spestnaz ın günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri spestnaz ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı
bende bir şey var: unutmam gereken şeyleri unutamıyorum. ama başka şeyleri unutuyorum. mesela, bir şey yaşadığım geldi aklıma. . Ama rüyada mı, yoksa gerçek hayatta mı; hatırlayamıyorum. çok var böyle şeyler. uyku meselesi de, gözlerimi ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
11-01-2010, 04:26 PM
|
#161 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı: spestnaz Nickli Üyeden Alıntı
bende bir şey var: unutmam gereken şeyleri unutamıyorum. ama başka şeyleri unutuyorum. mesela, bir şey yaşadığım geldi aklıma. . Ama rüyada mı, yoksa gerçek hayatta mı; hatırlayamıyorum. çok var böyle şeyler. uyku meselesi de, gözlerimi açınca bir daha uyuyamıyorum. gece 2 3 gibi yatıyorum. sabah 7 ye doğru gözlerim açılıyor. . bir daha yatamıyorum. bugünlerde çok yorgunum. hasta da olmuşuz zaten. . öksürme, hapşurma, burun akıntısıı. . ne ararsanız var. asabiyet, kızgınlık, sinir had safhada. Yaa sabıırrr!! | ego güçlendiriciyi çoğalt istersen..konsantrasyona hafızaya ve şimdiki ana odaklanmaya iyi geliyor o telkin..
kendini sıkma arkadaşım..hiçbirşey devamlı değil...her gecenin bi sabahı...her kışın bi yazı var...şu döneminin geçici olduğunu kendine sık sık hatırlatırsan daha kolay atlatırsın Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
12-01-2010, 12:42 AM
|
#162 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü bugün gecenin bir yarısına kadar hastanede başında beklediğim bir arkadaşla atıştık. . konuşmuyoruz. . İnsanları anlamıyorum. nerden buluyor benim hayatıma karışma hakkını. . yok efendim bilgisayara çok takılıyormuşum. . sana ne!.. öyle bir şekilde konuşuyordu ki benimle. . sanki erol taş ım ben, o da cüneyt arkın. kötü adamı pis bozuyor, bozmaya çalışıyor. halis muhlis karadenizli damarım attıı. . ve tepkimi koydumm. . bişeyler dedim, ondan sonradır görmezlikten geliyorumm. . hımm, iyi gidiyor. 5 ayda yurttan 3 kişiyle tartıştım. sadece biriyle konuşuyoruz. . o da zoraki merhabalaşma :) pişman mıyım. . Yoo. . kendileri bilirler. Ohh bee!! yaşamak varmışş. Benim hayatım. . Çıkın, gidin. umurumda bile değilsiniz. Allah Allah yaa. . sanki hiç yalnız kalmadık. . Baktım daha kötüye gidiyor durum, hemenn telkin dinlemeye başladım. Sakinleştirdi biraz, ama azaltmadı etkisini. . Az kalsın kütüphanede sevgilisiyle kavga eden birini haşlıyorduk ;) son anda kurtardı kendinii :) eee, şimdi mutluyum. . muyumm?? mutlu-mtrak. . yuvarlanıyoruz, işte bay günlükk. . daha ne olsunn :) yarın bitecek olan finaller. . ve başlayacak olann sıkı bir telkin temposuu. . Hepinizi seviyor bu çocuukk. . kalın sağlıcaklaa |
| |
12-01-2010, 10:07 PM
|
#163 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü işte pozitif olamayan insan portresi senin şu arkadaşının hali. Benimde çevremde var.Sevgiyle bakıyorum genelde artık :)Başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini dinleye dinleye artık takmıyorum.Sende bunu başarıyorsundur zaman zaman.Arada bir tökezleyebiliyoruz malum.Şunu getiriyorum hemen aklıma "eğer biri fikrimi,yaptıklarımı saçma buluyorsa ve bunu da dile getiriyorsa huzursuz bir şekilde,demekki doğru yapıyorum.Benim farkettiğim; fakat onun bunu anlayamayacağı bir ruh halindeyim.Onun bunu anlayamamış olması onun kaybı.Güzellikleri kaçırıyor böyle yaparak..." gibiiiiii bir sürü cümle :) Aklına gelir belki o sırlarda ;)Bir öneri;) | Offline
| |
12-01-2010, 10:41 PM
|
#164 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü yanlız olanlar ve yanlız kalmakla başa çıkabilen insanlar diğer o sosyal görünen insanlardan çok daha güçlüdür..ve bunları yazabildiğine göre sen de güçlüsün...yanlız kalmak senin için korkulacak birşey veya tehdit unsuru olamaz kesinlikle...
