Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız uzun süredir bu konuyla ilgileniyordum ama hiç bir zaman derinlemesine araştırma yapmamıştım taki panik atak denilen illet hastalık beni bulana kadar ilaç tedavisinden yorulmuş şekilde doktora gittiğim bir gün anneme artık ilaç istemiyorum hayatımda hipnoz yapsalar olmaz mı dedim ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-12-2009, 11:38 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen

çok_mutlu:) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 645
228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura about
Standart çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

uzun süredir bu konuyla ilgileniyordum ama hiç bir zaman derinlemesine araştırma yapmamıştım taki panik atak denilen illet hastalık beni bulana kadar ilaç tedavisinden yorulmuş şekilde doktora gittiğim bir gün anneme artık ilaç istemiyorum hayatımda hipnoz yapsalar olmaz mı dedim ve ilk çekimim orda başladı doktorun odasına girdik 10 dklık kendini nasıl hissediyorsun sohbetinden sonra doktor bir anda yüzüme baktı hipnoterapiye ne dersin dedi ağzım açık bir şekilde doktorcuğumun yüzüne baktım annem gülmeye başladı (tabi ben dünden razı şekilde hemen atlayıp evet dedim)ok dedi başlayalım ilk seansa yarın gel ve seanslar başladı hafta bir sonra ayda bir seanslar devam etti ve ben düzeldim ve doktor artık işin ustası oldun sana öğrettiğim şekilde zorda kaldığın anlarda hipnoza başla dedi kendine peki diyerek çıktım odadantabi zorda kaldığım anda kendime hipnozla başladım sonra bu olay neydi diyerek araştırmaya başladım hipnozu düşünüp 10 içinde ben hiç bir şey söylemeden doktor nasıl hipnoz önerisinde bulunmuştu ve buldum çekim denilen bir olay vardı bir çok çekim denemesi yaptım ve çok isteyince oluyordu olumsuz deneyimlerim olmadı değil olumsuz şeyleride çektim kendime (tabi hep olumlu olmaz ya)
araştırmalarım sonucunda bu siteye ulaştım epeyi zaman aldı ulaşmam 2 yıl kadar sonra bu siteyi buldum (2 yıl kadar bir zamancık çok uzun sayılmaz demi)ve meraklı ben siteye daldım kaç saat inceledim siteyi kesintisiz olarak bilmiyorum telkinleri yükledim hemen telefonuma kulaklık kulağımda dolandım tüm gün bu arada bir hastahanede lab sorumlusuyum bu halde dolanmak biraz garip oldu ama napalım çekmemiz lazım kendimize güvenmemiz lazımarkadaşlardan biri birşey diyecek olsa bir sn ya egomu güçlendiriyorum dedim tüm gecede dinledim tabi ama hastahaneye bir girişim vardı bugün maşallah padişah gibiydim bir güven bir güven biraz fazla çenem açıldı yanlız sevemediğim kim varsa ne varsa yüzlerine patır patır söyledim herkeste tabi bir noluyoruz ifadesi çalışanlar şokta gelelim olayın çekim tarafına bugün cihazlar bozulduğu için 11 de vermemiz gereken sorunları 3 te verdik normalde dışarda bekleyen 100 hastayala tartışmam gerekiyordu ama olmadı sonuçlar geçikecek diyorum hastalar tbai bekleriz ne demek diyor 100 hastadan biridemi sorun çıkarmaz arkadaşlar şokta niye herkes evet diyip gidiyor ama bilmiyorlarki ben içimden olumlama yapıyorum hiç kimse sorun çıkarmayacak diyorum sürekli ama öyle inanmışım ki herkes mutlu mesut paşa paşa bekledi sonucunu alanlar birde teşekkür ettibendir mutlu pıtırcık şeklinde dolanıyorum ortada ama dün geceden defterime yarın sorunsuz bir gün olacak diye yazmıştım hissetim sanki bir sorun çıkacağını peşin peşin evrene ricamı gönderdim (ayy bir başladımı bitmez sayfalar yetecekmi acaba bana)sevgiyle ve çekimle kalın

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

çok_mutlu:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 07:56 AM   #2 (permalink)
Sultan
Guest

Standart Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

harikasın canım günlüğün hayırlı olsun hep güzel haberlerle dolup taşsın.iyiki varsın sevgiyle mutlu kalll
Alt 04-12-2009, 08:57 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen

228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura about
Standart Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

ayy saol canım oo ne haberler gelecek süper haberlerle dolup taşacak:))

