04-04-2010, 05:52 PM
|
#92 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük slm günlük.güzel bir pazar günü öyle diilmi.. bugün bütün kızları topladım fırsat bu fırsat dedim.. araba bana kaldı çok şükür!! babiş izmirde yarışlara gitti.. atlar koşar onlar bakar, bende kaçırırmıyım hiç fırsatı.. böyle mahalle aralarında gezen yeni yetmeler olurya.. onları aratmadık gerçekten .. insan dostlarıyla olunca çok mutlu oluyo.. mutlu anlardı evet ama içimde hep tüvmen ne yapıyodur şimdi sorusunu bastırmak zorunda kaldım.. bazen uzaaklara daldı gözlerim ama kızlar sağolsunlar moral vermeye çalıştılar... hayat değişiyor hızla hiçbirşey yerinde kalmıyo.. duygular değişiyor.. eşyalar arabalar insanlar bile değişiyor.. benim hüzünüm hiç gitmiycekmiş gibi ama herşey değişicek ama benim hislerim tüvmene hissettiklerim hep aynı kalıcak.. biliyorum ben kendimi.. dışarıdan eve girmek istemiyorum hiç odama girdiğimde değişiyo herşey enerji gidiyo hüzünlerim ve ben kalıyoruz.. herşey yolundaydı hani boğazım niye düğüm oldu peki.. hani hani hani... evet cevabı yok bu soruların yok.. yok bilmiyorum hiç birşey bilmiyorum bilmek istemiyorum... yaşamak zorundayım.. öyle yapıyorum..
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... |
| |