Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

spestnaz ın günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri spestnaz ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: spestnaz Nickli Üyeden Alıntı biliyorum pes etmenin, kızmanın bağırmanın, nefreti içime doldurmanın kolay olan olduğunu biliyorum, biliyorum ve benn zor olanı, değişimi, kendim olmayı seçiyorum. mutluluğu seçiyorum. deriiiinn deriiiinn nefes almayı, rahatlamayı, sevmeyi, mutluluğu, yaşama sevgisini, şükretmeyi seçiyorum. hep ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

spestnaz ın günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-12-2009, 07:06 PM   #81 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
biliyorum pes etmenin, kızmanın bağırmanın, nefreti içime doldurmanın kolay olan olduğunu biliyorum, biliyorum ve benn zor olanı, değişimi, kendim olmayı seçiyorum. mutluluğu seçiyorum. deriiiinn deriiiinn nefes almayı, rahatlamayı, sevmeyi, mutluluğu, yaşama sevgisini, şükretmeyi seçiyorum. hep sizlerle, sizin yanınızda bulunmayı seçiyorum. çiçeklerin kokusunu içime doldurmayı, uğur böceğine terlik papuç almayı seçiyorum. güzelimm papatya nın yapraklarını koparmayı değil, o na bakıp da mutlu olmayı seçiyorum. hepinizi sevmeyi seçiyorum. kendinize iyi bakınn.
seçtiğin yol güzel. tebrikler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 15-12-2009, 10:20 PM   #82 (permalink)
spestnaz
Guest

merhabalarr günlükcümm canımcıımm hemeeenn başlıyorum anlatı ya: artık ön sıralarda oturuyorum. . ilk oturduğummda bi görseydin beniii)) titriyorum sağa sola bakıyorum korkak bi tavuk gibi ;) sonnra yanıma biri geldi onunla konuşduk derken yendim o titremeyi falan ;;))) şimdi arkadan öne geldim yavaş yavaş derse katılmaya da başlıcamm!! bide sıra arkdaşımm varr güleç yüzlü biri sağolsun herşeye gülüyo bennde ona katılıyorumm iyi oluyo yaa )) bide dün akşam bi bakdım listeye 12 telkin eklemişimm )) sonnra sildim hepsini sadece ego-suçluluk (yeni versiyon) ekledimm 2 hafta boyu onları dinlicem İnşallahh )) gülücük koyamıyorum gelişmiş e basarsam bağlantı gidecek gibi geliyor o yüzden :) kullanıyorumm )) ee si mutluyumm, insanları mutlu etmek için herşeyimi vermeye hazırımm. . bugün gül fidesi sordum çiçekci ye diğer ay gelir dedi. . ama pes etmek yoookk o gül benim aşşkımm olucakk )) Sizleri seviyorum Allah'a emanet sinizz. . haa bide şu an dimmdik oturuyorum bilg. başında. boynum eğik değill. . Eee ne demişş: BAŞIN ÖNE EĞİLMESİİİNN!! Kalın sağlıcakkla ;;)))
Alt 15-12-2009, 10:33 PM   #83 (permalink)
Elektra
Guest

Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalarr günlükcümm canımcıımm hemeeenn başlıyorum anlatı ya: artık ön sıralarda oturuyorum. . ilk oturduğummda bi görseydin beniii)) titriyorum sağa sola bakıyorum korkak bi tavuk gibi ;) sonnra yanıma biri geldi onunla konuşduk derken yendim o titremeyi falan ;;))) şimdi arkadan öne geldim yavaş yavaş derse katılmaya da başlıcamm!! bide sıra arkdaşımm varr güleç yüzlü biri sağolsun herşeye gülüyo bennde ona katılıyorumm iyi oluyo yaa )) bide dün akşam bi bakdım listeye 12 telkin eklemişimm )) sonnra sildim hepsini sadece ego-suçluluk (yeni versiyon) ekledimm 2 hafta boyu onları dinlicem İnşallahh )) gülücük koyamıyorum gelişmiş e basarsam bağlantı gidecek gibi geliyor o yüzden :) kullanıyorumm )) ee si mutluyumm, insanları mutlu etmek için herşeyimi vermeye hazırımm. . bugün gül fidesi sordum çiçekci ye diğer ay gelir dedi. . ama pes etmek yoookk o gül benim aşşkımm olucakk )) Sizleri seviyorum Allah'a emanet sinizz. . haa bide şu an dimmdik oturuyorum bilg. başında. boynum eğik değill. . Eee ne demişş: BAŞIN ÖNE EĞİLMESİİİNN!! Kalın sağlıcakkla ;;)))
Güzel birgünn =)) bende hep ön sıraları tercih etmişimdir. çocukluktan beri. ki bu boyla iyi benim önde oturmama bişey demiyorlardı. her zaman için önde oturmak daha iyi derse de ortama da daha iyi adapte olunuyorr....
Alt 16-12-2009, 08:33 PM   #84 (permalink)
spestnaz
Guest

hooponoponopo, ego güven ve suçluluk yeni versiyon. . dün başlamış bulunmakdayım saayınn günlüğümm )) bugünümm komik di yaa )) değişimi parrmak uçlarına kadar hissetmiş ve inanmış biri olarak. . altına hücuuuuumm, demek istiyorumm. . yaşamayı seviyorum. Varlığımıza şükürler ola )) hepimiz iyiyiz biz hepimiz iyiyiz mutluyuz ve adilizz. . ))
Alt 18-12-2009, 10:57 PM   #85 (permalink)
spestnaz
Guest

benn yalnız değilsem sizi hiçmi giç yalnız bırakmamm!! sizleri seviyorum size tutundum ben sizin umudunuzdan kendime aldım bi parça ve şimdiş yaşıyorum diyebiliyorum sizin temiz kalbiniz mutluluğunuz iyiliğiniz. . herşeyiniz özellikl e samimiyetiniz kendime getirdi beni. sizin gibi insanların halâ varoldu ğunu görmek, sizle birarada olmak çokkkkk güüzell. . sizleri çok seviyorum ve inanıyorum. herşeye iannıyorum. sevgiye mutluluğa değişime aşk a yaşamaya iyiliğe. . herşeye. . huzur dolunn sonsuza dekk!!
Alt 19-12-2009, 01:54 PM   #86 (permalink)
spestnaz
Guest

size bir sır vereyim de sırlığı gitsinn )) hani ben şikâyet etmişim yaa en başda seviyorum da, acı çekiyorum da, bundan nası kurtulacağım diye. . assslında ben öyle yaşamayı seviyorum. kalbimde hep bi burukluk, içim geçiyor bazen onu görüyorum heryerde, güneşş gibi doğuyor gözlerimin önüne. enn güzelide bana 'sabret herşey çok güzel olacak, başaracaksın' diyor. . o zamannn dünyalarrr benim oluyor. . ama ları silip atıyorum hayatımdan. o ve ben başbaşa kalıyoruz. . elele tutuşuyoruz ve koşuyoruz. koşuyoruz hep, sonnsuza dek. hiçmi hiç yorulmuyoruz. seviyoruz birbirimizi çünkü. . o anda yaşamak vız geliyor korkmuyoruz kimmseden çünkü biz seviyoruz. . sonnra gitme vakti, diyor. . gülümsemesi kayboluyor yavaşca. . hiç bitmesi n istiyorum, kapatıyorum gözlerimi sımmsıkı ama nafile. . sadece bikaç fotoğrafı kalıyor kalbimde. . açıyorum gözlerimi ve boşş boş bakıyorum gökyüzüne. . onu görmek istiyorum göremiyorum. gitti diyor. bi daha gelmez. ama biliyorum zorda kaldığımda geleceğini, beni çocuk gibi sevindirip yine gideceğini. . açıyorum gözlerimi, nemlenmiş oluyor ve itiraf ediyorum kendime: yaşıyorum halâ. .
Alt 20-12-2009, 08:01 AM   #87 (permalink)
spestnaz
Guest