çok_mutlu:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 04:23 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

dün telkin dinleyerek uyumama rağmen kabus falan görmedim ayrıca çok rahat uykuya geçtim bebekler gibi uyumuşumve müziğin altındaki telkinleride duyabiliyorum artıkk çok mutluyumbüyük başarı ya hiç duymazsam diye korktumda bir aradün birde bengüsunun tavsiyesiyle eft ye başladım süper geldi inanılmaz rahatladım bu kadar hızlı öğreneceğim aklıma gelmezdi (hızlı dediğim yaklaşık bir 6 saatlik araştırma sonucu sadece)bengüsu saol canım bu arada gel gelelim günüme iyi başladım inanılmaz sakin ve dingindim hastahaneye hiç hoşlanmadığım ve benle durup dururken küsmüş bir arkadaşım geldi mecburen aynı ortamda bulunmak zorunda kaldık ama hiç gerilmedim inanılmaz rahattım ama o fazlasıyal gerildi benim masanın üstündeki herşeyi düşürdü topladı ve çıkışta noldu dersiniz kendi konuştu iyi çalışmalar kolay gelsin dedi çıktı bende gayet rahat bir ses tonunyla saol sanada kolay gelsin iyi günler dedim normalde gerilmem gerekirdi ama gayet rahattım ve normalde beklediğim bir telefon gelmedi gün içinde telefon elimde aradımı arayacakmı diye beklmem gerekirken umursamadım umursamıyorumda biliyorumki arayacak niye dert edeyim anladım ki başkalarının bize verdiği değer önemli değil biz kendimizi değerli görüyorsak yeterli bunu geç olsada anladım artık insaların düşüncelerine göre değil kendi düşüncelerime göre hareket ediyorum normalde üzüldüğüm şeyler beni bugün üzmedi bir sürü insana yardım ettim çok huzurluyum ve en önemlisi yarın cmtesi daha güzel ne olabilirkiböyle işte ama daha gün bitmedi değil mi 12 yi vurmadığı sürece gün bitmiş değildir bakalım gece yarısına kadar yeni mucizeler görecekmiyim kesin görecemde işte alçakgönüllülük yapıyorum kendimcebir de bugün bir ara çöküntüye uğruyordum bir anda kendimi kötü hissetim kendime bir bağırmışım herşey süper çok mutluyum napıyorum ben istediğim herşeye koşar adım yolda bana gelmeye çalışıyor bense onları durduruyorum yani kısaca titredim ve kendime döndüm kendime(kendi iç bağırtım beni bile korkuttu buda ayrı bir olay)Sevgiyle,çekimle kalın,iyilik melekleri hep bizimle olsun ayy seviyorum ya kendimi

Alt 04-12-2009, 04:28 PM   #5 (permalink)
Sultan
Guest

gittikçe farkındalıklarının artması dileğiyle sevgiyle mutlu kalınnnnn
Alt 05-12-2009, 12:00 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen

gece 12'yi vurmadan hiç birşey bitmedi dedim ve oldu o kadar site gezmeme kitap okumama rağmen çekimle ilgili istediğim yöntemlere ulaşamıyordum siteyi bir açtım ne göreyim adminlerimizden shamanic'in yazısı(isim hatalıysa özür dilerim)ay bir mutlu oldum sormayın aradığım her şey bu yazıda mevcuttu ve ne zamandır aradığım çözüm tüm açıklığıyla karşımdaydı kalktım zıpladım (biraz hiperaktifimdirde)sevinince yerinde duramıyorum napayım süper fikirler geldi aklıma artık yöntemlerde elimde olduğuna göre çekim bekle beni diyorum:)ve gel gelelim 2.süprize siteden dünya tatlısı sevecenmi sevecen esra90la tanıştım ve çok sevdim aynı dertlerden muzdariptik ama çözüm yollarımız hemen bulundu artık zorda kaldığımızda koşacağımız yeni bir arkadaşlık başladı daha ne isterim süper hikayeler okudum sitede yeni şeyler öğrendim ve yaşadığım her güzel dakika için şükrediyorum.hayat çok güzel ya:)

Alt 05-12-2009, 12:21 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light

azmini,heyecanını takdir ediyorum. yaa ne güzel sizler gibi insanlarla bir arada olmak. siteden kopamıyorum, pozitif ve enerji dağıtan değerli insanlarla dolu. yazılarını takip edeceğim, süpersin.
Alt 05-12-2009, 12:23 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen

o sizin süperliğiniz çok mutlu oldum beğenmenize bir mutluluk fırtınasıdır gidiyor bende yakında uçacam:)yazılarımı takip etmeniz beni onure eder güzel sözleriniz için teşekkürler:)

Alt 05-12-2009, 12:31 AM   #9 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Günlüğün hayırlı olsun çok_mutlu:)

Ne kadar pozitif bir ismin var,insana kendini çok iyi hissettiriyor..

Kendini geliştirdiğin güzel haberlerinle doldurmanı diliyorum..Farkındalıklarının artması dileklerimle..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 09:11 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen

saolun saolun güzel ve iyi temenlinleriniz +++ bonusuyla sizlere dönsün hep mutlu kalın iyilik melekleri hep sizlerle olsun teşekkürler:)

Bookmarks