Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hayalciğim konu başlığımdan çıkalı çok olmuştu çok iyi etmişsin.böyle bana sormadan benim için uğraşan arkadaşım sen ne hoşsun ya her mesajın bir hazine benim için satır satır defalarca okuyup tüyoları almaya çalışıyorum.ilgine saygına sevgine teşekkürler sevgili saygın insan.iyi ki varsın....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-03-2008, 09:47 AM   #11 (permalink)

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hezeyan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR

hayalciğim konu başlığımdan çıkalı çok olmuştu çok iyi etmişsin.böyle bana sormadan benim için uğraşan arkadaşım sen ne hoşsun ya her mesajın bir hazine benim için satır satır defalarca okuyup tüyoları almaya çalışıyorum.ilgine saygına sevgine teşekkürler sevgili saygın insan.iyi ki varsın.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hezeyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2008, 07:00 PM   #12 (permalink)

iki gündür özgürlüğün doruklarındayım.yemeğe karşı kontrollüyüm.artık eski yaptığım hatayı tekrarlamamak için korkularım aklıma gelince buyrun kapıyı dışardan kapatın diyiyorum.
daha önce zevk almadığım arkadaş ziyaretlerinden zevk almaya başladım kendimi şimdi kasmıyorum.aynaya bakıncada kabul edilebilir bir görüntüm olduğunu düşünüyorum.henüz spora başlamadım.ama arabamı iş yerimden biraz uzak yerde park edip yürümeya başladım.spor için acele etmiyeceğim.canım isteyince başlayacağım.biraz ağırlığımdan kurtulunca evdeki koşu bandınıda ziyaret etmeyi düşünüyorum.artık sıkmıyorum kendimi yavaş yavaş herşey düzene girecek diye bekliyorum.belkide kiloyla ilgili son yazımdır.çünkü bu kelimeyi hayatımdan çıkarmak çıkardığımıda unutmak istiyorum.pozitif düşünmeyi daha da irdelemem ve meditasyonla hipnoz hakkında daha detaylı bilgi edinmem gerekiyor.
şimdi içerde beni bekleyen ailemin yanına geçmeliyim.herkese mutluluklar.
Alt 06-03-2008, 08:24 PM   #13 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

harikasın...

tebrik ediyorum seni...
Alt 07-03-2008, 01:48 AM   #14 (permalink)
hayalayaz
Guest

.gidişat mükemmel ötesi..seni çok takdir ediyorum ve yürekten destekliyorum. ..asla yalnız olmadığını bil.. .sevgiyle saygıyla kuşatıldığını aklından çıkarma emi. .acele etme, yavaş yavaş..o anda elinden gelenin en iyisini yap yeter..sonlandırmak istediğimiz her durumdan önce plan yapmak gerekir..bunu yaptığını görüyorum...bir şeyi güzellikle sonlandırmak..yeni başlangıcı sorunsuz ve en güzel en uyumlu haliyle yaratmak ve yaşamak demektir..kendine ufak hedefler koy..zaman tanı..sana kocamaaaan
Alt 07-03-2008, 04:43 AM   #15 (permalink)

yapacak çok iş var.en başta şu programları indirmeyi öğrenmem lazım.ve bu sitenin her satırını okumam gerekiyor.meğer gün ne kadar kısaymış.hiç bir şeye vakit yetmiyor.daha düne kadar saate bakıp dururdum geçmeyen zamana kızardım.sanki yeni gelecek zaman aralığında yapacak iyi bir işim varmış gibi.
Alt 22-03-2008, 07:57 AM   #16 (permalink)

kaç gündür pc den uzağım bilmiyorum.ama dönüşüm enkazdan farksız.dağıttım kendimi yine ve umitsizlik son haddine kadar beynime işledi.belkide telkinler benim için değil.bu kısacık arada bile başladığım noktaya geri dönebildim.ve herşeyden acısı iyleştim derken yeniden hastalanmak.hatta hiç iyileşmediğini farketmek.
Alt 22-03-2008, 11:02 AM   #17 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