sana uygun kişiler değillerse ki - tepki gösterdiğine göre değiller- kaybedecek hiçbirşeyin yok..hayatına kimlerin girip girmeyeceğinin kararını veriyorsun bu da en doğal hakkın | Offline
| |
12-01-2010, 10:42 PM
|
#165 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı: YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
işte pozitif olamayan insan portresi senin şu arkadaşının hali. Benimde çevremde var.Sevgiyle bakıyorum genelde artık :)Başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini dinleye dinleye artık takmıyorum.Sende bunu başarıyorsundur zaman zaman.Arada bir tökezleyebiliyoruz malum.Şunu getiriyorum hemen aklıma "eğer biri fikrimi,yaptıklarımı saçma buluyorsa ve bunu da dile getiriyorsa huzursuz bir şekilde,demekki doğru yapıyorum.Benim farkettiğim; fakat onun bunu anlayamayacağı bir ruh halindeyim.Onun bunu anlayamamış olması onun kaybı.Güzellikleri kaçırıyor böyle yaparak..." gibiiiiii bir sürü cümle :) Aklına gelir belki o sırlarda ;)Bir öneri;) | çokk teşekkürlerr YESHAPPY bu hayattan ne çektimse şüphe denen şeyden çektimm dediğin gibi düşünüyorum bende tabii, ama aklıma geliyor 'ya ben haksızsamm' diye. . gelmeden olmuyor. ama kovabiliyorum çabucakk ve hayatımı, kendi hayatımı yaşıyorum. bugünn finaller bittii gittik HistoriA ya, dağıttık akşamüstü bayağı. . sitenin çöktüğü 1 gün çoookk uzun geldi bana. . Neyse ki tünelin ucunda ışık vardıı vee. . mutlu sonn şimdi buradayız. . Ricaa ediyorum, şu virüsü atanların isim, adres ne varsa verin, gidip tümm (-) enerjimi paylaşayım onlarlaaa!!! Allah'ımm yaa. . Ne saçma siteler var, gelip gidip nereyi çökertiyorlar. . Yaa sabırr. . Tamamm, sakinizz. . Derin nefess. . Fiuyyt iyi yaa, stresi atmayı da öğrendikk. . Yavaş yavaşş herşey güzele gidiyor. . Sanırım gidiyor. gidiyordur herhalde. . Sabırr. . Sabırr. . Sabırr. . vee. . mutluyuz iyi ki varsınız. . |
| |
13-01-2010, 09:52 PM
|
#168 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü Kimseden bişey beklemiyorum. . Desemm inanır mısın be günlükk?? Bekliyorun anasını satayım. . Olmuyor beklemeden, yaşanmıyor. Kendi içimde de olsa yine de bekliyorum. Büyüüükk hayaller Büyüüükk hayal kırıklıkları doğurur, derler. . Ben buna inanmıyorum, ama bu durumu yaşıyorum :) Kendimi dışardan izleyebilseydimm geçerdim karşımaa, pis pis sırıtırdım. Bu hâl benim enn sevmediğim davranış. . Hatta böyle yapan biriyle kavga ettim 2 3 ay önce. Öyyle bi muamma işte be günlükk. . Bu birr yolculukk ve benn camdan bakıyorum. . Ama nerede olduğumu bilmiyorum, tek bildiğim şey bir yere gittiğim. . Yaşadığımın farkındayım, diyorum ki: Şu an astral seyahatte olsamm, gözlerimi açar açmaz yeni doğmuş halimde olsamm. . Acaba birşeyleri değiştirebilir miyim? Ne farkeder kii. . Belki daha kötü olur herşey. . Ya da bilinmez. Neyin iyi, neyin kötü olduğunu bilen sadece O. Şimdii, tek bildiğim telkinlerin beni sakinleştirdiği. . Onlar sayesinde böyle sakinimm. . Akşam üzeri camdan bi baktım; Beyazıt Camisi üstünde yaklaşık 100 tane kuş dönüyor. . Sanırım hepsi marrtıı )) Martı da benim kuşum oldu bu aralarr :) Çok güzeller ama. . Bugün vapurda yanımızdan geçerlerken birkaçını inceledim de, süzülüşleri o kadarr güzel kii. . Anlatamam. . Her neysee, Beyazıt Camisi üstünde 100 kadar kuş dönüyorlardı )) Onları izledim 10 dakika. O kadarr güzellerdi kii. . Ben de uçmak istedim onlar gibii :) Sonra baktım, ben zaten uçuyorum. . Ayağım yerdenn kesikk. . Deriiinn deriiinn nefess aldım içimee, 17 saniye mutlu olduğum bir anı aklıma getirdimm. . vee tüm hücrelerimi dolaştırdım. Onlar da hissetmeli bunu, değil mi. . Onlar da yaşamalı :) İyi ki varsınız, dostlarr. . İYi ki varsınız. |
| |
13-01-2010, 10:23 PM
|
#169 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü Yüreğin o kadar güzel ve temiz ki. O kadar güzellikleri hak ediyorsun ki . İnancın umutların hep sapasağlam yerli yerinde kaldıkça hayat sana bütün güzelliklerini sunacaktır canım dostum iyi ki varsın kendine çok iyi bak. | Offline
| |
13-01-2010, 11:20 PM
|
#170 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü Fiuuuuyyytt!! İyi toparladım, hımm. . Şimmdi daha iyiyimm. . Sanırımm benim mutsuz olmaya hakkım yokk!! İçecek suyum, beni seven ailem, kalacak yerim, beni seven dostlarım varr. . Okuduğum bir okul var, hâlâ sevmeye gücüm var. . Zorluklara direnme kudretim varr. . Akıntıya karşı kürek çekecek derrmanım varr. . Bugün kendimi zorda hissediyorsam, sadece kendi yüzümdendir. . Çoookk sevdiğim bi ablam öğretti bunu bana. İnsan ne ederse kendine ediyor :) o halde ben kendime bunu yapabiliyorsam tamm zıddını da yapabilirimm )) tersliklere assla izin vermeden, zıddını da yapabilirimm. İçimdeki gücü açığa çıkarma vakti geldi. . Geçmiyor ama. . Bunun zamanı yok. . Kendini kafese tıkmanın lüzumu yokk!! maadem ne yaparsam kendime yapıyorum, bundan sonra iyi işler yapıyoruuuzz )) Biliyoruz yine gelecek böyle haller, ama ne yapıyoruuuzz?? Tesliiimm olmuyoruuuzz o zamann hadi yaşamaya başlıyalım bi dahaa, hemenn şimdii |
| | | |