damla damla bir günlükHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri damla damla bir günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
doris Nickli Üyeden Alıntı
çok az kaldı ÇOK..
en acilinden bi program yapmalıyım kendime.
sürekli erteledim geç kalmak istemiyorum bu defa..
çok çalışmam lazım çokkk..
hoşçakal günlük..
bugünden sonra yorucu zmanlar beni bekliyor olacak
ama biliyorum ki emeğimin karşılığını ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
15-04-2010, 02:03 PM
|
#121 (permalink)
| Guest | Cevap: damla damla bir günlük Alıntı: doris Nickli Üyeden Alıntı
çok az kaldı ÇOK.. en acilinden bi program yapmalıyım kendime. sürekli erteledim geç kalmak istemiyorum bu defa.. çok çalışmam lazım çokkk.. hoşçakal günlük.. bugünden sonra yorucu zmanlar beni bekliyor olacak ama biliyorum ki emeğimin karşılığını alıcam.. | Bu ne yoksa günlüğe veda mı? Ayrıca mücadele edersen, yapamayacağın birşey olmayacağını düşünüyorum. Sevgilerle canım... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
25-04-2010, 08:20 PM
|
#122 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük slm günlük yaklaşık 1 hafta oldumu? çok çalıştım gerçekten de ama yorgun düştüm hatta hasta oldum fena halde üşüttüm.. yeni yeni atlatıyorum gibi çok öksürüyorum ya nolucak benim bu halim neyse kafam darma duman çok işim var yine haşçakal şimidilik.. by..
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... | Offline
| |
16-05-2010, 05:51 PM
|
#123 (permalink)
| Yüzbaşı
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük az önce çok ilginç bişey oldu günlük.. google'a hayatım değişti yazıyordum ki günlüğümü ziyaret edeyim dedim yanlış ir bağlantı sonucu harika dörtlükler çıkıverdi karşıma.. paylaşmak istiyorum.. hoşçakal :)
HAYATI ISKALAMA LÜKSÜN YOK SENİN !
Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına
inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat
olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve
yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme
yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.
Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya
hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı
neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile
karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin.
Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her
zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi
halin cezanda indirim sağlamaz.
Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu
yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen
karşılığında mutlaka başka bir iddiayla
karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması
gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın,
güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın.
"Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur
aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine
engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik
yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak
için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için?
Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o
lüksü sonuna kadar yaşasın.
Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak"
yaşamayı Öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani,
yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu
hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki.... Epeydir
eline almadığın kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken
de mutlu oluyorsun unuttun mu? Kentin hiç görmediğin
sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif
verecek sana.Yine içeceksin rakını balığın yanında.
Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de
cabası....
Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun
asolan yürektir.Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip
de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın
sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter
ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda
duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o
zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler
değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini...
NAZIM HİKMET
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... | Offline
| |
18-05-2010, 10:54 AM
|
#124 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: damla damla bir günlük dün aldığım haber beniçok üzdü.. üniversiteden bi arkadaşım 1 ay kadardaev arkadsı olmuştuk hayatını kaybetmiş biz birazdargın ayrılmıştık okuldan onunla.. çok kötü hissediyorum şimdi.. keşke okul biterken helalleşseydik diyorum şimdi, aksamda rüyamda gördüm onu... çok kötü hissediyorum çok.. çok dua ediyorum ardından özün mekanın cennet olsun arkadaşım.. hiç söyleyemedim ama ben seniçok seviyordum.. belki duyuyorsundur şimdi.. nur içinde yat.. hayat ne garip şey bir aileyi silip gitti bi trafik kazası kocama başlıkla Temde 4 ölü yazılmış.. okurken hıçkırıklarımı tutamadım.. bilmiyorum günlük ölümlü dünya kırgınlıklara hiç gerek yok hepimiz bir avuç toprak olucaz.. ölüm ne zamndır aklıma gelmiyodu keşek gelmeseydi yine.. çok üzgünüm gerçekten anlatmıyorum..karmakarışığım şimdi...
| |
18-05-2010, 10:57 AM
|
#125 (permalink)
| Guest | Cevap: damla damla bir günlük Canım başın sağolsun. Ama arkadaşına yaşarken söylemek istediklerini söyleyememiş olsan bile şu an seni duyuyor o. İyi dileklerini, onun için ettiğin dualarını ve dualarını esirgeme ondan. Sana ihtiyacı var. Sevgilerimle... |
| |
18-05-2010, 12:05 PM
|
#126 (permalink)
| Guest | Cevap: damla damla bir günlük canım çok üzüldüm başın sağolsun |
| |
18-05-2010, 12:08 PM
|
#127 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: damla damla bir günlük Alıntı: Elektra Nickli Üyeden Alıntı
Canım başın sağolsun. Ama arkadaşına yaşarken söylemek istediklerini söyleyememiş olsan bile şu an seni duyuyor o. İyi dileklerini, onun için ettiğin dualarını ve dualarını esirgeme ondan. Sana ihtiyacı var. Sevgilerimle... | Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı
canım çok üzüldüm başın sağolsun | teşekkür ederim...sizler sağolun..
| |
18-05-2010, 01:46 PM
|
#128 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük canım sımddı haberıde okudumm basın sagolsunnn....
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| |
18-05-2010, 02:54 PM
|
#129 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük başın sağolsun
__________________ Hayatın tümü bana neşe ,ihtişam ve kolaylıkla gelir.. | Offline
| |
18-05-2010, 03:06 PM
|
#130 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: damla damla bir günlük Alıntı: yelda_k Nickli Üyeden Alıntı
canım sımddı haberıde okudumm basın sagolsunnn.... | Alıntı: prenses1 Nickli Üyeden Alıntı
başın sağolsun | sizler sağolun arkadaşlar...
| | | |