapraklı yoncayı dün bulduğumdan beri kendimi şanslı olarak görüyorum. Niyeyse artık tereddüt etmiyorum. Bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

YESHAPPY'nin güncesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-03-2010, 11:35 PM   #61 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bengusu çoooook teşekkür ederim. O güzel dileklerinin hepsi seni de bulsun hayırlarla ;) Çekimlerini okuyorum siteden, maşallah diyorum hep. Bu 4 yapraklı yoncayı dün bulduğumdan beri kendimi şanslı olarak görüyorum. Niyeyse artık tereddüt etmiyorum. Bu yoncayı buldum ya tamam artık hep şanslıyım :)Telefonuma da koydum bakıp bakıp resme içim açılıyor. Bu aralar içimden böyle geliyor. Demekki cümleden çok görsele ihtiyacım varmış benim :)
Bu "ya herşey iyiye giderse" cümlesini kuantum başarı isimli kitaptan aldım. Bazı şeyleri kendime kabullendirebilmem için buna ihtiyacım var şu an. Ya şu, bu olursa, iyi olmazsa diye içimden geçirdiğim cümleleri tersine çeviriyor. Tamamen olumlu olduğumda kullanmayı bırakabilirim :)

Bugün şu yonca ve bengusunun duası vesilesiyle ;) şanslıydım. Mesela rüyamda yurt dışına giden arkadaşımla konuşuyordum telefonda. Bugün beni arasa eminim ki bana rüyada söylediklerini söyleyecek :) Kalktım kan aldırmak için doktora gittim. Benden önce gelen birkaç kişi yanlış sıraya girmiş. Yarım saattir bekliyorlarmış yalnış sırada. Hastaneler genelde gergin olur ya çok ilgisizlerdir, aradan sıraya kaynak yapanlar olur falan :) (gerçi ben rastlamıyorum artık, bilinçlendik galiba, neyse...)bir ara eksik bilgi verilmiş bekleyenlere diye bende ortamın gerginliğinden sinir yapacaktım. Saniyesinde aklıma şükretmek geldi,şükürler olsun. Öyle ya ben hemen sıraya girmiştim ve benim önümde olması gerekenler arkamda sıra oluşturmaya başlamışlardı şimdi. Ben böyle bir durumla karşılaşmadım diye şükrettim.Şanslıydım. Yüzüm gülüyordu :) Eve gelene kadar kiminle konuştuysam hep sevgi içinde, karşılıklı güzel duygularla geçti konuşmalarım. Şükürler olsun. Bundan sonra hergün ben mutluyum, şanslıyım diye güne uyanacağım :) Şükürler olsun.

canım bende kalbini bu kdar temizlediğin için tebrik ederim..gerçekten şanslısın çünkü kendini farkedip deneyimleyen insnalar arasına girmişsin..
bende iyiye giderse cümlene gördüğüm andan beri takılmış durumdayım.yabancı dilden yanlış çeviri bir olumlama cümlesi olabilirmi acaba bana pek olumlamaymış gibi gelmedi açıkcası.. bir kere şuan iyiye gitmiyor mesajı gönderiyor..ama sana iyi geliyorsa....aslolan sensin senin için senin cümlerin sana iyi gelen cümleler tabiki çok önemli..,

sevgiyle kal.....güzel ziyaretin içinde teşekkürler..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2010, 04:30 PM   #62 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold

Temizleyebilmiş miyim dersin... hep bu tempoda giderim inşallah
bluegirlx hepimizin şansının devam etmesi dileğiyle...
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2010, 02:17 PM   #63 (permalink)
Yüzbaşı

