22-05-2009, 12:43 AM
|
#36 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Alıntı: nilsoy Nickli Üyeden Alıntı
ilk telkinim HAYATIMI KALİTELİ VE KOLAY YAŞAMAYI SEÇİYORUM. .. hayattan istediklerimi sıraladım tek tek defterime ve her cümlemim sonuna KOLAY yazdım.. 1 BAŞARILI OLMAK KOLAY 2 KİLO VERMEK KOLAY 3 HAYIR DEMEK KOLAY 4 ÖĞRENMEK KOLAY 5 GÜLMEK KOLAY 6 MUTLU OLMAK KOLAY..... Böyle devam etti kolay larım...ama en son 2 kolay BULMAK ve ULAŞMAK tı... sonra etrafımda beklemediğin çok isteyipte ertelenen şeyler olmaya başladı... en önemlisi eşim değişti..(tahtaya vuruyorum nazar değmesin diye ) 5 yıldır gitmek istediğim bir yer vardı (ama eşime söylememiştim )hafta sonu beni oraya götürdü...ailecek (bu arada 13 yaşında bir oğlumuz var )çok güzel 2 gün geçirdik.. | Sevgili Nilsoy çok tatlısın inan ki yazılarını okurken heem güldüm hem üzüldüm.Ha birde okumayın demişsin ya bu bende aksine okuyun hissi yarattı.tam bulmuşsun...şu kolay olumlamaların çok hoşuma gitti superherşeyi ilk başta ne kadar zorlaştırdığımı anladım.bunları okuyunca üstümden büyük bir yük gitti.demek ki hayatı zorlaştıran bizlermişiz çok saol sayende bunu da öğrendim.. |
| |