03-04-2010, 06:42 PM
|
#75 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Alıntı: iloscuk Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler güzel yorumlarınız için arkadaşlar.Bilgisayarımdaki ağrıza sebebiyle son günlerde siteye uğrayamadım pek fazla.
Telkinleri de dinleyemedim maalesef bilgisayarımdaki sorun dolayısıyla.Ama dinlemeye devam edeceğim. İş konusuna gelirsek; kısa bir süre daha devam edeceğim şuanki işyerimde.Sebep maddi tabiki.Bir ay sonra beni güzel günler bekliyor olacak.Ama şuan bunun sevincini yaşayamıyorum maalesef.
O içimdeki boşluk aslında pinnko senin kastettiğin gibi zamanla alakalı.Herşeye aynı anda yetişmek ve kafamdaki herşeyi uygulamak istiyorum.Ama zamanı kullanma konusunda sıkıntım var.
Bunun dışında olumlu gelişmelerde var.Evde spora başladım ve ufak ufak imgeleme de yapıyorum istediğim fizik konusunda.
Kısacası kendimi bırakmış değilim kesinlikle.Ama planladıklarımı yetiştiremiyor olmak bana kendimi disiplinsiz biriymişim gibi hissettiriyor.Çünkü benim mantığıma göre doğru olan uykusuz kalıp, programa sadık kalmam. | Alıntı: iloscuk Nickli Üyeden Alıntı
Güzel bir gün bugün.Kendimi iyi hissediyorum.Herşeyi geçmişte bırakıp sorgusuz bugünü yaşamak istiyorum doyasıya ve inanmak istiyorum hakettiklerime birgün kavuşacağıma..Sahip olduğum herşey için şükrediyorum.Bundan sonra atacağım adımlar yaşamımı daha da güzelleştirecek biliyorum..Kendimi seviyorum,insanları seviyorum.. Bugün tüm site arkadaşlarımın hayatında güzel gelişmeler olmasını diliyorum.Sevgiler. | Merhaba iloşçuk bu sevincini şimdi yaşa bence. Yani belki fikrin değişir,bu şirkette uzun seneler çalışırsın. Hiç belli olmaz. Ama değişim,tercih önüne çıkarsa o zaman için muhasebe düşünebilirsin. Şu an çalışıyorsun belki muhasebe departmanına geçersin. Olur ya. Tüm güzel dileklerini paylaşıyoruz. Saygılarımla
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |
| |