Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok mutlu:d hemenn senden şolee pozıtıflığını bana doru ufurmenı ıstıorum hadiii cabuk ol...............:D...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-12-2009, 08:09 PM   #11 (permalink)
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

çok mutlu:d hemenn senden şolee pozıtıflığını bana doru ufurmenı ıstıorum hadiii cabuk ol...............:D

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 09:04 PM   #12 (permalink)
Üsteğmen

çok_mutlu:) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 645
228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura about
Standart Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

ne demek hanene +1000 pozitif bonus gönderiyorum hep pozitif kalman için:)

çok_mutlu:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 10:33 PM   #13 (permalink)
Üsteğmen

228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura about

şimdi gel gelelim bugünü anlatmaya bugün yine sabah kargalar bile daha kahvaltıya oturmadan işe gittim gün kaçmaz yakalmak lazım uyku sevmez oldum bu arayine kulaklıklar kulağımda telkine son gaz devam işte aksilikler çıkmaz mı yine çıktı(ama benim umrumda mı)hayırrrrrrrbu arada ben fazla pozitif enerjiyle yüklendim galiba kime çarpsam sıçradı(bir elektrik yüklüyüm sormayın yani)çok sevdiğim bir arakadaşımı gireceği yanlış bir yoldan dönderdimbir arkadaşım bana çok istediğim pembiş bir kalem hediye etti (ayy kalem elimde odama bir dönüşüm var dünyaları verdi sanki)çünkü benim çekim defterimde pembiş çok uyumlu bir ikili oldularbir hasta sorun çıkardı yine ama anında hallettim(sorunda neymiş kimmiş)ve telkinlerdeki sesleri artık daha iyi duyabiliyorum ve süper bir uyku uyudum bir ara uyandım kulaklıklar kulağımda(ama ben sırıtıyorum)nedenseayy nasıl mutluyum dedim yeniden uyudum ve saç rengimi değiştirmeye karar verdim hiç olmayacak şekilde tutmaz denilen saç boyası tamda hayalimdeki şekliyle tuttu (bir yakıştı bir yakıştı)sabah işe gider gitmez bu arda sitedeki çekimle ilgili yazıyı hemen yazdırdım uygulamaya başlayacam yarın şu anda özümseme aşmasındayım dahave bana ters gelen ne kadar olay kişi varsa hepsine şikayetlerimi birer birer ilettim (eskiden olsa üzülürdüm oturur ağlardım sonrada)ama bana ters gelen olayları hiç içimde tutmaya niyetim yok bu saatten sonra ve hastlardan aldığım duların haddi hesabı yok bir hasta Allah ne muradın varsa versin dedi bir hasta Allah her zaman yüzünü güldürsün dedi bir hastada inşallah senin gibi güzel bir kız çocuğun olur dedihastalarımda bana çekim yapıyor toplu çekim söz konusu ve şu an süper rahatım koltuğuma oturmuşum karşımda ekran(geveze benle birlikte)keyfim süper yerinde birde birde sanki dahada bir gençleşip güzelleştim(çok yaşlıyım ya daha 24 yaşımdayım)altı üstü zaten 25 ten sonra sabitleyecem yaşı bir 10 yıl 25 olarak gezmeyi düşünüyorum yaşlanmaya hiç niyetim yok:)(ayy yine sevgi pıtırcığıyım benim bu halim nolacak)

çok_mutlu:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2009, 10:06 AM   #14 (permalink)
Üsteğmen

