Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aylar önceki halimi hatırladım iloscuk yazdıklarını okuyunca. Yanında çalıştığım birisinin bana çok güvendiği için bir işe önermesi sayesinde ikinci güzel bir işim olmuştu. Her iki tarafta çalışmaya başladım.Her iki tarafta benden oldukça memnundu.Ama bu memnuniyeti sağlamak için biraz kendimi paralamam ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-03-2010, 03:51 PM   #61 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

Aylar önceki halimi hatırladım iloscuk yazdıklarını okuyunca.
Yanında çalıştığım birisinin bana çok güvendiği için bir işe önermesi sayesinde ikinci güzel bir işim olmuştu.
Her iki tarafta çalışmaya başladım.Her iki tarafta benden oldukça memnundu.Ama bu memnuniyeti sağlamak için biraz kendimi paralamam gerekiyordu.Ordan çık oraya koş.Bİr yere git işleri hallet sonra diğer taraf için çalışmalar yap.
Bi de daha mezun olmadan okulun son aylarında hemen çalışmaya başladığım için daha okulun yorgunluğunu atmamıştım,dinlenmemiştim bile.Bu yüzden bi süre sonra beni iyice sıkmaya başlamıştı durum.
Bir ay sonra artık napsam diye düşünmeye başladım.Farklı sebepler dolayısıyla da zaten psikolojim pek sağlam değildi.O halde tüm bunları sırtlamak zordu.
Düşündüm.Eğer kalırsam ilerde çok iyi para kazanabileceğim bir iş için yeterli tecrübelerim olacaktı birkaç sene içinde.Çok sözü geçen bir insandan güçlü bir referansım olacaktı.
Ama farkettim ki severek yaparım dediğim işi o kadar da sevmiyormuşum.Bunu tecrübe etmeden göremeyecektim.Denedim ve gördüm.
Tabi bunu senin sıkıntısını yaşadığın gibi insanlara anlatmak var.Birkaç gün yapamadım.Ama sonrasında dedim ki burda önemli olan benim.Zaten bu işi sevmeyerek yapmaya devam edersem bu onların da kötülüğüne olacak çünkü verimlilik düşecek bir süre sonra.Ayrıca burda olmak isteyen bir sürü insan var dışarda, tıpkı senin düşündüğün gibi.Bu işi benden daha çok severek yapacak insanlar çıkar,inşallah çıksın da.
Ve söyledim.Tabi o insanlar biraz bozuldular.ÖZellikle beni diğer tarafa da öneren kişi.Onu mahçup ettiğimi bile söyledi bana.KEndi çapında haklıydı.Ama o an yapabileceğim en iyi şey oydu bence.Onlar ne düşünürse düşünsün umrumda değil.Ben onlara durumumu anlattım ve çıktım.Tüm sonuçları göze alarak.Ve şuan çokta rahatım.İyi ki çıkmışım diyorum.Herşey bir tecrübe.İnsanız biz.Bir gün önce çok heyecanlı hissetiğimiz bir şey için ertesi gün kolumuzu bile kıpırdatasımız gelmeyebiliyor.Makine değiliz.Zamanla duygular düşünceler değişebiliyor.
Yaptığımız şey her zaman diğerlerini memnun etmeyebilir durum ne olursa olsun.Sen sezgilerine duygularına güven.
Ben tüm bunlar sonucunda kendimi daha iyi tanıyabildiğim için mutluyum.Daha iyiyi bulabilmem için bir basamaktı o işler.
Biraz uzun oldu ama:)
En mutlu,huzurlu olacağın kararı alabilmen,kendini herdaim destekleyebilmen dileğiyle.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 23-03-2010, 04:15 PM   #62 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iloscuk will become famous soon enoughiloscuk will become famous soon enough

Eski işyerime değil,eski işime döneceğim Yeshappy.Phantomm yazına cevap yazacağım.teşekkürler.
iloscuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-03-2010, 04:30 PM   #63 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold

Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eski işyerime değil,eski işime döneceğim Yeshappy.
Tamam doğru anlamışım :) Phantomm un dediği gibi insanız ve kararlarımız değişebilir. Rahat ol, desteğimizi hisset yarın.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-03-2010, 04:41 PM   #64 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

yapılan iş kadar o yerin mekanı ve arkadaş ortamı da çok önemli gerçekten...mesai arkadaşlarıyla ilişkiler iyi değilse iş ne kadar zevkli olursa olsun insanın hayatını cehenneme çevirebiliyor...iş tecrübemden biliyorum bunu...
böyle birşey olmasa bile mekanlarda yapılan yanlış ve bilinçsiz dekorasyonlar da bulundukları yere içkarartıcı bir hava katabiliyorlar...mesela fastfood restoranlarında duvarları özellikle kahverengi yapıyorlarmış ki müşteri yiyeceğini hızlıca yiyip sıkılıp çabuk çıkıp gitsin diye...

