Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

fgceker'in günlüğü :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri fgceker'in günlüğü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: fgceker Nickli Üyeden Alıntı Biz,kendimiz her zaman 'kendimiz' olduğundan çok eminizdir. Oysa içimizde birden fazla kişilik programı birbiriyle çatışır durur. Birinin 'ak ' dediğine, öbürü 'kara ' der. Biri ' şu yöne gidelim' der, öbürü 'hayır ,öbür yöne ' ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

fgceker'in günlüğü :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-09-2009, 11:33 PM   #71 (permalink)
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: fgceker'in günlüğü :)

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Biz,kendimiz her zaman 'kendimiz' olduğundan çok eminizdir. Oysa içimizde birden fazla kişilik programı birbiriyle çatışır durur.

Birinin 'ak ' dediğine, öbürü 'kara ' der. Biri ' şu yöne gidelim' der, öbürü 'hayır ,öbür yöne ' diye ekler.
Fgceker slm,günlüğün güzel haberlerle dolsun...yukardaki yazdığın dikkatimi çekti,düşündümde şu anki halimi anlatıyo, içimden bir çok ses çekiştirip duruyoo! işin garip yanı kendi hayrına olanı görüp uygulamamak...yada bezginlik ,tembellik vs. ...yine beni benmi engelliyorum ,evet senn!
neyse hoşçakall...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 17-09-2009, 11:37 PM   #72 (permalink)
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold

fgcekercim gunlugunu zevkle okudum.civil civil neseli bir gunluk olmus.neseli ve isik sacan biri oldugun uzaktan bile belli oluyor.seni tebrik ed erim.boyunun uzadigina da cok sevindim.Muhammed Bozdag ve Sanal Beyin kitaplari da benim favorilerim arasinda ortak yonlerimizin olmasi beni cok sevindirdi.sevgi ve isikla kal...
Alt 18-09-2009, 12:36 AM   #73 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: fgceker'in günlüğü :)

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fgcekercim gunlugunu zevkle okudum.civil civil neseli bir gunluk olmus.neseli ve isik sacan biri oldugun uzaktan bile belli oluyor.seni tebrik ed erim.boyunun uzadigina da cok sevindim.Muhammed Bozdag ve Sanal Beyin kitaplari da benim favorilerim arasinda ortak yonlerimizin olmasi beni cok sevindirdi.sevgi ve isikla kal...
Canım çook teşekkür edeerim güzel iltifatların ve inceliğin için. Hemen iki noktamı yapacağım ve bir o kadar daha uzayacağım

Bu arada sen kuşadasından gelmişsin yanlış hatırlamıyorsam, bende oraya gideceğim,bütün kış ordayım,gelirsen beklerim
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-09-2009, 03:20 AM   #74 (permalink)
Banned

668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold

Engeller ve Kötü Gibi Görünen Olaylar,Bizim Yükselmemiz İçin Birer Fırsattır

Engeller,bizim daha yukarılara çıkmamız için karşımıza çıkan basamaklardır aslında. Gücümüzü ortaya çıkarmamıza yol açarlar.

Her zorluk ve engel,çözüm için düşünmek ve çareler aramak zorunda bırakır bizi.

Bize kötülük yapanlar,kendi gönlümüzdeki kirleri temizleyen yardımcılardır. Bu görüş açısından baktığımızda, onlar bizim düşmanımız değil,dostumuz olurlar.

Kötülük,bize tutulmuş olan bir aynadır. Bize güçsüzlüğümüz ve eksik yanlarımızla ilgili resimler sunar.

(Kuantum Düşünce Tekniği/ R.Şanal )

Alt 21-09-2009, 10:11 PM   #75 (permalink)
Banned

Unutma.Senden bir tane daha yok bu dünyada.
Gülümsemeyi asla unutma.
Gözlerinin içi gülsün gülerken,bakışların pırıl pırıl olsun
Ve her zaman nemli kalsın göz pınarların.

Unutma kendini sevilebilecek bir insan haline getirmeyi
Ve ondan sonra kendini sevip kendine sarılmayı.

Zamana güven ve onun senin en büyük dostlarından biri olduğuna.
acılarının ve felaketlerinin ancak onun koynunda uyuyabileceğini unutma.

Unutma başına gelenlerin günün birinde kişisel tarihinin ayrıntılarından biri olmaya mahkum olacağını.

Her çiçek sevgilin olsun,her sevgilin ise bir çiçek.
Açık tut gönlünü tüm güzelliklere.
Yasalar,günahlar,yasaklar sen olduğun için vardır.
Ve sen bir tane olduğun için bu koca dünyada,gir günaha çekinmeden,çiğne yasayı.

Ay dedenin sihrini gönderdiği gecelerde uyuyarak çalma hayatından saatlerini.
Gecenin içinde yolculuğa çıkmayı unutma.

