08-04-2010, 12:18 AM
|
#107 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük canım günlük balım günlük felaket yorgun hislerim bugün. evet! ben değil düşüncelerim yorgun.. yarın kaplıcaya gidiyorum, belki atarım yorgunluğu ha ne dersin?... uykum var yarın çok erken kalkıcam... ama arındım yine!! bunu alışkanlık hakine getirmeye çalışıyorum.. çok huzurlu uyuyorum.. allahım sana şükürler olsun.. bana bahşettiklerin için önce bu hayatı bana verdiğin sonra öğrettiklerin için.. şükürler olsun.. ve bana kendimi affetme şansı tanıdığın için... kendimi sevebildiğim için şükürler olsun.. ben çok değerliyim ve çok önemliyim.. en iyiyi hak ediyor ve en iyiye ulaşıyorum!! çok mutluyum ve mutlu olmayı seçiyorum.. hergelen günün bir öncekinden güzel geçmesini diliyorum.. herkesi çok seviyorum .. hoşçakalın!!
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... |
| |