Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

fund un günlüğü..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri fund un günlüğü.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tekrar merhaba -10 gün sonra- "kimseden çekmedim,kendine güven telkininden çektiğim kadar.".. görüşemediğimiz bu günlerde o telkini sindirmeye çalıştım ,.evet zor oldu ama yavaş yavaş azalta azalta yoluna soktum diyebilirim .ama tam değil hala inat ediyor ama direnci kırıldı...zorlandıkca kendime güvenimi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

fund un günlüğü..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-12-2007, 02:32 AM   #21 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hava-hoş is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: fund un günlüğü..

tekrar merhaba -10 gün sonra- "kimseden çekmedim,kendine güven telkininden çektiğim kadar.".. görüşemediğimiz bu günlerde o telkini sindirmeye çalıştım ,.evet zor oldu ama yavaş yavaş azalta azalta yoluna soktum diyebilirim .ama tam değil hala inat ediyor ama direnci kırıldı...zorlandıkca kendime güvenimi kazanıyorum ..dinlediğim telkinlerden beni darmadağan eden telkin buydu..ama çivi çiviyi söküyor işte.... sosyallik artırıcı kanatlandırdı beni ilk dinlemeye başladığım andan itibaren...su gibi hafiff ve kışkırtıcı adeta...

inanamayacağınız şeyler yaşıyorum..kime gitsem ,ya da kime telefon etsem ,istisnasız ilk sözleri"şimdi seni konuşuyorduk,bu kadar olur" ya da "şu an aklımdaydın" veya"telefon elimde ,bak ben seni arayacaktım"....yani öncedende olan tesadüfler vardı tamam ama,,bu kadar tesadüfte üstüste olmaz di mi yani...artık kimi arasam benim söylediğim ilk söz "beni arayacaktın di mi" ya da beni konuşuyordunuz di mi" gibi laflar oluyor ..ve aldığım cevaplar sektesiz "e v e t" oluyor.......

o çok istediğim çalışma hayatı,,yıllarca süren iş arama ve hiç bir kez bile muvaffak olamama (en son bankanın kapanmasıyla iş akdim son bulmuş ve ben akabinde hamile kaldığımdan ,sıcağı sıcağına iş arayamamış çocuk doğup ele avuca geldikten sonra tekrar işe başlama ve iş arama faaliyetlerinde bulunmuştıum),,bir çok yere cv mi verip ancak hiçbirinden geri dönüş olmamış ancaaaaakkkk tüm bu olumsuzluklara karşı asla çalışma umudumu yitirmemiş olan bana 2 gün önce kapıya kadar hizmet götüren bir şirket tarafından iş teklifi yapıldı(kapıya gelen elemana ,,"işyeriniz eleman arıyormuş bu konuyla ilgili bilginiz var mı "diye bir soru sordum...(ama bu soruyu ben mi sordum , niye sordum ,ne amaçla sordum, nasıl sordum ne şekilde sordummm........bu soruların hiçbirine cevap veremiyorum .bir anda aklıma böyle bi senaryo geldi ve anında dilime döküldü ve bu dökülenler karsımdaki insana soru olarak yöneldi....)ve karşımdan aldığım cevap olumluydu .gerçekten böyle bir ihtiyaç varmış. telefonumu aldı ve 2 saat sonra arandım.ve telefonda ki konuşmayla şartlar sunuldu ,herşey çok güzel ,ancak çalışma saatleri bana uymuyor...aman allahım ,ben yani o iş arayan ve çalışmak isteyen ben,inanamayacağım bir şekilde telafonun öte yanındaki cevap bekleyen işyeri sahibine ,çalışma saatlerinin uymadığını bu yüzden kabul edemeyeceğini söylüyor......olamaz böyle birşey yaaaaa ne pahasına olursa olsun böyle bir şirket böyle bir kazanç ve böyle artılar ...ve ben çalışma saatlerinin uymadığından bahsediyorum......ve en ilgincide ne??????adam bana uyan saatleri soruyor ve tekrar dönme ümidiyle telefonu kapatıyor..... ve adam beni tanımıyor.....bilmiyorum belkide size sıradan bir olay gibi gelmiş olabilir ama bana öyle olmadığı için paylaşmak istedim....