yaa benim sabahın bu saatinde ayakta ne işim varr?? herkes uyuyorken mışıııııll mışııııll pazar sabahı ben sopa gibi dimmdik ayakdayımm anlamlandıramıyorum kendimi gece 2 de uyuyorumm sabah en geç 7 de kalkıyorum. . kalkınnca bi daha yatmak hayal oluyor benimm için. . kocaaaaa sitede bi tek ben varımm şu ann. . içimm bi boşş yaa, anlatamıyorum ama mutluyumm
Alt 20-12-2009, 11:30 AM   #88 (permalink)
Teğmen

momismyhope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 317
58 Mesajinıza toplam 422 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
momismyhope will become famous soon enoughmomismyhope will become famous soon enough

Sevgili spestnaz al benden de o kadar aynen geç yattım sabah işe gidecek gibi erken kalktım.
Ama erken kalkmanın güzellikleri de var.Kuşların sesini o sesizlikte daha güzel ayırd ediyorsun ayrıca ağaçların rüzgardaki sesini duymak da ayrı bir terapi tabi ki.
Yolumuz da varolan ışık çoğalsın.
Lütfen bunu veya daha iyisini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.
Teşekkür ederim,
teşekkür ederim,teşekkür ederim.
momismyhope isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-12-2009, 08:30 PM   #89 (permalink)
spestnaz
Guest

odada buldum kendimi. . diğerleri yemeğe inmiş. . camdan dışarı baktım içime çektim o güzeliiiimm havayı. rahatım diye telkin etmeye çalışdım kendimi ama tutamadım. . rahatım dedimm ama sıkıyordum kendimi yine. yine serbest bırakmadım. ve kapatdım kendimi dünya ya kapattım gözlerimi. yine o geldi. herşey çok güzel olacak dedi. hep öyle diyorsun dedim ve cevap vermesine fırsat vermedim. . yavaşca bırakdım gözyaşlarımı. bırakdım çünnkü çok yordular beni. ışığı söndürdüm yaktım gece lambasını. alldım kara kaplı günlüğümü önüme hıçkıra hıçkıra ağladımm, gözyaşlarımı alıp defterin sayfalarına sürdüm. . önümde ıslak mendil hazırdı biri girerse hemen sileyim de görmesin. kendime itirafı kolay başkasına zor. gelmedi kimmse. gelmemeliydi zaten. doya doya hıçkıra hıçkıra ağğladım. mutluluk hüzün nefret!! heppsi yavaşca boşaltdılar içimi. bişey hissedemiyorum şu an. başımda çoookk ince bi ağrı vardı az önce o da gitti. izin vermiyorum rahatsız edilmeme. izin vermiyorum bu gece. yarın yeniden başlayacak gün. yaşamak için ona tutunuyorum. ne yaparsam kendime yapıyorum. ne ekersem onu biçiyorum. değişme mücadelesi veriyorum ve şimdilik hissediyorum. yarın yaşamak üzere. .
Alt 21-12-2009, 09:15 AM   #90 (permalink)
spestnaz
Guest

biliyorummm son virajda yım yakınn zamannda köşeyi dönüyoruuumm hayatt ne güzell yaa bugün ehliyet kursu na yazılıyoruuumm fianlleri sağ salimm atlatırsamm dünnyalaar bneim olacaaakk Allah Allahh sabah sabah göbek atasım gelldi ilk kez böyle bişey oluyor düğünlerden, alkışlamakdan, şarkı söylemekden accayiiipp bi şekilde korkan benn,, göbek atıcaaaamm ffiiiiyyuuuhhhttt!! elimdekilerinn değerini anlıyabiliyoruumm artık. . çzöüm üretebiliyorum herşeye karşı. . hayatımdaki zararlı insanlara antikor la teppki veriyorumm eh, arada kendimede zarar veriyorum ama terlemeden yokuş çıkılmazz dimi sizleri seviyoruumm kendinize iyi bakııınn

Bookmarks