| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Defduru'nun Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Mustang Nickli Üyeden Alıntı Canım anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum ,kuzucuklarınla nice annler gününü birlikte yaşarsınız inşallah. Canım ablacım seninde anneler günün kutlu olsun. Bizde çok özledik seni. Bir haftadır internetimde sorun vardı giremiyordum. Dün gece girebildim. Senin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #201 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır. | |
![]() | ![]() |
![]() | #202 (permalink) | |
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() Aşağıdaki öpücükler iki küçük melekten ablaları meleğe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır. | |
![]() | ![]() |
![]() | #203 (permalink) |
Guest
| ![]() canlarım benim bende onları öpüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #204 (permalink) | |
![]() Ben ortaköy buluşmasında çok mutlu oldum. Kızlara gelince emzik işi hala tam olarak çözülemedi arada akıllarına geliyor. Canım önüne gidim ikisi elele tutuşuyorlar ve havhav getir memelerimizi diye bağırıyorlar. Bende 21 gün alışma süresidir dayan diyorum kendime. Bir haftadır internetimde sorun vardı giremiyordum. Bu arada Duru'cum hastalandı. Yavruşum ishal oldu, ağzında yara çıktı. Dr. gittik şimdi antibiyotik kullanıyoruz. Hiç sevmiyorum şu antibiyotik işini ama mikrobik bişey deyince dr mecbur kullanıyoruz. Defne'de çok şükür birşey yok. Biraz mızmızlar ama çok güzeller........ ![]() ![]() Bugün kendi kendimi kutladım anneler günü için ve Allah'a şükrettim. Ve isteyen herkese nasip etsin diye dua ettim. Shamanic seni de unutmadım. Dualarımın içinde sende vardın. Çok güzel bir anne olursun canısı. ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #205 (permalink) |
Guest
| ![]() anneler günün kutlu olsun defduru. |
![]() |
![]() | #206 (permalink) | |
![]() | ![]() |
![]() | #207 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() canım benim kıyamam hassas meleklerime .. ![]() durucuğuma geçmiş olsun.. biran evvel güzel haberleri ile sevinelim tatlım... ![]() ![]() güzel dilkelerin için teşekkürler ![]() ![]() 3 meleğe de sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #208 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() öncelikle anneler günün kutlu olsun defduru, ayrıca geçmiş olsun dileklerimle... ![]() ![]()
__________________ ![]() Karnımı besliyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #209 (permalink) | |
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #210 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 5 HAZIRAN-Icimizdeki Tanri'dan Sevmenin ne anlama geldigini biliyor musun; yuregin o derece nese, cosku ve sukranla dolar ki artik onu icinde tasiyamazsin ve o senden tasip cevrendeki tum ruhlara yayilir; bunun ne anlama geldigini biliyor musun? Bu, kendini iyi hissetmenin ve tum yasamla bir olmanin harika duygusudur. Korku, nefret, kiskanclik, haset ve hirs, sevgi oldugunda yokolur cunku, sevginin varliginda olumsuz ve yikici guclere yer yoktur. Yuregin sogudugunda ve sevgi hissedemediginde umitsizlige dusme; cevrene bak ve sevebilecegin birsey bul. Bu kucucuk birsey olabilir ancak o kucuk kivilcim senin tum varligini, sevgi senin icinde bir ates olana kadar tutusturabilir. Buyuk ve agir bir kapiyi ancak kucuk bir anahtar acabilir. Tum kapilar acilana kadar bunu kullanmayi ogren. Hemen simdi ise oldugun yerden basla. Gozlerini ac, yuregini ac ve ihtiyacin olani ve cozumunu gor. Sevgiyle paylaştım......... Herkes kendi payına düşeni alsın ![]()
__________________ İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Defduru'nun Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Mustang Nickli Üyeden Alıntı Canım anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum ,kuzucuklarınla nice annler gününü birlikte yaşarsınız inşallah. Canım ablacım seninde anneler günün kutlu olsun. Bizde çok özledik seni. Bir haftadır internetimde sorun vardı giremiyordum. Dün gece girebildim. Senin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi