| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri YESHAPPY'nin güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı gülenyüzgülün beni tanıştırdığı sedona yönetimini deniyorum. Gerçekten zorluyor.Yöntemi yapabiliyorum diyemem. Zamanla alışacağım sanırım. " Teşekkürler Gülenyüzgül" ;) Huzurlu olmadığım bir durum var. Telkinleri önceden de dinledim. O zamanlar dışarı çıktığımda çok rahat hissederdim kendimi. Rahatlıkla ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #101 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
canım şu an kaç tane telkin dinlediğimi bilmiyorum ama...diyelimki 6 tane telkin varsa listende 3 tanesini gündüz akşama kadar...diğer 3 ünü de gece uyurken dinleyebilirsin... böyle bölerek dinleyince telkin tekrarı sayısı artıyor ve daha faydalı oluyor...bu bahsettiğin durum benim de başıma gelmişti böyle yaparak çözmüştüm.. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #102 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Megavolt, gülenyüz_gül_phantomm ve import Angel, hepinize ayrı ayrı, kocaman bir gülümsemeyle teşekkür ederim. Aynıyım mıyım ? Ordan öyle görünüyorsa aynıyımdır herhalde ( kendime kabul ettirmeye çalışıyorum :) )rahatlattı bu beni. Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum şimdi ,yazılarınızdan destek alarak :) Telkinleri azalttım. Böyle deniyorum 3 gündür. Bende de çözülür inşallah bu yöntemle. İyi ki varsınız melekler, sizi seviyorum. Dün sedona yöntemini arkadaşıma uygulayayım dedim. Canımdan bezdirdi beni ![]() Sabah yataktan kalkmadan denedim bu yöntemi, sorular başka konulara atlattı beni. Derine ine ine ... :) Devam işte.. |
![]() | ![]() |
![]() | #103 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Şimdi günlüğüne bakarken aklıma geldi. Acaba içinde oluşturduğun güzel duygu durumunu dışardaki olumsuz enerjiden koruyamıyor musun? Bu durumda koruma kalkanı işe yarayabilir sanırım.O telkini dinliyor musun?
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |
![]() | ![]() |
![]() | #104 (permalink) |
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Teşekkürler gülenyüzgülcüğüm ;) Hepsini dinliyorum phantomm :D koruma kalkanı yetmiyor belkide artık bana. Ben değiştikçe daha etkili bir korma kalkanına ihtiyaç duyuyor olabilirim dış etkenlere karşı. Olabilir bak. Silkeledin beni sağol ;) nasıl etkili koruyabilirim onu bulmanın peşindeyim şimdi de... |
![]() | ![]() |
![]() | #105 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Koruma kalkanı meditasyonu vardı sanırım. Ya da bir kayıt olmadan da kendine bir koruma kalkanı oluşturduğunu imgeleyerek meditasyon yapabilirsin.Bununla alakalı forumda birşeyler olması lazım. Sonra o anki duygularınla dışardaki insanlarla nasıl iletişim kurduğunu vs. imgeleyebilirsin.Yalnızca olumluları alarak tabi.Olumsuzlar dışarda kalıyor. Dışarı çıktığında da o ışıklı kalkanı hatırlayarak,hissederek yürüyebilir konuşabilirsin belki. Sadece bir öneri. Ben de denesem iyi olacak ama:)
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |
![]() | ![]() |
![]() | #106 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() :):) evet siteye üye olduğum ilk zamanlarda böyle bir ışık imgelemesi bende hatırlıyorum. Negatif etkileri nasıl dışarda tutabilirim diye sormuştum o zamanlar;ama şimdiki hislerim negatif etkiden de başka bişi kendi içimdeki bişi. Ya da dışardan içime işleyen bişi;ama ne.... :):) Yarın dışarı çıktğımda kalkanla güzel renklerle ışıkla yürüdüğümü imgeleyeceğim. Yarın deniyorum hadi bakalım :) Sen de dene yaz sonra ;) |
![]() | ![]() |
![]() | #107 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #108 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Rüyamda Selena misali kişiler gördüm :) Gece yatmadan meditasyon yapmıştım. Onun etkisi olduğu kesin. Zira meditasyon da fantastikti ![]() Günümüz gökkuşağı renginde geçsin o zaman diyorum. Bugünkü mesajımı da senden esinlenerek yazıyorum ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
guncesi, yeshappy'nin |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri YESHAPPY'nin güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı gülenyüzgülün beni tanıştırdığı sedona yönetimini deniyorum. Gerçekten zorluyor.Yöntemi yapabiliyorum diyemem. Zamanla alışacağım sanırım. " Teşekkürler Gülenyüzgül" ;) Huzurlu olmadığım bir durum var. Telkinleri önceden de dinledim. O zamanlar dışarı çıktığımda çok rahat hissederdim kendimi. Rahatlıkla ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi