YESHAPPY'nin güncesiHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri YESHAPPY'nin güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
Telkinleri dinlemeyi bırakalı yaklaşık 3 ay oldu. Önceki gibi bırakınca başa sarmadım hiç :) Şimdi kendimi hipnoza verdim :) Araştırmalara devam...
Herkese hayırlı kandiller
Sevgili YESHAPPY,
Hipnoz ile ilgili bilgilerini ve deneyimlerini bizimle paylaşırsan mutlu ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
26-07-2010, 11:47 AM
|
#151 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Alıntı: YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
Telkinleri dinlemeyi bırakalı yaklaşık 3 ay oldu. Önceki gibi bırakınca başa sarmadım hiç :) Şimdi kendimi hipnoza verdim :) Araştırmalara devam... Herkese hayırlı kandiller | Sevgili YESHAPPY, Hipnoz ile ilgili bilgilerini ve deneyimlerini bizimle paylaşırsan mutlu olurum. Teşekkür ederim. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. | Offline
| |
29-07-2010, 06:13 PM
|
#152 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi ... do-ya-ma-dım :) | Offline
| |
29-07-2010, 08:42 PM
|
#153 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 139
23 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi merhaba qünlüqünü bastan sonuna kadar okuudm cok quzel deqısımler kaydetmıssın ve senın adına cok sevındım ınan umarım hep ıyı qecer qunun yarının ve ömrun ınsallah allah bızede nasıp eder sahsen yenı baslamıs bırı olarak bende cok heveslendım ...:):) 5 qundur uyeyım ve bende telkınlere basladım yolun basındayım ınsallah bende senın qıbı cok quzel seyler yasarım...:)
sevqıler.....:):)
| |
10-08-2010, 09:27 PM
|
#154 (permalink)
| Yüzbaşı
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Hoşgeldin. Bütün güzel düşüncelerin hayırlarla seni bulsun. Okumuş olduğun ve iyi dileklerin için teşekkür ettim ;) | Offline
| |
10-08-2010, 09:30 PM
|
#155 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili YESHAPPY, Hipnoz ile ilgili bilgilerini ve deneyimlerini bizimle paylaşırsan mutlu olurum. Teşekkür ederim. | Bakındım;ama çok fazla hipnozun içine daldım diyemem (araştırma anlamında)
Sadece uygulama kısmını aksatmadan yaptım. 21 gün hipnozu denedim ve kesinlikle işe yaradı diyebilirim. Olumsuz düşünceler yavaş yavaş benden uzaklaştı. Şöyle diyeyim; aklıma olumsuz bir düşünce geldiğinde hemen yerine olumlusunu koyabiliyorum artık :) | Offline
| |
12-08-2010, 04:31 PM
|
#156 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Son üç günde okuduğum kitaplar; R.Şanal_Kuantum ve Kur'an, Hayata Evet!, Mümin Sekman_Limit Sizsiniz.
"Limit Sizsiniz" ve "Kuantum ve Kur'an" dan öğrendiğim birşey var. Bugüne kadar kendimi gerçekleştirememiş olmam koruyucu bir anneye sahip olmamdan kaynaklanıyormuş da haberim yokmuş. Üstü kapalı öyleymiş gibi geliyordu;ama öyle değildir herhalde diyip unutup devam ediyordum hayata. Tam anlamıyla bugün keşfettim. Acı oldu. Öğrendiğim için ne yapmam gerektiğini düşünüyorum şu an bu konuda. Yani acı;ama aşılamaz değil :) Acıyı tatlıya dönüştürme çabalarındayım. Böyle söyleyerek onu suçlamış gibi olmak istemiyorum, bu beni huzursuz ediyor. Arkasından konuşuyor gibi hissediyorum. Büyük ihtimalle ona da söylerim bunu;ama kalbini de kırmak istemem. Her neyse... Yeri gelirse yada yerini getirtirsem söylerim, bunun üzerinde çok düşünmeyeceğim.
Koruyucu olunduğu için kendimi gerçekleştirmeme izin verilmemiş meğerse...
Beni çok sevip, sevgiden bunaltışı öyle sanıyorum ki beni kaybetme korkusundan kaynaklanıyormuş. Ne zaman ben dışarı çıkıyorum desem, bombalar, arabalar vs. dikkat et, çıkma boşver napıcaksın demeleri bundanmış meğerse...
Şarkı söylemeyi çok sevdiğim halde desteklenmemişim, çevremin sesin güzel dediği halde annemin aynı görüşte olmaması belki de beni başkalarıyla paylaşmak istemeyişiydi. Öyle sanıyorum...;ama bir uzmana başvurup bunu netleştiremem gerek. Acilen kendime bi çözüm bulup, uygulamaya geçip, özgürleşmem, o ferahlatıcı rüzgarı yüzümde,saçlarımda hissetmem gerek.
Öğrendiğime üzüldüm;ama çorap söküğünün başı olduğu için mutluyum. Bu iki kitabı tavsiye ederim. Belki siz de benim gibi farkına varırsınız bi anda o kilit noktanın.
Hayırlı günler, cennet rüzgarları yüzünüze vursun ;) | Offline
| |
12-08-2010, 04:37 PM
|
#157 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Tüm bu yazdıklarının farkına vardığın için ve paylaştığın tebrik ediyorum.
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. | Offline
| |
12-08-2010, 06:06 PM
|
#158 (permalink)
| Guest | Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Bravo sana , yazdıkların çok güzel ve iç açıcı ... Dilerim hep böyle güzel düşünürsün... Huzurla ve sevgiyle , gülekal... |
| |
12-08-2010, 07:00 PM
|
#159 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 376
132 Mesajinıza toplam 556 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi canım günlüğünü sıkılmadan okudum çok renkli bir günlük olmuş tebrik ediyorum seni gelişmeler süper bende 5 gündür telkinleri dinliyorum. ufak ufak çekimler yapmaya çalışıyorum bazılarını çekebiliyorum ama azimliyim iş durumun noldu onu merak ettim sevgiyle kal iyiki varsın iyiki varız iyiki varım | Offline
| |
12-08-2010, 09:01 PM
|
#160 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi "bigokyanus" , " tolgaasya" ,
"Parici" ,
"Ezel_i Nur" "Yorumların hepiciğine teşekkürler ;) teşvik ediyor yorumlarınız beni daha da güzel, mutlu yaşamaya :) Teşekkür ederimmmmmm :)
"Parici" iş aramıyorum artık, amaaan bu yaz hayat bana güzeldi zaten hep, rahatım böyle :)
İş aramadığım halde bugün haber geldi, bi tanıdık vasıtasıyla...
Yarın bir iş görüşmem var :) Hayatımın işi mi bu iş? Hayır. Bildiğim bi iş mi? Hayır;ama cesur olup bir yerden başlamam ve harekete geçmem lazım. Tek güvendiğim samimi, sevgi dolu bakışlarla insan ilişkilerini yürütmem, sevgi dolu olmayı düşünüyorum her an :) Yapmak istediğim şeyler için bir fırsat olur belki de bu. İstememezlik yapmıcam, bakalım olursa çalışırım, bakarsın çalışırım bana hiç uygun değildir, çıkarım, hayat bu, herşey mümkün :)
Olmazsa yine Elhamdülillah :) Çekim dedin aklıma geldi. Uzun süredir çekim yapmak gelmiyordu içimden, yine çekimlemedim;ama sadece istedim ve unuttum (öyle güzel hayaller de kurmadım) Allah'a şükürler olsun yerini buldu :) Emin ol senin de olumlu düşüncelerin arttıkça çekimlerin de daha kolay ve çok olmaya başlayacak ;)
"Ezel_i Nur" tekrar bağlantımıza sevindimmmm :) Faydasını sende görüyorsun dimi :) süper:) İyi ki varsınız hepiniz ;) | Offline
| | | |