aradaki farkın ayrımına varmış olan çok güzel bir ipucu...yani işin kendisinin değil de başka faktörlerin sıkmış olmasını anlaman....ailen de senin mutlu olmanı isteyeceklerdir...ilk başta maddiyatı düşünerek karşı çıkabilirler ama ilk önceliklerinin evlatlarının mutluluğu olması gerektiğini de inkar edemezler...konuşmanda bu ipucunu kullanabilirsin..yani çalışıyor olmak değil de mutlu bir şekilde çalışıyo olmanın önemini söylersin..çünkü ömrünün 3 te ikisi orada geçiyor...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2010, 09:57 AM   #65 (permalink)
Üsteğmen

181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Phantomm yorumun için çok teşekkür ederim.Gerçekten benimkine benzer bir durum yaşamışsın.Biliyorum önemli olan benim ne hissettiğim,benim ne düşündüğüm bu konuda.Kimseyi takmamam gerek.Aslında daha özel detaylarda var ve bunlarda iyice çekinmeme neden oluyor..Bakalım nasıl gelişecek.
Alt 24-03-2010, 10:00 AM   #66 (permalink)
Üsteğmen

imported angel ailemi ikna ettim sayılır.Babam hiç karışmaz benim kararlarıma:)Senin babanın tam tersi sanırım.Ama annem müdahale eder.Ona da gerekli açıklamayı yaptım anladı beni sanırım.
Alt 26-03-2010, 08:58 PM   #67 (permalink)
Üsteğmen

pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough

Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
imported angel ailemi ikna ettim sayılır.Babam hiç karışmaz benim kararlarıma:)Senin babanın tam tersi sanırım.Ama annem müdahale eder.Ona da gerekli açıklamayı yaptım anladı beni sanırım.
Merhaba iloscuk

Bir haftadır yazmıyorsun.
Halen eski işyerindemisin?
Oldukça stres yaptığını yazmıştın günlüğünde.Sanırım biraz erteledin.
Üstelik bugün haftanın son günü yada yarın da var.
Bence hafta sonu en azından haftanın dökümü anlamında yazarsan bizde
merak etmemiş oluruz.
Yaz lütfen.

Bende sizleri okuyarak günlük yazma alışkanlığı edineceğim.
En azından daha tecrübelisin burada.
Ayrıca telkinleri dinlemeye başladığınıda yazmıştın,şimdi tekrar günlüğüne bakmadım ama öyle hatırlıyorum.
Geceleri dinleyemediğinden yakınmıştın.

Selamlar

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-03-2010, 08:30 PM   #68 (permalink)
Üsteğmen

Pinnkocuğum herhangi bir değişiklik yok o nedenle yazamadım.

İşle ilgili gelişme yok.İlgili kişi çok yoğun ve müsait olamadığı için görüşemedik.Hatta cuma günü işyerine bile gelmedi.
Aslında kısa bir süre daha çalışırsam çok iyi olacak.Çünkü maddi olarak ailemden herhangi bir destek talep edemem.En azından ekstra çalışacağım sürenin maaşı ile bazı masraflarımı karşılayabilirim ve kendimi daha iyi hissederim.Ama gönlümden geçen hemen ayrılmak.Maddi durumumu tekrar gözden geçirip ona göre karar vereceğim bugün.Devam edersem bir süre daha bu işyerine ve insanlara katlanmak zorunda kalacağım.Dayanırım aslında çünkü geçmişte daha kötü günler yaşadım önceki işyerlerimde.

Telkinleri gece dinlemeyi seviyorum ama laptopdan dinlediğim için fanın ara sıra yaptığı ses beni çok rahatsız ediyor.Dolayısıyla bazen ara vermek zorunda kalıyorum.Ama farkettiğim bir şey var gündüz dinlemek daha etkili sanki.Çünkü gündüz dinlediğimde mide bulantısı hissedebiliyorum.

Bugün ufak tefek çekim yasası denemelerim oldu.Çok önemli şeyler olmadığı için bahsetmeyeceğim.Ama kısmen başarılıydım.

Kendimi çok iyi hissetmiyorum bu aralar.İçimde dolduramadığım bir boşluk var..
Alt 27-03-2010, 08:40 PM   #69 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Belki de kararsızlık neden oluyordur o içindeki boşluğa?Bu olaydan başka şeylere odaklanabiliyor musun?Yoksa sürekli kendini bu olayı düşünürken mi yakalıyorsun?
"Ne yaparım?" düşüncesi varsa kafanda, muhtelemen şuana odaklanamıyorsundur o yüzden yaptığın şeylerden bile tat alamıyor olabilirsin.
Alt 02-04-2010, 10:48 AM   #70 (permalink)
Üsteğmen

pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough

..
..
Merhaba
Geçen mesajdan bugüne bir hafta olmuş,yanlış anlama hergün bakıyorum
günlüğüne yeni mesaj varmı diye.
Umarım boşluk olarak değerlendirdiğin yaşamdan geri kalmışlık adına değildir.
Eğer öyleyse her şey telafi edilebilir.
Neleri nasıl telafi edebilirim? bu soruya odaaklanabilirsin?
Yada yaşamında insanlar var mutlaka.
Daha iyi bir iletişim kurmak için ki bu kendini daha iyi anlatmanı ve daha açık
anlaşılmanı sağlayaktır.
Sonuçta insanlarla bizde anlaşabilir olacağız.
Şİmdilik bu kadar yazıyorum.
Saygılarımla sevgilerimle.
Hoşçakal.

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks