bugün süper bir güne uyandım şimdide bir mutluyum sormayın
(nedenini bende bilmiyorum)
çok güzel şeyler olacak hissediyorum neşe yumağına dondum sabah uyandım odam bir dağınık bir dağınık hemen toplayayım dedim sonrada avaz avaz anne ben odamı değiştirecem
hemen bir dolap getirdim koydum odama adı çekim dolabı
çekimle ilgili makale yazı ne varsa o dolapta artık ve fıstık yeşili bir kutu hemde kocaman benim dileklerime ancak yeter napayım
çekim defterimle kalemimide yerleştirdim(dün bahsettiğim pembiş defterimle pembiş kalemim)odam pırıl pırıl oldu babamda tek izin günüm pazar diye bana sıcak ekmek almış annişimde süper bir kahvaltı hazırlamıştı yani değmeyin keyfime sonra annemle çay sefası yapıp sohbet ettik
(annemle sohbet etmek beni en rahatlatan şeydir)
gel gelelim sonrasına aylardır aklımda
Lens almak vardı ama bir türlü gidip alamamıştım ama evrene nasıl bir mesaj gondermişsem
Lens kendi ayağıya bana geldi lensinde ayağı olur demeyin varmı(kuzenim saolsun bana süper bir
Lens hediye etti)
koskaca çekim yasasını bir
Lens için kullanan ilk insan olarak tarihe ismimi altın harfelerle kazıtacam
ama çok şeker oldu aynaya baktım süper durdu kafamdakinden bile güzel(kendimi güzel gormede üstüme yoktur(kendimi seviyorum napayım hemde çok seviyorum ayy şeker ben)
(ego telkinlerini fazlamı kaçırdım ne)
ayy babişim portakal soymuş getirmiş yemek isteyen varsa paylaşabilirim ayy annişimle babişimi çok seviyorum şükürler olsun boyle bir anne ve babaya sahip olduğum için
bugün niyeyse çok mutluyum(ne zamana mutsuz oldunki diyeceksiniz)
ama nefes alıp vermek bile mutlu olmak için geçerli bir neden değilmi
şimide çekim defterime yeni oğrendiğim bilgiler sayesinde daha güzel şeyler yazacam sonrada ders çalışmam gerek benim bir okulum var
herkes okuldan arta kalan zamnlarında işe gider ben işten arta kalan zamnalrımda okula gidiyorum
aradada akıllı kız olup ders çalışıyorum(ders çalışmayı çok seferimde)
neyse bugünlük bu kadar arkası yarın(tam pembe dizi gibi oldu ama neyse
sevgiyle dostça kalın(bu sozuda hatırladınız değil mi)aman ne yapayım aklıma başka birşey gelmedi
(teknik aksaklıklar nedeniye dün yaşadıklarım bugüne kaldı bugün yeni bir gün günün sonunda inşallah yeni bir sayfa daha yazacam)