Defduru'nun GüncesiHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Defduru'nun Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız EGER ISTERSEN YAPABILIRSIN!
Bak Ademoglu!
Tum kainatta varolan isigi seyret!
Ust dunyalarin sevinçli gucunu seyret!
Bak nasil yeryuzune iniyor ve herbir kosesine yayiliyor,
Ve sen bunu bedenin ve aklinla farkediyorsun,
Yaradilisin guzelliklerini ve her canlinin kaynagini seyret.
Kendini tanimayi ogren...
... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
18-06-2008, 03:32 PM
|
#211 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Defduru'nun Güncesi EGER ISTERSEN YAPABILIRSIN!
Bak Ademoglu!
Tum kainatta varolan isigi seyret!
Ust dunyalarin sevinçli gucunu seyret!
Bak nasil yeryuzune iniyor ve herbir kosesine yayiliyor,
Ve sen bunu bedenin ve aklinla farkediyorsun,
Yaradilisin guzelliklerini ve her canlinin kaynagini seyret.
Kendini tanimayi ogren...
Dunyayi tanimayi ogren...Kendi dunyani...
Kalbinin mantigini kesfet ve mantiginin duygularini!
Kaynagin titresimlerini hisset;
O ,senin en derinindedir,senin ustundedir ve senin etrafindadir.
Sende yanan aski,guclu koklerine yukselt ve onu dunyalarin ruhuna yay.
Isiklari gor...
Isiklarin icine bak...
Yuksel ve yuksel...
Cunku guclu bir kaynaga sahipsin.
Ruzgar gibi kanatlarin var,
Kartal gibi asil kanatlar...
Korkuda onlari inkar etme,
cunku onlar seni reddedebilirler.
Onlari ara ve onlar seni cabucak bulacaklardir...
ceviren:Tuna Kamhi internet alıntı Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır. | Offline
| |
18-06-2008, 03:33 PM
|
#212 (permalink)
| Üsteğmen
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Defduru'nun Güncesi 14 Haziran - İçimizdeki Tanrı'dan
Kesinlikle eksiklikler,hatalar, kusurlar ve zayıflıklar gibi görünen yanların için suçlamaya ne gerek var? Yaşamında yer alan olumsuzluklar üzerinde durmak yerine, yaşamında olumluluğun kendini göstermesine izin vererek, güçsüzlükleri güce, kusurları ve zayıflıkları erdemlere dönüştürmeye ne dersin? Kendi içinin derinliklerindeki gerçek güzelliği, erdemi ve iyiliği bul. Onların orada olduğuna inan; ve onları aradığında bulacaksın. Kendindeki en iyi olanı görmeyi reddettiğin zaman ve içindeki olumsuzluklara takılıp kalmayı seçtiğinde, bunun sonuçlarını yaşamayı da göze almaya hazır olmalısın çünkü, düşüncelerinde ne varsa onu kendine çekersin. Ne düşünüyorsan, sen osun. Herşeyin en hayırlısını düşün; böylece kendine en hayırlı olanı çekeceksin. Bil ki Ben seninleyken seni yönlendiriyor ve sana yol gösteriyorken, sen herşeyi yapabilirsin. Benim sende olduğumu kabul ettiğinde, zaten bunun tersi nasıl mümkün olabilir ki?
15 Haziran- İçimizdeki Tanrı'dan
Ellerinde büyük bir gücü tutmaktasın; onu bütünün hayrına olacak şekilde kullandığından emin ol. Güç olumlu ya da olumsuz şekilde kullanılabilir; onu ne şekilde kullanacağın sadece sana bağlıdır. Yanlızca en iyi sonuçları görmek istersen, ve gücü olumlu şekilde kullanırsan, en muhteşem olaylar gerçekleşebilir. Elektrik gücü olumlu şekilde kullanıldığında devasa makinaları çalıştırabilir; şehirleri aydınlatabilir; şaşırtıcı şeyleri gerçekleştirebilir. Ancak eğer yanlış şekilde kullanılırsa, sonuçları yıkıcı olabilir. Ruhsal güç için de bu böyledir; ki bu güç çok daha büyüktür. O, orada kullanılmayı bekliyor, ama doğru şekilde kullanılmalıdır. O zaman ondan yanlızca iyilik gelebilir; ve mükemmel bir şekilde mucize üstüne mucizenin gerçekleştiğine tanık olursun. Bu gücü uygun şekilde kullanmaya hazır ve donanımlı ruhlar, bu dönemde yeni cenneti ve yeni dünyayı yeryüyüne indirmek için görevlendirilmekteler.
Sevgiyle paylaştım.............. Herkes kendi payına düşeni alsın..........
__________________ İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır. | Offline
| |
21-11-2008, 03:40 PM
|
#213 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Merhaba;
Çok uzun zamandır hiçbirşey yazmamışım. Bugün içimden birşeyler karalamak geldi. Zaman zaman siteye girip söyle bir bakıyorum.