998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold

Sanıyorum 1 aya yakın oldu aksatmadan dinlemeye tekrar başlayalı. Etkiler güzelliklerle devam ediyor.
Geçen bir iş görüşmesine gittim. Her ne kadar sıra bana yaklaştıkça ellerim titremeye başlasa da :) derin nefes alıp vermeyi denedim. İş görüşmelerinde heyecandan çok görüşme sırasında huzursuz olurum. Genelde karşımdakine bağlı olarak değişir bu durum. Sorduğu manasız sorularla kasılırım. Mesela: Neden biz ? Neden olacak hayatımı devam ettirebilmem için para lazım :):) diyemiyosun tabi... :) Önümüzdeki 5 yıl içinde kendini nerede görüyorsun? Bu soru üzerinde tartışılması gerek bence. Planlarını söyleyebilirsin belki;ama hayat ne getirir hiç bir zaman bilinmez. Yaptığın plandan bile o 5 yıl içinde vazgeçebilirsin. Eğer emin değilsen. Emin olduğunu sanırsın belki de... Ya da düşünsenize senin yerinde görüyorum dediğinizi :)
Neyseki başvurduğum iş benim severek yaptığım birşeydi. Bu yüzden gerilmedim. Kendimi kolayca ifade ettim:) Neden? diye soracak olsaydı -ki sormadı- cevabım hazırdı. Çok seviyorum çünkü :)
Telkinler sayesinde;
Bekleme odasına girerken rahattım, güleryüzlüydüm, bekleyenlere selam verdim. "Önceden olsa yapmazdım bunu" :D
Dünya sevgisi kaçtı içime sanırım :) Görüşme de rahattı. Anı yaşadım belki de :)
Darısı herkesin başına yine ;)
Alt 15-03-2010, 04:20 PM   #64 (permalink)

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road

Alıntı:
Ben şanslıyım dedikçe istediklerim beni bulmaya başladı :) Şansım daha da artıyor :) her gün şanslıyım şükürler olsun.
Çekim yasasını sonunda uzun süreli işletmeye başladım sanırım :) Arka arkaya çekimler süperrr :) Şükürler olsun. Darısı herkesin başına hayırlarla. Amiiiiin.
Tebrikler ve çekim yasası dünyasına hoş geldin Burada herşey çok güzel herkes çok mutlu çünkü herkes çok şanslı çünkü herkes dileğini hayatına geçiriyor
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2010, 04:39 PM   #65 (permalink)

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road

Yeshappy güzel bir takma adın var:) tamamen olumlu. Bugün baştan sona tüm günlüğünü okudum, sürükleyiciydi, çok hoşuma gitti. Paylaşımların için teşekkürler. Herkes imzana takılmış bende takılmadım desem yalan olacak sanki olumsuz mesaj içeriyor ama bana kalırsa o sende olumlu işler yapıyor sende işe yaramış çünkü sen onu olumlu olarak görüyorsun. Bu çok güzel tebrikler. Bu arada yazdıklarından hatırladığım kadarıyla 25ten sonra iş bulunur mu demişsin bende ağzımdan kaçırım 30dan sonra iş bulunur mu demiştim sonra hemen değiştirip insan istersen her yaşta iş bulur o istesin çekim yasası ona istediğini getirir dedim. Ben 2006da mezun oldum 2007de yani 27 yaşımda iş başvurularında bulundum ve işe alındım:) Hemde çok iyi bir işti nese zor işti ben sonra istifa edip kendi işimde çalışmayı diledim oda oldu. Daha doğrusu şuan abimleyim ama buda kendi iş sayılır. Nasılsa diğeride olur . ne istersen olur merak etme sadece endişe etme, endişeni içinden çıkar. Hala iş görüşmelerine gidiyorsun, ilerleme var, şimdi her sabah işe gittiğini hayal et o saatte kalk güzelce hazırlan işin varmış gibi sevinçli ol. Ayın sonu gelmiş ve hesabına para yatmış o parayla neler yapabileceğinin otur listesini çıkar. :) iş senin olur. Birde başvurularından mülakatlardan olumlu yanıt gelmesini istiyorsan otur bir kağıda sanki seni aramışlar gibi bir diyalog yaz. Örnek

Tel çalar......zırrrrr
Sen açarsın
sen: alo
işveren: ...... ile mi görüşüyorum
sen: Evet benim buyurun dersin ve heyecanlanırsın:)
işveren: Şu şu tarihlerde falanca birim falanca pozisyon için başvurup görüşmeye alınmıştınız. Görüşmeniz olumlu sonuçlanmıştır. Size falanca firmamızın falanca biriminde filanca şubesinde falanca pozisyonda çalışma konusunda işe alındınız. Uygunsanız gelin hemen işlemleri başlatalım.
Sen: şaşırır sevinirsin içinden çığlık atmak istersin olmaz. Kısık bir sesle ve panik birşekilde nasıl hazırlanacağını düşünürsün ve hılza karar verirsin 1-2 saate orada olabilirim dersin.
İşveren: (İnsan kaynakları müdürü):Adresi tarif ediyorum görüşmek üzere, iyi günler der.
Sen: o anlatır tamam dersin. İy günler dersin.
Telefon kapanır
Diyalog bu bunu doldur ve karşına yapıştır iki gün içinde seni arayıp işe kabul ederler başvurusu geçmiş bile olsa
işe birini almış olsalar bile bu böyle olur
unutmadan: telefon kapandıktan sonra annene koşup çığlık atarak işe alındımmmmmmmm diye bağırabilirsin. Ben aynını yaşadım
Şimdiden tebrikler diyorum Ben bunu secret kitabından esnlenerek 2007 mayısta yapmıştım. Sevgiler.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2010, 07:48 PM   #66 (permalink)
Yüzbaşı