merhaba heyecan
yazdıklarını yeni okuma şansına eriştim..bende sağlık sorunları nedeniyle bir süre ayrı kalmıştım sitemden..rahatsız olduğum dönemlerimde ne telkinleri dinleyebildim,nede yapmam gerekenleri yapabildim..yaptığım tekşey benim gibi hasta olan meleklerimle ve kendimle ilgilenmekti..bir ara öyle öfkelendim ki,bu ne böyle,hepimiz birlikte hasta olduk,hemde ne hastalık,yemeden içmeden yatıyoruz..sadece istifra etmek için lavaboya kalkabiliyoruz..üstelik kendimede bakmak zorundayım..ben iyi olmayınca meleklerime bakamıyorum bile..neden böyle oldu,bundan ne almam gerekiyor,sabrım mı deneniyor,yoksa anlatılmak istenen birşeyler mi var..yattığım yerde bunları düşünüyordum..ama sonunda bana anlatılmak isteneni buldum..tek bi,rşey değildi bu..öncelikle hem değişime açıktım,hemde mutlu olmayı hak etttiğimi bilmeme rağmen bunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyan bir ruh halim vardı..içten gelerek ben mutluyum demedikçe ve bunun ne olduğunu kavrayamadıkça,sanırım yaptığımız şeylerin hepsi anlamsız kalıyor..yaşadığım bu negatif dönemin aslında ne kadar pozitif olduğunu,sağlığıma kavuşunca anlayabildim..mutluluk sadece içimizde saklı..başka yerde aramaya gerek bile yok..sabah uyandığında sağlığın yerinde ise,sevdiklerin sağlıklı ise mutlu olmamak için hiçbir neden yok..ama maalisef bizler yaşamın içindeyken bir çok değeri göremiyoruz..kaybetmeden anlayamıyoruz elimizdeki değerleri..her ne kadar bilinçaltımıza bişeyleri empoze etmeye çalışsakta,içten olmadıkça ve kavrayamadıkça anlayamıyoruz..yani anlatmak istediğim kısaca şu;sabah uyandığımızda ben sağlıklıyım ve buna şükrediyorum demekle bitmiyor..sağlığın değerini bilmek ve onu kaybettiğimizde olacakları düşünmek halimize şükretmemize anlam katıyor..tıpkı seni seviyorum dediğimiz birine bunu göstermemek gibi..sözlerin anlamı elbette çok büyük..ancak ufacık bir çocuk bile sözlerin doğruluğunu yada yanlışlığını farkedebiliyor..özelliklede sevgi sözcüğünde..çocuk bile sevdiğinizi söylediğinizde,size yalancı sevmiyorsun,sevsen beni ağlatmazdın diyebiliyor..öyleyse yapmamız gereken önce istemek...sonra isteğimizin değerini verebilmek..elimizdeki değerleri görebilmek...daha iyi olacağını bilmek..ve mevcut hale şükretmek..tabi tüm bunları sözle uygularken,yürekle tastik etmekte şart..sözü çok uzattım biliyorum..ancak başta yazdıklarında ki olumlu sözcüklerini son yazdıklarında göremediğim için kendimden yola çıkarak birşeyleri anlatmaya çalıştım..anlayacağından da eminim..hepimiz yaşamın zorluklarıyla karşı karşıyayız..ve hepimiz çözüm yollarını kendi algılama şeklimize göre anlama çabasındayız..mutluluğu herkez gibi bizde hak ediyoruz..öyleyse....pes etmek yok..ipi yakalamışken bırakmak niye?hangimizin bir derdi yok ki?hangimiz herşeyi tam başarmış ve mutluluğu tam yakalamışız ki?ama amacımız var...soluk aldığımız her saniye,yaşamımıza birşeyleri katmak zorunda olduğumuzu biliyoruz..çaresizsen,çare sensin..asla bir başkası sen olamaz ve sen gibi sana çözüm bulamaz..sadece örnek olabilir..almak yada almamak senin özgür iradende gizli..ben inanıyorum ki sen ilk adımını attın,ve geriside gelir..ama lütfen inan ve pes etme..ben kendime pes edeceğim bir konuda hep,kaybedeceğim ne var?sorusunu sorarım..ufacık bir ışık bile yüzüne değiyorsa,karanlıkta kalmaman için bir şansın var demektir..lütfen şuan sana çok uzak gibi görünen o ışığa karşı gözlerini kapama..aksine o ışığı yakalamak için önündeki engelleri kaldırmaya çalış..güç senin içinde zaten var..mükemmellik sana doğduğun andan verildi..seçme hakkı sende..şimdi..şu an..dünü,yarını yok..kıymetini bilmediğimiz her saniyenin değerini keşkelerle aramaktansa,bulunduğumuz anın her halini kabullenerek,anda yaşamayı bilmeliyiz..her son gibi görünen aslında yeni bir başlangıç..işte bu yüzden aslında son diye birşeyde yok..sevgilerimle

Bookmarks