İçinde hiç ölmeyecek bir gençlik virüsü yarat ve kaç yaşında olursan ol,
Her zaman genç kalman gerektiğini unutma.

Asla taviz verme seni sen yapan yanlarından.

Onurlu bir yaşam sürebilmen için,şartlar ne olursa olsun direnmeyi sakın unutma.
İçindeki seni katletmeye kalkma sakın.
Kendine vuracağın her darbenin seni senden biraz daha uzaklaştıracağını unutma.

Korkma mahallenin delisi olmaktan.
Doğrucu davutlar ne kadar çoğalırsa hayat mutlaka daha iyiye gidecektir unutma.

Hatanın affedilmeyecek olanından kaç,ama hata yapmıyım diye de yakıp geçme yıllarını.
Unutma ki,hata yapmayan bir insan yapabileceklerinin en iyisini yapamamış demektir hayatta.

Korkma insanca korkularından.
Ve korkunun kendisinden çok,onun beklentisinin daha korkutucu olduğunu unutma.

Bir anlamı olsun kendinle yaptığın kavgaların.
Ve hep ileriye taşısın seni kavgada attığın her adım.

Açık bırak pencereni ve sabah güneşinin rüzgarı önüne katarak perdelerde yapacağı raksa dönük olsun bakışların.

Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse.
Umutların bitmesin asla ve umutların bittiği yerin,hayatın da bittiği yer olacağını asla unutma.

Ve şaire kulak ver:
'senden bir tane daha yok bu dünyada.'

Bugün kendimi öyle tuhaf hissediyordum ki;bir türlü olduğum yere sığamıyordum.Bir süre önce bir karar aldım fakat doğru bir karar olup olmadığından bir türlü emin olamıyordum bu yüzden sürekli içimde bir huzursuzluk hali vardı.Sonra bugün siteye girdim ve rast gele bir sayfaya tıklama kararı aldım resmen bir kura çekicektim.Ve bir baktım Redflowers'ın günlüğündeyim öyle çok sayfa vardı ki içlerinden rast gele birine tıkladım ve cevabım işte bu sayfada dedim;Der demez önümde açılan bu şiiri gördüm ve okumaya başladım,okudukça şaşkınlığım arttı,şaşkınlığım arttıkça içimdeki huzursuzluk yerini kocaman bir huzur okyanusuna bıraktı

Teşekkür ederim redflowerscım beni bu şiirden haberdar ettiğin ve cevabı bulmama yardımcı olduğun için

Bu şiiri günlüğüne koyalı epey bir zaman olmuş ama benim için doğru gün bugünmüş,Sanırım şiir bugün oraya konuluş amacını buldu

İyiki varsın canım
Alt 22-09-2009, 02:02 AM   #76 (permalink)
Banned

Kuantum Sıçrama

'' Bir iyileşme sürecinde belirli aşamalar vardır. Bir tür keşif yolculuğudur bu. Eğer bu yolculukta yarı yoldan dönersek,bir kurban olarak kalmaya devam edersiniz. Kurbanların hep bir mazeretleri vardır. Onlara sıkıca tutunurlar. ''
Alt 22-09-2009, 02:23 AM   #77 (permalink)
Üsteğmen

renkli61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 483
229 Mesajinıza toplam 948 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
renkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura about

şiir çok güzelmiş yaaa ....

MÜKEMMEL OLMAK YERİNE,KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE,ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM.KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.

MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:):):)

renkli61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-09-2009, 03:21 AM   #78 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future

Günlüğünü okudum da biraz gerçekten iyi yoldasın.Çokgüzel yazıyorsun.Duygularını rahatlıkla ifade edebiliyorsun.Hayat yolunda başarılar dilerim...
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-09-2009, 02:36 PM   #79 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Canım benim

Bu şiirin benim için değeri çok büyük. Çok sevdiğim bir arkadaşımın yıllar önce kararsızlıkların içinde boğuşurken bana yolladığı bir hediye. Şimdi de sana yol göstermiş ne kadar sevindim, içinde çok anlamlar var satır aralarını okuyabildiğin zaman.

Sen de iyi ki varsın :) Sayende bir kez daha anmış oldum bende arkadaşımı.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-09-2009, 08:46 PM   #80 (permalink)
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım çook teşekkür edeerim güzel iltifatların ve inceliğin için. Hemen iki noktamı yapacağım ve bir o kadar daha uzayacağım

Bu arada sen kuşadasından gelmişsin yanlış hatırlamıyorsam, bende oraya gideceğim,bütün kış ordayım,gelirsen beklerim
tesekkurler bir ay kaldim.yazlik evde kis gecirmek zor deniz mevsimi eylul ayi harikaydi...

Bookmarks

Etiketler
fgceker'in, gunlugu