spestnaz ın günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri spestnaz ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu gece yine telkinleri dinledim. hatta dün gün boyu dinledim, kendimi çoooookk rahat hissettiğimi söyleyebilirim. mutluluğumun sınırı yokmuş gibi geldi. . bugünde aynısını yapıcamm sabah kalktım bir rüyamı çoooookk net hatırladım hemen telefona yazdım sizlerle paylaşıyorum: buradayım, ama uzunnnca bir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
10-12-2009, 12:26 PM
|
#71 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü bu gece yine telkinleri dinledim. hatta dün gün boyu dinledim, kendimi çoooookk rahat hissettiğimi söyleyebilirim. mutluluğumun sınırı yokmuş gibi geldi. . bugünde aynısını yapıcamm sabah kalktım bir rüyamı çoooookk net hatırladım hemen telefona yazdım sizlerle paylaşıyorum: buradayım, ama uzunnnca bir süre birşey yazmadan öyle geziyorum sitede. bir bakıyorum özel mesaj gelmiş. sezen diye birisi göndermiş. başlığı şu: bana yazarmısın lütfen? içerktede diyorki: ben bira aldım ama odamda koyacak yer bulamıyorum. Bana yardımcı olurmusunuz? onun odasını görüyorum sanki webcam var elinde siyah poşet içinde bir şişe bira oda aynen benim yurt odam gibi. ranza nın altına saklamaya çalışıyor ama sığmıyor bana bakıp gülümsüyor. ben tabii naptığımı bilemiyorum çünkü kendimi görmedim O sırada aklımdan birayı dökmesini tavsiye etmeyi geçiriyorum ama tam o sırada hiçbişey söyleyemeden uyanıyorum. derse geç kalcamm sizleri seviyorum. . kendinize iyi bakınn Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
11-12-2009, 05:42 PM
|
#72 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü dalgalanma diye bişey olmasa keşke hayatta. . diyeceksiniz ki o zaman içinde olduğun halin anlamı kalmaz. kalmasın!! varsın kalmasın, varsın ömür boyu mutlu olayım, ama ömür boyu mutluluğun ne demek olduğunu bilmeyeyim. çekilen bir lastik gibiyim ama hala dayanıyorum. hala sabrediyorum çelikden bir duvarr gibi. çok zorluyor ama pes etmiyorum sizinle paylaştıkça güçleniyorum ama dönüp dönüp geliyor eskiye. . ama sabrediyorum. . mükâfatını almak üzere. . |
| |
12-12-2009, 08:21 PM
|
#73 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü bugünüm yine dalgalanmalarla geçti. . bunaldım aldım palto mu çıktım dışarı hızlı hızlı sannki atlılar kovalıyormuş gibi yürüdüm. . etrafa sinirle neffret le baktım. . iğrendim hepsinden. beyazıt meydanı na kadar yürüdüm. sonnra iğrendiğim insanların, neffret ettiklerimin yüzlerine baktım ve pişman oldum. . pişman oldum. . çünnkü suçluydum. . benn nefret edilmek istemiyorsam nefret etmemeliyim. benn yalnız olmak istemiyorsam yalnız bırakmamalıyım. ben muttlu olmak istiyorsam mutsuz etmemeliyim. eğer benn hak etmediğimi düşünüyorsam herkese hak ettiği gibi davranmalıyım. . günlüğümün ilk sayfasını açıp okudum ve şaşırdım. . bunları benn mi yazmışım yaa dedim. . biliriz hepimiz kendi yazdıklarımızı okuyunca inanamayacağımızı ama okuyun ca sanki bilmezmiş iz gibi şaşırırız. . neden bilmem, hem kendimde hem başkalarında rastladım ama bilmemek daha iyi bunun nedenini. bilince işin sırrı kaçıyor. her neyse, şaşırdım ve ben bu değilim dedim. benn bu değilimm. . evet, ben bu değilim. . şimmdi gidiyorum ve yukarıdan olumlamaları yazdırtıyorum bu gece onları yapmaya başlıyorum. . veee iyi bir haber daha: artık hissedebiliyorum başkalarını değiştirebileceğimi içimde. . sanırım bu kendimi değiştirebildiğimin işareti. nasılsa kendini değiştirmeyen başkalarını değiştiremez değillmi. . sizleri seviyorum, yaşamayı seviyorum, Rabb'imi seviyorum, hayatı seviyorum, kaldırım taşlarını seviyorum, dürekli kopan internet bağlantısını seviyorum, iki parmakla yazı yazmayı seviyorum, geleceğimi hayal etmeyi seviyorum ders çalışmayı seviyorum. çiçekleri seviyorumm. . bu arada yurdun bahçesinde gül yetiştirmeye karar verdimm onu da seveceğimm seviyorummda sizzleri de seviyorumm. . hepp umut la kalınn. . Kendinize ippp iyi bakınn |
| |
13-12-2009, 08:28 AM
|