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 28-12-2007, 10:56 AM   #22 (permalink)
Akulina
Guest

Canım benim çok sevindim senin adına...
Hayatının yolunda gitmesi ve karşına çıkan her güzel şey seni dahada parlak yapacak...Çekim gücün gitgide artacak ve daha kimbilir nasıl güzellikler yaşayacaksın...
Bu daha bir başlangıç belkide...
Bazen öyle şeyler yapıyoruzki bunu benmi yaptım?,benmi söyledim? diyoruz resmen...İnsanın sınırlarından kurtulması harika birşey
Alt 28-12-2007, 12:20 PM   #23 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

hiç sıradan olurmu fund cum sıradışı dünyana hoşgeldin...

yeniliklerin güzelliklerle katlanarak çoğalsın ve dilediklerini gerçeklerin olarak yaşamaya bir an evvel başlaman dileğiyle..

sevgiler..
Alt 28-12-2007, 05:44 PM   #24 (permalink)
Üsteğmen

74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

günü mutlu bitirmek ve yarın ın getireceği sürprizleri iple çekmek....hayat buymuş meğer...umarım bu sevinç azalmaz.....

bugün ,müşterisi olduğum ,aynı zamanda hemşehri olduğumuz iş yerine gittim .amacım iş sorgulamak..çünkü son görüşmemizde yeni iş yerine taşındığında eleman ihtiyacı olacağından bahsetmişti..kulağımda kalmış bu laf ve yeni yerine taşınmış olduğunu görünce bir şevkle girdim içeri...... ancakkkkkk adamın adını hatırlayamadım ve geveledim durdum öyle bi kontrpyede kaldım ki anlatamam .resmen tutuldum ve sekreter e sanırım karıştırdım diyerek kendimi attım dışarı..... kendime güldüm sonra ..tam bi komediydi ama... dolayısıyla verimsiz bir an yaşadım .ama işyeri sahibiyle görüşememem yani adını unutmam falan bence bişeylere vesile oldu diye düşünüyorum.....ama yılmıycam ve o yere bir daha gideceğim...adamın adını hatırladım çünkü......
Alt 29-12-2007, 08:51 PM   #25 (permalink)
Üsteğmen

ben bu telkinlere başladığımdan beri gördüğüm ve etkilendiğim 2 rüyamı yazmak istiyorum.....

ilk günler::oğlum --6 yaşında--karşı kaldırımda ve ben onu izliyorum,tenha bir cadde,ve karşısından gelen yetişkinle çarpışıp düşüyorlar..hemen koşup gidiyorum ki,ikiside baygın yatıyor yerde ve oğlumun rengi soluk nefesine odaklanıyorum ve soluğunu duyuyorum ,. kucaklayarak ,panik içinde ve nefesimin sonuna kadar varan bir çığlıkla taksiiiiiii diye bağırarak durağa doğru koşuyorum.ve bu panikle uyandımmmm-bu aradada diğer adamında yerde yattığını ve kimsenin ona yardım edemediğini falan düşünüyorum bir aklımda onda kalıyor aslında-....
ikinci rüyam::oğlum--8 yaşında--bir araba ya da kontenyır gibi birşeyin içinde -hatırlayamadım şimdi-başka insanlarla birlikte biryere gidiyorlar ve ben yine dışardan izliyorum onları.hareket ters yöne oluyor ve bir uçurumdan aşağı düştüğünü görüyorum arabanın...yine panik içinde koşuyorum düştüğü yere bakıyorum kocaman bir havuzun içine düşmüş .hemen gidip,oğlumu bulmak için çırpınıyorum be dirseğinden tutup batmış haldeyken onu kurtarıyorum ama baygın .heemen kucağıma alarak feryat figan içinde eşime sesleniyorum koşa koşa ...ve o panikle uyandım....şimdi bu iki rüyamdan da net bir şeyler çıkaramıyorum .ama iki oğlumuda aynı şekilde görmek ,sanırım ikisiylede ilgili yorumları doğurmakta ..anlayan yorumlayan arkadaşlar açıklayabilir misiniz nedir??

telkinlerden önce ki rüyalarımla sonraki rüyalarım,gerçekten boyut değiştirdi.öncekileri kendimce yorabiliyordum (bi rayına oturtmuştum ) ama sonrakilerde tıkanıp kalıyorum vallaa...
Alt 29-12-2007, 08:57 PM   #26 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Telkinler ile birlikte suçluluk duyabileceğimiz şeyleri rüyada görürüz.Kimisi babasinin öldüğünü görür,kimisi çocuğunun başına bir şey geldiğini.
Demek ki çocuklarınızın başına bir şey gelebileceği ile ilgili korkularınız ve suçluluk hisleriniz var.Bunlar daha önceden enerjinizi aliyordu.Açiğa çiktiklari için o korkulardan kurtulmuş oluyorsunuz.
Bu tür korkular sizi etkilediği kadar çocuklarıda olumsuz etkiler.Sosyal fobi gibi sorunların başlıca nedenlerinden bir tanesi anne babaların bu korkuları nedeni ile aşırı derecede korumacı olmalarıdır.

Aslında görülen rüyalar telkinler sonrası nettir.Semboller yoktur.Rahatça kendiniz yorumlayabilirsiniz.Korkularınız,suçluluk duygularınız,pişmanlıklarınız ortaya çıkar ve her birinden kurtula kurtula dahada hafiflersiniz.

Alıntı:
fund Nickli Üyeden Alıntı
ben bu telkinlere başladığımdan beri gördüğüm ve etkilendiğim 2 rüyamı yazmak istiyorum.....

ilk günler::oğlum --6 yaşında--karşı kaldırımda ve ben onu izliyorum,tenha bir cadde,ve karşısından gelen yetişkinle çarpışıp düşüyorlar..hemen koşup gidiyorum ki,ikiside baygın yatıyor yerde ve oğlumun rengi soluk nefesine odaklanıyorum ve soluğunu duyuyorum ,. kucaklayarak ,panik içinde ve nefesimin sonuna kadar varan bir çığlıkla taksiiiiiii diye bağırarak durağa doğru koşuyorum.ve bu panikle uyandımmmm-bu aradada diğer adamında yerde yattığını ve kimsenin ona yardım edemediğini falan düşünüyorum bir aklımda onda kalıyor aslında-....
ikinci rüyam::oğlum--8 yaşında--bir araba ya da kontenyır gibi birşeyin içinde -hatırlayamadım şimdi-başka insanlarla birlikte biryere gidiyorlar ve ben yine dışardan izliyorum onları.hareket ters yöne oluyor ve bir uçurumdan aşağı düştüğünü görüyorum arabanın...yine panik içinde koşuyorum düştüğü yere bakıyorum kocaman bir havuzun içine düşmüş .hemen gidip,oğlumu bulmak için çırpınıyorum be dirseğinden tutup batmış haldeyken onu kurtarıyorum ama baygın .heemen kucağıma alarak feryat figan içinde eşime sesleniyorum koşa koşa ...ve o panikle uyandım....şimdi bu iki rüyamdan da net bir şeyler çıkaramıyorum .ama iki oğlumuda aynı şekilde görmek ,sanırım ikisiylede ilgili yorumları doğurmakta ..anlayan yorumlayan arkadaşlar açıklayabilir misiniz nedir??

