Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

fgceker'in günlüğü :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri fgceker'in günlüğü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Neredeyse bir haftadır rüyalarım tuhaflaşmaya başladı,Sürekli pis ortamların içinde buluyorum kendimi.Oraya nasıl gittiğimi hatırlamıyorum ama sürekli bir çaba içinde oluyorum ve nedense oraya hep sevdiğim insanlar tarafından götürüldüğümü hatırlıyorum ve hem onları hem kendimi ordan çıkartmaya çalışıyorum. Telkinleri ilk dinlediğim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

fgceker'in günlüğü :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-09-2009, 03:56 PM   #81 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: fgceker'in günlüğü :)

Neredeyse bir haftadır rüyalarım tuhaflaşmaya başladı,Sürekli pis ortamların içinde buluyorum kendimi.Oraya nasıl gittiğimi hatırlamıyorum ama sürekli bir çaba içinde oluyorum ve nedense oraya hep sevdiğim insanlar tarafından götürüldüğümü hatırlıyorum ve hem onları hem kendimi ordan çıkartmaya çalışıyorum.

Telkinleri ilk dinlediğim zaman bu tür sorunlarla hiç karşılaşmamıştım şimdi böyle bir şeyle karşılaşmak beni şaşkınlığa düşürdü.Anlamlandırmaya çalışıyorum rüyalarımı ama bir türlü bana ne anlatmak istediklerini bulamıyorum.Sabah yatağımdan kalktığım süreden itibaren aklım gördüğüm rüyalarda takılı kalıyor ve kendimi tuhaf hissediyorum.Umarım bu bir dalgalanma sürecidir ve ben bunu çabuk atlatırım.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2009, 01:09 AM   #82 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: fgceker'in günlüğü :)

Bayılırım rüyalara :)

Üzerinde çalışmaktan en çok keyif aldığım zaman dilimleridir kendileri. Her gece başka bir alem, her sabah çözümlenmiş, rüyada bilgelik alınmış sorunlar, sorundan çıkmış artık.

Ben de çok görürüm bu tarz rüyalar, hatta çok çok daha fenalarını. Bu tarz rüyalarda o günlerdeki ruh haline bir bakmanı tavsiye ederim.

Sevdiklerin tarafından götürüldüğün yerlerden bahsetmişsin, rüya yorumcusu değilim ama bir kaç soru belki bulamadığın cevaplarına yardımcı olabilir.

Bugünlerdeki ruh haline sahip çıkıyor musun? Yani negatif bir ruh halindeyken bile evet bugün negatifim ve bunu doya doya yaşamalıyım, insanlar beni yanlış anlayacaklar diye gülümsemek zorunda değilim, yapmacık davranmak zorunda değilim diyebiliyor musun? Çoğu zaman yanlış anlaşılmaktan korktuğumuz için o ruh hali bize ait değilmiş gibi davranmaya başlarız ve bu bir anlığına iyi gelse de daha çok onun içine batmamıza neden olur. Böyle durumlarda kabullenmek ve yaşamak en doğru olanıdır aslında.

İnsanlara yardım etmeyi sevebilirsin tamam ama kendi yaşamak istedikleri şeyleri yanlış dahi olsa yaşamalarına izin veriyor musun? Yoksa bu yaşayacağı şey yanlış, ters bir adım olur onun için diyerek oturup uzun uzun anlatıyor musun? Anlatıyorsan da bunun senin fikrin olduğunun farkında mısın? Ve bir öğretiye karşı durduğunun, geciktirdiğinin belki?

İnsan sevdikleri hep yanında olsun ister, bu çok insancıl. Ama daima yanında olmaları pahasına onları omuzlarına almaya başlar bir zaman sonra. İlk başlarda o yük taşınabilir ağırlıkta gelse de zamanla hem duygusal hem bedensel yönden külfet olmaya başlar. Aslında o kişilerin de ayakları, elleri vardır ama koruma iç güdüsü denen duygu çepe çevre sarar ve yardım etmeliyim dürtüsü oluşturur. Böyle bir duyguya sahip misin bugünlerde?

Sorularla gördüğün rüyalara çok net cevaplar alman mümkün. Her rüya biliyorsun ki bir bilgelik sunar hayatımıza. Bize kalansa doğru zamanda doğru soruları sormak ve cevapları kabul etmektir. Umarım az da olsa bir ışık olabilmiştir yazdıklarım. Doğru cevaplara götürmeyebilir belki ama bakarsın başka sorular gelir senin de aklına :)

Rüyalarının sana her zaman en derin bilgelikleri sunmasını dilerim Fgceker'cim.

Sevgiyle..

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2009, 03:41 PM   #83 (permalink)
Banned

668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold

Canım redflowerscım;

Herzamanki gibi aklımda gezinip duruveren sorularıma cevap oluverdin.Evet yaşadığım bir olaydan sonra bu rüyaları görmeye başladığımı senin mesajını okurken fark ediverdim.Aslında durumdan çok rahatsızım çünkü çok değer verdiğim bir arkadaşım tarafından haketmediğim bir şekilde yargılanıp,kırıcı cümlelere maruz kalmıştım.Ama etrafımdaki insanlarada ne kadar üzgün olduğumu ve kırgınlığımı belli etmemeye çalışıyordum.

Şu üzüntümü hakkıyla yaşayamamam zaten cumadan beri beni yeterince huzursuz ediyordu.Ama bunun rüyalarıma bu şekilde yansıyabileceğini hiç akıl edemedim .Hatta o gün ağlamak istemiştim ama yanımda başka bir arkadaşım olduğu için bunu yapamamıştım ve kaç gündürde yapamadım ve bu sabah uykumdan ağlayarak uyandım ,rüyamda da ağlıyordum

Cevap gerçektende hep içimizde,seninde dediğin gibi doğru soruyu sorabilmek önemli olan.

Desteğin için çoook çoookk teşekkür ederim canım.Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum ve o kişiye söylemem gereken ama kırılmasın diye söylemediğim şeyleri artık kesin kez söylemem gerektiğini biliyorum.Cumadan beri çektiğim eziyet sanırım yeterli
Alt 03-10-2009, 10:43 PM   #84 (permalink)
Banned

Ekimin 18 ini iple çekiliyorum,izmirdeki seminere katılmak için günleri sayıyorum....Herkese her tanıdığıma hatta tanımadıklarıma bile izmirde bir seminer olabilir mi diye sorarken sevgili redflowers'ın 18 ekim İzmir seminerini haber veren yazısını okuyunca gözlerime inanamadım.Çekim yasasının harikuladeliğine bir kez daha şahit oldum
İstedim,istedim ve kendime çektim.Hemde benim için en doğru zamanda ve en doğru şehirde

Seminer için emek veren herkese kucak dolusu teşekkürlerimi sonuyorum.Sizlerle ve sizin gibi yüreği güzel pek çok insanla tanışma fırsatını bana sağladığınız için
Alt 23-10-2009, 10:57 AM   #85 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 81
67 Mesajinıza toplam 409 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ComRad3 is an unknown quantity at this point

sevgili fgceker boy uzatma telkinini uygunsa paylaşabilir misin?
ComRad3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-10-2009, 04:49 PM   #86 (permalink)
Teğmen

Purplelight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 22
31 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Purplelight is an unknown quantity at this point

Sevgili fgceker;

Ben de Muhammed Bey hayranıyım desem yeridir... Ben de bugun günlüğümde onun sık sık incelediğim sitesini tavsiye etmiştim ki daha sonra senin de Muhammed bey hayranı oldugunu gördüm az önce... www.yetenek.com adlı sitesinde konuşma-video kısmı benim en çok istifade ettiğim bölümdür.....Yüzü aşkın kişisel gelişim konuşması vardır orada...Somut, net, gerçekçi ve akıcı uslubuyla müthiş bir etki bırakıyor dinleyende...Ve bu hizmeti sessiz sedasız, reklamsız ve en önemli hiç bir ücret talep etmeden sonuna kadar bizlerle paylaşıyor...Bir sohbeti bazen üst üste dinlediğim de olur... Çok beğeniyor ve ben de senin günlüğün vesile ile bu günlüğü ilgiyle takip edenkere tavsiye ederim...
Alt 30-11-2009, 05:26 PM   #87 (permalink)
Banned

Alıntı:
Purplelight Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili fgceker;

Ben de Muhammed Bey hayranıyım desem yeridir... Ben de bugun günlüğümde onun sık sık incelediğim sitesini tavsiye etmiştim ki daha sonra senin de Muhammed bey hayranı oldugunu gördüm az önce... www.yetenek.com adlı sitesinde konuşma-video kısmı benim en çok istifade ettiğim bölümdür.....Yüzü aşkın kişisel gelişim konuşması vardır orada...Somut, net, gerçekçi ve akıcı uslubuyla müthiş bir etki bırakıyor dinleyende...Ve bu hizmeti sessiz sedasız, reklamsız ve en önemli hiç bir ücret talep etmeden sonuna kadar bizlerle paylaşıyor...Bir sohbeti bazen üst üste dinlediğim de olur... Çok beğeniyor ve ben de senin günlüğün vesile ile bu günlüğü ilgiyle takip edenkere tavsiye ederim...

Sevgili Purplelight güzel paylaşımın için çook teşekkür ederim.İşlerimi bitirir bitirmez hemen bakacağım
Alt 30-11-2009, 05:29 PM   #88 (permalink)
Banned

Ben mutluluğu seçiyorum.
Ben harekete geçmeyi seçiyorum.
Her şeye yetecek yeterli zamanım ve gücüm var
Alt 01-12-2009, 09:33 AM   #89 (permalink)
Üsteğmen

aybükem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,658
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of light

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben mutluluğu seçiyorum.
Ben harekete geçmeyi seçiyorum.

Her şeye yetecek yeterli zamanım ve gücüm var
hoş geldiniz paylaşımlarınızı ve sizi özlemiştim
Alt 01-12-2009, 01:00 PM   #90 (permalink)
Banned

Küçük bir erkek çocuk,annesine sordu:
''Niçin ağlıyorsun?''

''Çünkü ben kadınım'' diye cevapladı annesi.

''Anlamadım '' dedi çocuk.

Annesi,çocuğu kucaklayıp, ''Hiç bir zaman anlayamayacaksın!'' dedi.

Babasına,''Baba ,annem niçin ağlıyor?'' diye sordu.

Babanın cevabı:
''Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır'' oldu.

Küçük çocuk büyüdü,yetişkin adam oldu,hala kadınların niçin ağladıkladıklarını keşfedemedi. Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu.

''Allah'ım! '' dedi, ''Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?''

''Ben kadınları özel yarattım! Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar,doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek kadar iç kuvveti verdim. Başkalarının kuvveti kalmadığında,devam edecek azmi;ailesinin hastalığında,yorgunluğa pabuç bırakmayacak kudreti verdim. Her türlü şart altında,hatta kendilerini çok kötü incitseler de, çocuklarını sevme duygusallığını verdim. Bu duygusallık, her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına,sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor.Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim.Onlara,iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunabileceğini anlamalarını sağlayacak duyarlı bir zeka verdim. Tek zayıflık olarak kadınlara gözyaşı verdim;tamamen kendilerinin sahip oldukları,ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere. İnsanlık için bir gözyaşı...'' diye cevapladı...

Bookmarks

Etiketler
fgceker'in, gunlugu