#74 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü günlükk bu gece 2 gibi uyumama rağmenn sabahh 7 de kalkdım bi dahada yatmadım arrtık böyle alışmam lazım sanırsam çünkü tüm gün batıyor geç kalkınca ama başım da bi ağrı var gelip gidiyor arasıra. . gece yine talkin dinnlemeye çalışdım kalkdım bi bakdım kulaklıkla kavga ediyorum nerdeyse herrkese herrşeye meydan okuyorum hiçbi'şey umurumda değil neredeyse dinlemeyi bırakacakdım telkinleri ama pes etmek yokk. . neler çekdiğimi hepiniz biliyorsunuz çünnkü size de baskı yaptı yok vazgeç, değişim de neymiş, sen bu halinle mutlusun. . vs. öyle şeyler. . ama vazgeçmek yokk! en çokda neyin özlemini çekiyorum biliyormusunuz!! asslımı bulabilsemde şu anki ruh halimle dallga geçebilsemm. . keşşke!! yapacağım ama. . bi kere bunları buraya yazma cesaretim varsa devamını da getirebilirim. . evet yapabilirim!! amaaaaa şimmdi yemeğe kaçmamm gerekk |
| |
13-12-2009, 08:32 AM
|
#75 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü gelişmeler süper farkındalıklarında artıyor.devam et.iyiki varsın |
| |
13-12-2009, 04:16 PM
|
#77 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü spestnazz supersınnn devam et.sen yap bende senden oğrencem:dhadi bakalım.......... | Offline
| |
14-12-2009, 05:46 PM
|
#79 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı: spestnaz Nickli Üyeden Alıntı
bugünüm yine dalgalanmalarla geçti. . bunaldım aldım palto mu çıktım dışarı hızlı hızlı sannki atlılar kovalıyormuş gibi yürüdüm. . etrafa sinirle neffret le baktım. . iğrendim hepsinden. beyazıt meydanı na kadar yürüdüm. sonnra iğrendiğim insanların, neffret ettiklerimin yüzlerine baktım ve pişman oldum. . pişman oldum. . çünnkü suçluydum. . benn nefret edilmek istemiyorsam nefret etmemeliyim. benn yalnız olmak istemiyorsam yalnız bırakmamalıyım. ben muttlu olmak istiyorsam mutsuz etmemeliyim. eğer benn hak etmediğimi düşünüyorsam herkese hak ettiği gibi davranmalıyım. . günlüğümün ilk sayfasını açıp okudum ve şaşırdım. . bunları benn mi yazmışım yaa dedim. . biliriz hepimiz kendi yazdıklarımızı okuyunca inanamayacağımızı ama okuyun ca sanki bilmezmiş iz gibi şaşırırız. . neden bilmem, hem kendimde hem başkalarında rastladım ama bilmemek daha iyi bunun nedenini. bilince işin sırrı kaçıyor. her neyse, şaşırdım ve ben bu değilim dedim. benn bu değilimm. . evet, ben bu değilim. . şimmdi gidiyorum ve yukarıdan olumlamaları yazdırtıyorum bu gece onları yapmaya başlıyorum. . veee iyi bir haber daha: artık hissedebiliyorum başkalarını değiştirebileceğimi içimde. . sanırım bu kendimi değiştirebildiğimin işareti. nasılsa kendini değiştirmeyen başkalarını değiştiremez değillmi. . sizleri seviyorum, yaşamayı seviyorum, Rabb'imi seviyorum, hayatı seviyorum, kaldırım taşlarını seviyorum, dürekli kopan internet bağlantısını seviyorum, iki parmakla yazı yazmayı seviyorum, geleceğimi hayal etmeyi seviyorum ders çalışmayı seviyorum. çiçekleri seviyorumm. . bu arada yurdun bahçesinde gül yetiştirmeye karar verdimm onu da seveceğimm seviyorummda sizzleri de seviyorumm. . hepp umut la kalınn. . Kendinize ippp iyi bakınn | Senin gibi tatlı ve iyi kalpli birinin kalbinde (özellikle durup dururken)nefrete
yer olmayacağını düşünmüştüm. Ama sonradan nefretin hoş birşey olmadığını anlamışsın. muhtemelen bu tekrarlıycaktır. sevdiğini ve sevildiğini unutma. yüzünü sevgiye ve mutluluğa dön. sevgiler... |
| |
14-12-2009, 07:01 PM
|
#80 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü biliyorum pes etmenin, kızmanın bağırmanın, nefreti içime doldurmanın kolay olan olduğunu biliyorum, biliyorum ve benn zor olanı, değişimi, kendim olmayı seçiyorum. mutluluğu seçiyorum. deriiiinn deriiiinn nefes almayı, rahatlamayı, sevmeyi, mutluluğu, yaşama sevgisini, şükretmeyi seçiyorum. hep sizlerle, sizin yanınızda bulunmayı seçiyorum. çiçeklerin kokusunu içime doldurmayı, uğur böceğine terlik papuç almayı seçiyorum. güzelimm papatya nın yapraklarını koparmayı değil, o na bakıp da mutlu olmayı seçiyorum. hepinizi sevmeyi seçiyorum. kendinize iyi bakınn. |
| | | |