Güzel yüreklerin hepsine teşekkürler ;) İmzam bana olumlu olmam gerektiğini düşündürüyor. İmza durumunu şüphelerimi yok ettikçe ilerleyen zamanlarda tekrar gözden geçireceğim ,aklımın bir köşesinde tavsiyeler. Es geçtim sanılmasın ;)

İşe girme yaşı artık endişelendirmiyor beni :) Şubat ayında yaşadıklarım herşeyi oluruna bırakmayı, endişelenmemeyi net olarak öğretti bana şükür. "Hayallerimgerçekleşiyor" zamanını sayfalarıma ayırdığın için teşekkür ederim ;) Hoşuna gitmesi hoşuma gitti ;)
Önerdiğini kendimi hazır hissettiğimde kesinlikle yapacağım. Bu arada kendi işimdeyim demişsin.Maşallah hep dilediğin durumların, işlerin içinde ol inşallah ;)
Herkes olsun innşallah hayırlarla :)
Alt 15-03-2010, 08:16 PM   #67 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Alıntı:
Sanıyorum 1 aya yakın oldu aksatmadan dinlemeye tekrar başlayalı. Etkiler güzelliklerle devam ediyor.
Geçen bir iş görüşmesine gittim. Her ne kadar sıra bana yaklaştıkça ellerim titremeye başlasa da :) derin nefes alıp vermeyi denedim. İş görüşmelerinde heyecandan çok görüşme sırasında huzursuz olurum. Genelde karşımdakine bağlı olarak değişir bu durum. Sorduğu manasız sorularla kasılırım. Mesela: Neden biz ? Neden olacak hayatımı devam ettirebilmem için para lazım :):) diyemiyosun tabi... :) Önümüzdeki 5 yıl içinde kendini nerede görüyorsun? Bu soru üzerinde tartışılması gerek bence. Planlarını söyleyebilirsin belki;ama hayat ne getirir hiç bir zaman bilinmez. Yaptığın plandan bile o 5 yıl içinde vazgeçebilirsin. Eğer emin değilsen. Emin olduğunu sanırsın belki de... Ya da düşünsenize senin yerinde görüyorum dediğinizi :)
Neyseki başvurduğum iş benim severek yaptığım birşeydi. Bu yüzden gerilmedim. Kendimi kolayca ifade ettim:) Neden? diye soracak olsaydı -ki sormadı- cevabım hazırdı. Çok seviyorum çünkü :)
Telkinler sayesinde;
Bekleme odasına girerken rahattım, güleryüzlüydüm, bekleyenlere selam verdim. "Önceden olsa yapmazdım bunu" :D
Dünya sevgisi kaçtı içime sanırım :) Görüşme de rahattı. Anı yaşadım belki de :)
Darısı herkesin başına yine ;)
hayırlı olsun canım
inşallah bu rahat ruh halin sayesinde önüne yeni bir iş imkanı çıkacak..ne kadar güzel hem de sevdiğin bir iş
her günün böyle geçsin...iyiki varsın

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2010, 08:21 PM   #68 (permalink)
Yüzbaşı

Teşekkür ederim İyi ki varsınız ;)
Alt 15-03-2010, 08:32 PM   #69 (permalink)
Yüzbaşı

Teşekkürler. Bugün gerçek anlamda mıknatıs olmanın ilk günü sanırım;) Benim de yaklaşık 1 haftam olacak :)
İyi ki buluşmuşuz burada. Hepimiz iyi ki karşılaşmışız, iyi ki varız ;)
Alt 15-03-2010, 08:49 PM   #70 (permalink)
Yüzbaşı

sanırım o gün sizden esinlenip "mıknatıs olmayı seçiyorum" cümlesini resmime yazdım. Böyle bir diyalog okudğumu hatırlıyorum
Seviyorum hepinizi

Bookmarks

Etiketler
guncesi, yeshappy'nin