damla damla bir günlükHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri damla damla bir günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Canımm başınsağolsun...Allah nur içinde yatırsın...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
18-05-2010, 04:26 PM
|
#131 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük Canımm başınsağolsun...Allah nur içinde yatırsın... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
18-05-2010, 09:29 PM
|
#132 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı
Canımm başınsağolsun...Allah nur içinde yatırsın... | amin arkadaşım amin...
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... | Offline
| |
18-05-2010, 11:00 PM
|
#133 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük Başın sağolsun doris
__________________ | Offline
| |
18-05-2010, 11:39 PM
|
#134 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük Alıntı: doris Nickli Üyeden Alıntı
dün aldığım haber beniçok üzdü.. üniversiteden bi arkadaşım 1 ay kadardaev arkadsı olmuştuk hayatını kaybetmiş biz birazdargın ayrılmıştık okuldan onunla.. çok kötü hissediyorum şimdi.. keşke okul biterken helalleşseydik diyorum şimdi, aksamda rüyamda gördüm onu... çok kötü hissediyorum çok.. çok dua ediyorum ardından özün mekanın cennet olsun arkadaşım.. hiç söyleyemedim ama ben seniçok seviyordum.. belki duyuyorsundur şimdi.. nur içinde yat.. hayat ne garip şey bir aileyi silip gitti bi trafik kazası kocama başlıkla Temde 4 ölü yazılmış.. okurken hıçkırıklarımı tutamadım.. bilmiyorum günlük ölümlü dünya kırgınlıklara hiç gerek yok hepimiz bir avuç toprak olucaz.. ölüm ne zamndır aklıma gelmiyodu keşek gelmeseydi yine.. çok üzgünüm gerçekten anlatmıyorum..karmakarışığım şimdi... | Başın sağolsun bitanem | Offline
| |
20-05-2010, 12:22 PM
|
#135 (permalink)
| Yüzbaşı
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük
bu kare beni mutlu etmeye yetti.. mutluluk herşeye rağmen gülümseyebilmekte galiba
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... | Offline
| |
21-05-2010, 08:09 PM
|
#136 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: damla damla bir günlük garip bi döngü yaşıyorum günlük.. bu hüzün beni delirtiyo artık.. bi eksiklik var içimde bi eksik, bi yetersizlik duygusu hakim bende evet.. kendimi değersiz görüyorum galiba ve bu yüzden de şu kuantum sıçramayı yapamıyorum.. çok sıkıldım artık.. kaç ay oldu kaç ay geçecek böyle evet kendime soruyorum daha ne kadar oyalanıcaksın nereye kadar... başarmalıyım.. önce işe odaklanmalıyım ve artık çalışmaya başlamalıyım.. evet yine çalışıyorum ama istediğim işte değil.. o istediğim departmanda değil... bi yolunu bulmam şart.. artık sıçrayışı yapmam gerek.. yoksa hiç bi zman bu saçma ezik ruh halini atamıycam.. aslında dışardan bakılınca hiç öyle değilim aksine acayip bi özgüven sergiliyorum ama içimi ben biliyorum.. bir tek ben... bu çelişkiden de bıktım niye böyle hissediyorum neden.. sanırım nerden başlıycamı bilemiyorum.. tek sorun bu.. evet başlamam gereken noktayı bulamıyorum dağılıyorum telaşa kapılıyorum ve bi çok şeyi aynı anda yapmaya çalışıyorum.. aklıma yarım bıraktığım o kitap geldi şimdi başatan okursam bu konuda bana yardımcı olucak.. bak yine dağıldım gördünmü.. neyse benim için bu yazdıklarım iyi bir analiz oldu galiba.. şimdi gidip nerden başlıycamı bulmam gerek.. hoşçakal bay günlük...
| |
31-05-2010, 11:22 PM
|
#137 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: damla damla bir günlük garip bi huzur hakkim su anda içimde bilmem nedendir bu hal sanki görmüş geçirmiş yaşlı bi insan var içimde .. böyle şeyler işte bay günlük... hani bi şarkı varya kabullendim herşeyi olduğ gibiiii artık kısa cümleler kuruyorum.. gibi bişey
| |
01-06-2010, 12:30 AM
|
#138 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: damla damla bir günlük
bay günlük ve tüm site sakinleri....
| |
05-06-2010, 10:58 PM
|
#139 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: damla damla bir günlük güzel hissediyorum.. ve hep bu enerjide kalmak istiyorum.. artık çok doğru kararlar alıyorum... büyük oynuyorum.. kendi potansiyelimi fark ediyorum.. sevgi doluyum hep gülümsüyorum.. huzurluyum.. daha net görüyorum.. güzel herşeyi yaşantıma çekiyorum.. ve bütün bunlar katlanarak artıyor.. hoşçakal bay günlük.. seni seviyorum.. ve herşeyi seviyorum.. tanrım bütün herşey için sana şükrediyorum..
| |
05-06-2010, 11:56 PM
|
#140 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: damla damla bir günlük Alıntı: Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı
Supersin super.Mutluluğu yakaladın bırakma artık tut o senin bir parçan . | canımmm iyikiii varsın
| | | |