fund un günlüğü..Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri fund un günlüğü.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
fund Nickli Üyeden Alıntı
ben bu telkinlere başladığımdan beri gördüğüm ve etkilendiğim 2 rüyamı yazmak istiyorum.....
ilk günler::oğlum --6 yaşında--karşı kaldırımda ve ben onu izliyorum,tenha bir cadde,ve karşısından gelen yetişkinle çarpışıp düşüyorlar..hemen koşup gidiyorum ki,ikiside baygın yatıyor yerde ve ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
02-01-2008, 10:27 PM
|
#31 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: fund un günlüğü.. Alıntı: fund Nickli Üyeden Alıntı
ben bu telkinlere başladığımdan beri gördüğüm ve etkilendiğim 2 rüyamı yazmak istiyorum.....
ilk günler::oğlum --6 yaşında--karşı kaldırımda ve ben onu izliyorum,tenha bir cadde,ve karşısından gelen yetişkinle çarpışıp düşüyorlar..hemen koşup gidiyorum ki,ikiside baygın yatıyor yerde ve oğlumun rengi soluk nefesine odaklanıyorum ve soluğunu duyuyorum ,. kucaklayarak ,panik içinde ve nefesimin sonuna kadar varan bir çığlıkla taksiiiiiii diye bağırarak durağa doğru koşuyorum.ve bu panikle uyandımmmm-bu aradada diğer adamında yerde yattığını ve kimsenin ona yardım edemediğini falan düşünüyorum bir aklımda onda kalıyor aslında-....
ikinci rüyam::oğlum--8 yaşında--bir araba ya da kontenyır gibi birşeyin içinde -hatırlayamadım şimdi-başka insanlarla birlikte biryere gidiyorlar ve ben yine dışardan izliyorum onları.hareket ters yöne oluyor ve bir uçurumdan aşağı düştüğünü görüyorum arabanın...yine panik içinde koşuyorum düştüğü yere bakıyorum kocaman bir havuzun içine düşmüş .hemen gidip,oğlumu bulmak için çırpınıyorum be dirseğinden tutup batmış haldeyken onu kurtarıyorum ama baygın .heemen kucağıma alarak feryat figan içinde eşime sesleniyorum koşa koşa ...ve o panikle uyandım....şimdi bu iki rüyamdan da net bir şeyler çıkaramıyorum .ama iki oğlumuda aynı şekilde görmek ,sanırım ikisiylede ilgili yorumları doğurmakta ..anlayan yorumlayan arkadaşlar açıklayabilir misiniz nedir??
telkinlerden önce ki rüyalarımla sonraki rüyalarım,gerçekten boyut değiştirdi.öncekileri kendimce yorabiliyordum (bi rayına oturtmuştum ) ama sonrakilerde tıkanıp kalıyorum vallaa... |
Ama iki çocuğumuda bennzer şekilde görmem gariğp....ve o oalydan etkilenen tek çocuklarımın olmayışı,başkalarıda zarar görüyor rüyamda...ilginç Alıntı: **shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
bende kendi aklıma geleni paylaşmak istedim..
gördüğün çocuk kendini simgeliyor olabilir...
her nekadar kendi yavrunu yada başka bebekleri görüyor olsanda...
çocukluğun ile ilgili olarak affetmen gereken senden sorumlu olan büyüklerin olabilir diye düşündüm..
sevgiler... |
evet shamanic,,haklısın ,,ben anne olduktan sonra istemeden kendi ana ve babamı yargılar oldum ...biliyorum ki o zamanın şartları farklıydı ve onlar eminim ki beni ve kardeşlerimi yetiştirirken ,kendilerince en iyi yolu izliyorlardı..ama ben çocuk psikolojisi,kişisel gelişim gibi konuları irdeleyince ,kendi çocukluğum aklıma geliyor ve o zaman atılan temellerin şu an nasıl etkileri olduğunun muhakemesini yapıyor ve bu sebepten ebeveynlerime serzenişte bulunuyorum içimden..... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ suskunluğum asaletimdendir.her lafa söyleyecek sözüm var.lakin ,bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım.,,adam mı diye!!!!! | Offline
| |
04-01-2008, 06:26 PM
|
#32 (permalink)
| Üsteğmen
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: fund un günlüğü.. ayyyy....sinir oldum kendime ve hayretler içindeyim şaşkınım yaaaa...bugün kuaförle tartıştımmm,,aaayy bayılacak gibi oluyorum ,kendimi nasıl o mod da görebildim ve o tartışmaya çanak tuttum ben....aslında bir nev i karşı koydum ,,konuştum,düşüncelerimi püskürdüm ona....ama böyle yapmazdım,,nasılda aktı o kelimeler ağzımdan hayret ettim.
saçımı kestirdikten sonra fön isteyip istemediğimi sordu ve ben hayır dedim...kesimden sonra şekil vermek için eleman a verdi saçı,.ve oda yalandan kuruttu,,önlüğümü çıkarttı .bitti mi diye sordum şekil verecektin dedim,hayır bitmedi dedi ve eline fırçayı alarak şekillendirmeye başladı..kuaför gelip demez mi ,"bu fön oluyor yanlız haberiniz olsun".. e ama ben fön istemedim,,ve yüzeysel bir şekillemeye fön diyor adam... "iyi o zaman bizden olsun " demesiyle benim tepem attı.yıkayın istemiyorum bu saçı o zaman ,beni neden töhmet altında bırakıyorsunuz ve buna nasıl fön diyebiliyorsunuz ...falan filannnnn ...ve sonuna kadar haklı olduğumu düşünerek hislerimin son damlasına kadar konuştum konuşabildim daha doğrusu....(ama gerçekten şimdiye kadar gittiğim hiç bir kuaför saçı kesip sadece kurutarak bırakmadı ve öyle de olmammalı zaten,,sonuçta o kapıdan çıkarken kuaför ü taşıyacağız,,esnaf olan kuaför bunu böyle bilir...)
bana bu tür tartışmalar çok gereksiz ve basit gelir ve mevzuuya hiç girmeden muatap olmadan çıkardım...haa öyle dediyse ,,kendi kendime pollyanna edasıyla " neyse fön de çektirmiş olayım "der geçerdim......anam bu nedir ,,,neler oluyor bana,,,,,,,
__________________ suskunluğum asaletimdendir.her lafa söyleyecek sözüm var.lakin ,bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım.,,adam mı diye!!!!! | Offline
| |
04-01-2008, 06:31 PM
|
#33 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: fund un günlüğü.. hakkını savunmak en doğal hakkın bence çok haklısın vede çok çok ii yapmışsın
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah | Offline
| |
04-01-2008, 07:31 PM
|
#34 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: fund un günlüğü.. Alıntı: pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
hakkını savunmak en doğal hakkın bence çok haklısın vede çok çok ii yapmışsın |
e ne vardı ,,sussaydımm ,hanım hanımcık olsaydım ,,bide fön parası verseydim, ööle tartışmalara girmeseydim.....adamın tabiatını değiştiremem ki... neyin hesabını yaptım da çat çat konuştum... 44
| |
04-01-2008, 07:40 PM
|
#35 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: fund un günlüğü.. canm benim bu karşımızda ki insanların kendilerini düzgün ifade edememelerinden kaynaklanıyor ama
sende hak etmişsin gibi.. ne işin var bilmediğin kuaförde be güzeller güzeli...
bazen de biz değiştik dedikçe karşımıza sınav niyetine böyle tuhaf durumlar çıkar...
yine de ucuz atlatıp kafana fazla takmaman gereken bir konu..
bununla ilgili içindeki suçluluk duygunu ve kuaförü affet gitsin..
yüreğin hafiflesin..
sen onu boşver şimdi kesim güzel oldumu.. saçların blendax reklamında ki kızlar gibi ışıl ışıl
parladı mı ... aynaya bakınca öff bee harikayım diyo musun...
önemli olan bunlar..
güzelliğine güzellik katmak...
sinir stresi dışarı atmak..
sevgiler...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
04-01-2008, 07:52 PM
|
#36 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: fund un günlüğü.. saçımı at kuyruğu yaptığım gibi çıkmıştım,ve hala da öyle,,,dur bi açiim de savurayım şöööle bii
yanlız kendimde şunu farkettim ,,telkinlerden önce böyle bir durum yaşadığımda,eve geldikten sonra içim içimi yerdi ki niye şöyle demedim böyle demedim falan diye... ama şimdi durup durup kuaför ün bu davranışına takılıyorum ..hele bi de "iyi bu fön de bizden olsun "demez mii ...koptuğum an o andır zaten...haklısın..." bilmediğin aş ya karın ağrıtır ya baş" demiş atalarımız da zaten.....
| |
19-01-2008, 12:03 AM
|
#37 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: fund un günlüğü.. tekrar merhaba ...ne zamandır 2-3 gündür telkinlere ara verdim -mp3 bozuldu serviste-ama olumsuz bişey yok..herşey yolunda...
