uzun süredir bu konuyla ilgileniyordum ama hiç bir zaman derinlemesine araştırma yapmamıştım taki panik atak denilen illet hastalık beni bulana kadar ilaç tedavisinden yorulmuş şekilde doktora gittiğim bir gün anneme artık ilaç istemiyorum hayatımda hipnoz yapsalar olmaz mı dedim ve ilk çekimim orda başladı doktorun odasına girdik 10 dklık kendini nasıl hissediyorsun sohbetinden sonra doktor bir anda yüzüme baktı hipnoterapiye ne dersin dedi ağzım açık bir şekilde doktorcuğumun yüzüne baktım
annem gülmeye başladı (tabi ben dünden razı şekilde hemen atlayıp evet dedim)ok dedi başlayalım ilk seansa yarın gel ve seanslar başladı hafta bir sonra ayda bir seanslar devam etti ve ben düzeldim ve doktor artık işin ustası oldun sana öğrettiğim şekilde zorda kaldığın anlarda hipnoza başla dedi kendine peki diyerek çıktım odadan
tabi zorda kaldığım anda kendime hipnozla başladım sonra bu olay neydi diyerek araştırmaya başladım hipnozu düşünüp 10 içinde ben hiç bir şey söylemeden doktor nasıl hipnoz önerisinde bulunmuştu ve buldum çekim denilen bir olay vardı bir çok çekim denemesi yaptım ve çok isteyince oluyordu olumsuz deneyimlerim olmadı değil olumsuz şeyleride çektim kendime (tabi hep olumlu olmaz ya)
araştırmalarım sonucunda bu siteye ulaştım epeyi zaman aldı ulaşmam 2 yıl kadar sonra bu siteyi buldum (2 yıl kadar bir zamancık çok uzun sayılmaz demi)
ve meraklı ben siteye daldım kaç saat inceledim siteyi kesintisiz olarak bilmiyorum telkinleri yükledim hemen telefonuma
kulaklık kulağımda dolandım tüm gün bu arada bir hastahanede lab sorumlusuyum bu halde dolanmak biraz garip oldu ama napalım çekmemiz lazım kendimize güvenmemiz lazım
arkadaşlardan biri birşey diyecek olsa bir sn ya egomu güçlendiriyorum dedim tüm gecede dinledim tabi ama hastahaneye bir girişim vardı bugün maşallah padişah gibiydim bir güven bir güven biraz fazla çenem açıldı yanlız sevemediğim kim varsa ne varsa yüzlerine patır patır söyledim
herkeste tabi bir noluyoruz ifadesi çalışanlar şokta gelelim olayın çekim tarafına bugün cihazlar bozulduğu için 11 de vermemiz gereken sorunları 3 te verdik normalde dışarda bekleyen 100 hastayala tartışmam gerekiyordu ama olmadı sonuçlar geçikecek diyorum hastalar tbai bekleriz ne demek diyor 100 hastadan biridemi sorun çıkarmaz arkadaşlar şokta
niye herkes evet diyip gidiyor ama bilmiyorlarki ben içimden olumlama yapıyorum hiç kimse sorun çıkarmayacak diyorum sürekli ama öyle inanmışım ki herkes mutlu mesut paşa paşa bekledi sonucunu alanlar birde teşekkür etti
bendir mutlu pıtırcık şeklinde dolanıyorum ortada ama dün geceden defterime yarın sorunsuz bir gün olacak diye yazmıştım hissetim sanki bir sorun çıkacağını peşin peşin evrene ricamı gönderdim (ayy bir başladımı bitmez sayfalar yetecekmi acaba bana)
sevgiyle ve çekimle kalın