Uzun süredir canım ne birşey okumak nede birşey yapmak istiyor. Zaten okuduklarımıda çok kısa sürede unutuyorum (balık hafızalı oldum galiba )
Hazirandaki buluşmaya katılmıştık maaile bir dahada katılamadık. Hazirandan beri bir sürü değişiklik oldu bizde. En önemlisi evimizi değiştirdik. Şehiriçinde ve bahçeli bir evde oturuyoruz artık. (Kızlar hala arada eski evimiz diye tutturuyorlar ama ). Herşey çok güzel ve herşey olması gerektiği gibi olması gerektiği şekilde devam ediyor.Çok şükür.
Bende bir kaç haftadır dökülmeler başladı. Yani şöyle eski kalıplarım, düşüncelerim, inançlarım birer oyunla önüme gelip benim onları farketmemi ve yeni zihin yapımla yeniden şekillendirmemi istiyorlar. Bende bu oyuna dahil oldum ve teker teker temizleniyorum, arınıyorum. Büyük bir hafifleme, büyük bir özgürlük duygusu yaşıyorum. Evimizin bahçesinde büyük bir dut ağacı var. O hergün her an bir tane yaprağını atıyor. Bende bir tane yerleşmiş eski düşüncemi ve dut ağacıda bende yeniden yemyeşil olacağımızı biliyoruz. Attıklarımız bizi üzmüyor. Çünkü artık onlarla işimiz bitti. Bize yeterince hizmet ettiler. Onlara sonsuz kere teşekkür ediyorum. Beni yarattıkları için. 96 96
| |
21-11-2008, 03:42 PM
|
#214 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. Sevgiyle kalın......
BUGÜN, yaşayacağım her şeyi ben seçeceğim;
Ya kızacağım yağmura etrafı ıslatıyor diye,
Ya da seveceğim onu çiçeklerimi suladığı için.
Ya sıkılacağım param yok diye,
Ya da harcamalarımı planlayıp, müsriflikten uzak kalmaya çalışacağım.
Ya sızlanacağım bozulan sağlığıma,
Ya da hayatta olmayı kutlayacağım.
Ya içli içli sitem edeceğim anne babama, beni büyütürken veremedikleri şeyler yüzünden,
Ya da onları yürekten seveceğim beni dünyaya getirdikleri için.
Ya sıkıntı basacak dikenli güllere katlanmak zorundayım diye,
Ya da dikenlerin gülleri var diyerek umut dolacağım.
Ya kaybettiğim dostlar için yas tutacağım,
Ya da yeni insanlarla yeni dostluklar peşinde koşacağım.
Ya işe gitmek zorunda olduğum için mızırdanacağım,
Ya da gidecek bir işim olduğu için sevinç dolacağım.
Ya ev işleri yapmak eziyet olacak bana,
Ya da işlerini yaptığım o evde aklımı, ruhumu ve bedenimi barındırabildiğim için minnettar olacağım.
Belki yeni şeyler öğrenmek istemeyecek canım,
Ya kızgın olacağım -öğrenmek gereken ne çok şey var- diye,
Ya da ufak tefek de olsa faydalı ne varsa öğrenmeye çalışacağım.
Alıntı....
| |
21-11-2008, 04:10 PM
|
#215 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Bilim adamları pirelerin farklı yükseklikte zıplayabildiklerini görürler.
Birkaçını toplayıp 30 cm yüksekliğindeki bir cam fanusun içine koyarlar.
Metal zemin ısıtılır. Sıcaktan rahatsız olan pireler zıplayarak kaçmaya
çalışırlar ama başlarını tavandaki cama çarparak düşerler.
Zemin de sıcak olduğu için tekrar zıplarlar, tekrar başlarını cama vururlar.
Pireler camın ne olduğunu bilmediklerinden, kendilerini neyin engellediğini anlamakta zorluk çekerler.
Defalarca kafalarını cama vuran pireler sonunda o zeminde 30 santimden fazla zıpla(ya)mamayı öğrenirler.
Artık hepsinin 30 cm zıpladığı görülünce deneyin ikinci aşamasına geçilir ve tavandaki cam kaldırılır.
Zemin tekrar ısıtılır. Tüm pireler eşit yükseklikte, 30 cm zıplarlar!
Üzerlerinde cam engeli yoktur, daha yükseğe zıplama imkânları vardır ama buna hiç cesaret edemezler.
Kafalarını cama vura vura öğrendikleri bu sınırlayıcı hayat dersine sadık halde yaşarlar.
Pirelerin isterlerse kaçma imkânları vardır ama kaçamazlar.
Çünkü engel artık zihinlerindedir. Onları sınırlayan dış engel (cam)
kalkmıştır ama kafalarındaki iç engel (burada 30cm'den fazla zıplanamaz
inancı) varlığını sürdürmektedir.
Bu deney canlıların neyi başaramayacaklarını nasıl öğrendiklerini göstermektedir.