şu an o kadar negatif yüklüyüm ki,anlatamam .umarım size de bulaşmaz...akşam arkadaşım mesaisinin uzayacağını ve çocuğunu almamı istedi ve aldım okuldan..aslında bu durumda beni kasmaya başladı.(kullanıldığımı hissediyorum)akşam geç vakit de o geldi ve başladı anlatmaya ....offf daraldım daraldım daraldımmmmmmm az daha çıldıracaktım.tüm problemleri..iş,eş,aile....hepsindan bi karma yaptı döktü bana ...eminim ki rahatlamıştır ama ben?????doldum taştım ama boşalamıyorum .resmen tüm elektriğimi aldı ve negatifleri yükledi...ayrıca onunlayken sigarada içtim .bununda huzursuzluğu var...üfff nasıl deşarj olacağım bilmiyorum .uykum yok uyuyamıyorum...elim kolum kalkmıyor,,ağırlıklar üstümde....ayyyyyy çıldıracağım.
| |
15-02-2008, 05:11 AM
|
#38 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: fund un günlüğü.. en son yazdığım yazımda da bir negatif elektriğe maruz kalma varmış,,ne yazık ki bu yazım da öyle olacak....
şimdiye kadar herşey yolunda ve dopdolu fişek gibi hayatıma devam ediyordum..telkinler bir yandan,çekim yasası uygıulamalarım bir yandan ....zirvelerdeydim pozitifliğimin ..çocuklarım ben ve hafta sonları bize katılan eşim ...-eşim hafta içi işi gereği dışarda -ancaaak gelgelelim konun özü kısası kaynanam ve kayınpeder im geldiler.ve bende ne var ne yoksa fıssss bitti herşey.zaten oldum olası kayınvalideme kanım ısınmaz,,oldum olası tutmaz elektriğim..bir zararımı var diyeceksiniz.hayır var desem yalan ..ancako yaydığı negatif elektrik beni inanılmaz rahatsız ediyor.sabahtan akşama kadar sürekli mızmızlanan hastalıklarından bahseden.kısaca sürekli bardağın yarısı boş diye şikayet eden tayfadan...daralıyorumm patlıyorumm sıkılıyorum çocuklarımı okula gönderdikten sonra atıyorum kendimi dışarı ama ı-ıhhh o da beynımde benimle geliyor.aynı ortamda olduğumuzda
o gözlerini bana dikip bakışı zaten beni benden alıyor..evlendiğimden beri hep bu durumdayız gelirler her kış 2 ay kalırlar giderler ..ama o 2 ay ıı sormayın bana ....ben sıfırı tükettim arkadaşlar onun o elektriğine maruz kalmamak için ne yapacağım bilmiyorum. yardım edin bana ..
çocuklarımı bırakın ,,kendime dahi ilaç için bir enerji kalmadı...ooff of.
| |
21-02-2008, 10:05 PM
|
#39 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: fund un günlüğü.. neden kimse bana bişeyler söylemiyoooorrr,küstünüz mü bana arkadaşlarım canlarım ...ben anlattım ,nefes alamadığımı,,ve hala aynı durumdayım.artık telkinleri de dinlemez oldum,hiçbişey gelmiyor içimden,depresif bir hal aldım..sadece tek nefes olarak dolanıyorum ortalıkta,,,.kendime çok telkinlerde bulundum ama ı-ııhh olmuyor ve olmadı.....eriyorum...lütfen bana genel anlamda negatif insanlardan,,frekansınızın tutmadığı insanlardan etkilenmemek için ,korunmak için neler yapıyorsunuz lütfen anlatın...çıkıyorum dolaşıyorum ,yürüyorum .....hayırrrrrrr beynimle birlikte geliyorlar benimle ... mutlaka vardır bir çare..öpüyorum hepinizi lütfen.....
| |
22-02-2008, 12:09 AM
|
#40 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: fund un günlüğü.. merhaba hava-hos
şuan bende yazdıklarına o kadar benzer şeyler hissediyorum ki. bende çok umutsuz ve sıkıntılıyım. bi sebep de yok ortada.
sana yardımcı olabilecek şeyler söyleyemeceğim malesef çünkü dediğim gibi bende benzer durumdayım ve bende çıkamıyorum işin içinden. sadece yalnız olmadığını söylemek istedim.
bugün bu duygulardan kurtulamasak bile yarın yeni bir gün daha güzel olacağını umuyorum... | Offline
| | | |