telkinlerden önce ki rüyalarımla sonraki rüyalarım,gerçekten boyut değiştirdi.öncekileri kendimce yorabiliyordum (bi rayına oturtmuştum ) ama sonrakilerde tıkanıp kalıyorum vallaa...
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2007, 09:27 PM   #27 (permalink)
Üsteğmen

evett çok doğru.aslında çok korumacı bir anne değilim çevremdeki annelere göre daha esnek ve dizginleri çocuklarımın da kullanabileceği bir durumda bırakıyorum ..ancak tabiiki kendimi çok sorgularım ..acab çocuklarıma yeterli ve gerekli dayanağı sağlayabiliyormuyum diye..onları kollayabiliyormuyum diye...--çocuklarımın gün boyu yaşadıkları herşeylerin günahı ve sevabıyla kendilerinin görmesinden yanayım.mücadele etsinlerve kendi başlarının çaresine baksınlar diyorum--tabiiki bir yere kadar--ama başlarına da olumsuz birşey gelse ilk kendimi suçluyorum ....

bundan ne sonuç çıkaracağızzzzzz,,,,,yelkinlere aynı hızla devammmmmm
Alt 31-12-2007, 10:57 AM   #28 (permalink)
Üsteğmen

bu gece depresyon dünde kaldı-doğa- ile uyudum .rüyamda,bir adamın çocuğuna yaptığı fiziksel şiddeti gördüm..en son sopave tabancayla saldırıyor ve ben müdahale ederim diye bana da doğrultuyordu tabancayı..sonra bir in üzerinde ve bize doğru hızla geliyor ,çarpacak..annembeliriyor sonra ve o, iyle anneme çarpıyor ve düşürüyor annemi -ama yavaş çarptığını ve anneme bir hasar bırakmadığını görüyorum..-en son ben ve yanımdakiler o ortamdan uzaklaşmakta bulduk çareyi onu çocukla bırakarak.. sonra bir bebekli baba vardıve onun bebeğini seviyordum.o kişiyle tekrar görüşebilme arzusu belirdi ama telefon nosunu aldım mı hatırlamıyorum.
yani yine panik halinde bir rüya.... dusun NEDİR Kİ ACABA....
Alt 31-12-2007, 11:43 AM   #29 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light

Alıntı:
fund Nickli Üyeden Alıntı
bu gece depresyon dünde kaldı-doğa- ile uyudum .rüyamda,bir adamın çocuğuna yaptığı fiziksel şiddeti gördüm..en son sopave tabancayla saldırıyor ve ben müdahale ederim diye bana da doğrultuyordu tabancayı..sonra bir in üzerinde ve bize doğru hızla geliyor ,çarpacak..annembeliriyor sonra ve o, iyle anneme çarpıyor ve düşürüyor annemi -ama yavaş çarptığını ve anneme bir hasar bırakmadığını görüyorum..-en son ben ve yanımdakiler o ortamdan uzaklaşmakta bulduk çareyi onu çocukla bırakarak.. sonra bir bebekli baba vardıve onun bebeğini seviyordum.o kişiyle tekrar görüşebilme arzusu belirdi ama telefon nosunu aldım mı hatırlamıyorum.
yani yine panik halinde bir rüya.... dusun NEDİR Kİ ACABA....
bunların hepsi takıntı rüayalarıdır ve semboliktir
bu rüyanızın analizi için nüsret kayanın iyileşme kitabını okuyun..
o zaman bu sembolik rüyanızı anlamlandırabilirsiniz
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2008, 04:01 PM   #30 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

bende kendi aklıma geleni paylaşmak istedim..

gördüğün çocuk kendini simgeliyor olabilir...
her nekadar kendi yavrunu yada başka bebekleri görüyor olsanda...
çocukluğun ile ilgili olarak affetmen gereken senden sorumlu olan büyüklerin olabilir diye düşündüm..

sevgiler...

Bookmarks