Bu pirelerin yaşadıklarına 'cam tavan sendromu' denir.
Bir insanın gelebileceğine inandığı en üst nokta, onun cam tavanıdır.
Cam tavanınız hayallerinizin tavan yüksekliğini gösterir.
İnsan inandığına denktir.
Yapabileceğini düşündüğü kadardır...
| |
24-11-2008, 02:25 PM
|
#216 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Icimizdeki Tanri'dan :
Daima yasamin iyi tarafini gor. Yalniz en iyi olanin gelmesini bekle ve gelisine tanik ol. Asla icinde oldugun olumsuz durum icin bir baskasini suclama. Sen kendi kendinin efendisisin; resmin obur yanini cevirip obur tarafta olani gormek senin secimine baglidir. Eger sen yasamin kasvetli kismini gormeyi secersen, kendine, gercek ozgurlugun tadini bilen ruhlari cekmeyi bekleme, cunku benzer benzeri ceker ve sen de kendine seninle ayni durumda olan ruhlari cekeceksin. Sen dunyanin tam tepesinde oldugunda ve sevgi senden ozgurce aktiginda, sen herkesi kendine cekersin, cunku neseli bir ruhu herkes sever. Bir durumu ya da kisiyi yukari cekmeyi, daha iyiye yukseltmeyi ogren ve asla bir baskasinin davranisinin seni asagi, uzuntunun derinliklerine cekmesine izin verme. Sen burada huzur, uyum, guzellik ve mukemmeliyet yaratmak icin, yasamdaki en iyiyi yaratmak icin varsin. O zaman hadi durma, bunun icin bir seyler yap.
Sevgiyle paylaştım.... Herkes kendi payına düşeni alsın
| |
24-11-2008, 03:32 PM
|
#218 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Farkında mısın gercekten?
Yedigin yemeğin, içtiğin suyun, etrafındaki insanların farkında mısın ?
Kim olduğunun farkında mısın?
Sen kimsin??? Hadi kendini anlat dense kaç cümle ardarda çıkar sizden.:)
Merak etmiyor musun?
Bilmiyorum mu ???
Merak etmelisin o halde!!! :)
Farkındalık geliştirmezsen eğer kim olduğunu bilmiyorsun demektir.
Kim olduğunun bilincinde değilsen, kendi potansiyelini de bilmiyorsundur.
Bilmeden de öylesineee yaşıyorsundur işte.
Yaşamak bu değildir, birinin söylemesi gerek!!!
Öğrenmek için ise denildiği gibi asla geç değildir.
Kendini keşfederek yolculuğuna başlamalısın.
Bu dünyaya gelme amacın bu.
Kendini tanidikca, diğer tüm yaşamları da keşfediyorsun.
Ruhun yaptığı yükselişleri kaydetmek adına yola cıkabilmelisin.
Kendi içine dönmekten korkan biri, daha hızlı koşabilse bile ne işe yarar ki!
Kendine dönmekten çekinen kimse, asla güçlü değildir.
Sadece güçlü olduğuna kendini kandirabilir.
Kandirmacaları nda bir sonu geliyor.
En sonunda kendine dönüyorsun.
İç dünyanla buluşup, neden-sonuç ilişkilerine giriyorsun.
Ağlıyorsun, gülüyorsun.
Korkuyorsun, cesarete bürünüyorsun.
Her duygu, insanlar icin var.
Duygu geçişleriniz o kadar keskin ve ince ki...
Aradaki geçişlerin farkında olmak bile enerjinin dengelenmesine yeterli.
Zaman o kadar güzel akıyor ki...
Kendiniz, her zaman kendinizin yanındasınız.
En yakın dostunuza güveniyorsunuz da,
Kendinizden niye şüphe ediyorsunuz? Kendinize güvenin.
Her durumda destekler sizi.
Asla yalnız bırakmaz.
Kendini seven insan, diğerlerini de sever.
Kendi dünyanızı renklendirin. Atın gitsin grilerinizi.
Gökkuşağının renklerine bürünün. Rengarenk ve capcanlı.
Öyle güzel manzaralar var ki iç dünyanızda.:)
Doyasıya seyredin ve kendinizi kucaklayın. Güzelsiniz.
Kendi kendinizde olacağınızı bilin.
İçinizde biriktirdiğiniz anılarin ve gereksiz kişilerin çöplerinden kurtulun.
Atın gitsin hepsini.
Atarken onlara tesekkur etmeyi ihmal etmeyin.
Öğrendiğinizi kabul edin ve tekrarlayin.
Hafifleyin. Arınıyorsunuz.
Saflaşan güzel ruhunuzun sesini duymaya baslarsınız.
Kristalleşmeye başlarsınız.
Kristaller kadar berrak,saf,temiz ve enerji dolu güzel bir ruh!
Yeter ki iç yolculuğunuzu başlatmaya cesaret edin.
Alıntı........
| | | |