bugün süper bir güne uyandım şimdide bir mutluyum sormayın(nedenini bende bilmiyorum)çok güzel şeyler olacak hissediyorum neşe yumağına dondum sabah uyandım odam bir dağınık bir dağınık hemen toplayayım dedim sonrada avaz avaz anne ben odamı değiştirecemhemen bir dolap getirdim koydum odama adı çekim dolabıçekimle ilgili makale yazı ne varsa o dolapta artık ve fıstık yeşili bir kutu hemde kocaman benim dileklerime ancak yeter napayımçekim defterimle kalemimide yerleştirdim(dün bahsettiğim pembiş defterimle pembiş kalemim)odam pırıl pırıl oldu babamda tek izin günüm pazar diye bana sıcak ekmek almış annişimde süper bir kahvaltı hazırlamıştı yani değmeyin keyfime sonra annemle çay sefası yapıp sohbet ettik(annemle sohbet etmek beni en rahatlatan şeydir)gel gelelim sonrasına aylardır aklımda Lens almak vardı ama bir türlü gidip alamamıştım ama evrene nasıl bir mesaj gondermişsem Lens kendi ayağıya bana geldi lensinde ayağı olur demeyin varmı(kuzenim saolsun bana süper bir Lens hediye etti)koskaca çekim yasasını bir Lens için kullanan ilk insan olarak tarihe ismimi altın harfelerle kazıtacamama çok şeker oldu aynaya baktım süper durdu kafamdakinden bile güzel(kendimi güzel gormede üstüme yoktur(kendimi seviyorum napayım hemde çok seviyorum ayy şeker ben)(ego telkinlerini fazlamı kaçırdım ne)ayy babişim portakal soymuş getirmiş yemek isteyen varsa paylaşabilirim ayy annişimle babişimi çok seviyorum şükürler olsun boyle bir anne ve babaya sahip olduğum içinbugün niyeyse çok mutluyum(ne zamana mutsuz oldunki diyeceksiniz)ama nefes alıp vermek bile mutlu olmak için geçerli bir neden değilmişimide çekim defterime yeni oğrendiğim bilgiler sayesinde daha güzel şeyler yazacam sonrada ders çalışmam gerek benim bir okulum var herkes okuldan arta kalan zamnlarında işe gider ben işten arta kalan zamnalrımda okula gidiyorum aradada akıllı kız olup ders çalışıyorum(ders çalışmayı çok seferimde)neyse bugünlük bu kadar arkası yarın(tam pembe dizi gibi oldu ama neysesevgiyle dostça kalın(bu sozuda hatırladınız değil mi)aman ne yapayım aklıma başka birşey gelmedi(teknik aksaklıklar nedeniye dün yaşadıklarım bugüne kaldı bugün yeni bir gün günün sonunda inşallah yeni bir sayfa daha yazacam)

Alt 07-12-2009, 10:09 AM   #15 (permalink)
Sultan
Guest

süpersin canım böyle devam et
sevgiyle mutlu kal
Alt 07-12-2009, 11:14 AM   #16 (permalink)
Üsteğmen

saolun yavaş yavaş çevremdekilerede yardım etmeye başladım haha mutlu olmak çok güzel valla bu kızın hiç derdi yokmu diyeceksiniz ama artık herşeyin olumlu bir tarafını bulup onu görüyorum polyana falan değilim yanlış anlaşılma olmasın sadece yaşamayı seviyorum üzülmeyi vakit kaybı olarak görüyorum:)sevgiyle kalın okuyan herkese ayrıca teşekkür ederim:)

Alt 07-12-2009, 03:51 PM   #17 (permalink)
Yüzbaşı

genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light

"çok mutlu" hayranın oluverdim çıktım:) yazıların hayat dolu okurken ferahlıyor huzuru buluyor kekik kokusu gibi içime çekiyorum ohhhh diyorum ohh oh oh oh. senden esinlenip gaza gelmeye çalısıyorum, basarılı da oluyorum hani. hayata olumlu bakanlardanım artık bende, ne yani 3 günlük ömrümü heba mı edeceğim demi ama. canım arkadaşım hep mutlu hep çok mutlu kal. yüreğinden sevgi, yüzünden gülücükler hiiiç eksik olmasın. yaz ol,bahar ol ve kıştan uzak ol.
Alt 07-12-2009, 04:00 PM   #18 (permalink)
Yüzbaşı

735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light

"çok mutlu" hayranın oluverdim çıktım:) yazılarını takip ediyorum,okurken ferhalıyor huzuru buluyorum, kekik kokusu gibi içime çekiyorum ohhhhh diyorum ohhh oh oh oh. senden esinlenip gaza geliyorum ne iyi geliyor bir bilsen. iyi ki varsın arkadasım. bende hayata olumlu yönünden bakmayı öğreniyorum artık,canımı hiç bir sey için sıkmıyorum hep pozitif free pozitif:)
3 günlük ömrümüz var bu saatten sonra negatif olup ta hayatımın heba olmasına izin verir miyim hiç. mutlu çoook mutlu ol arkadaşım yön verdiği bir arkadaş var bilmeni isterim. yüreğinden sevgi, yüzünden gülücükler hiiiiiiç eksik olmasın. güzel insan hoşçakal.
Alt 07-12-2009, 04:03 PM   #19 (permalink)
Yüzbaşı

anam mesaj gitmedi die üzülmüştüm şimdi ise utandım yaa,kulaklarımdan alev cıkıyor ne ettim ben böyle. :)
Alt 07-12-2009, 04:07 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen

ayy ne güzel dilekler bunlar (yaz ol,bahar ol ve kıştan uzak ol. )defterime hemen yazmalıyım beni çok ama çok mutlu ettin güzel sözlerinle genco sanada her doğan gün yeni bir güzellik getirsin sevgiyle mutlu kal:)

Bookmarks