centin degişim aşamalarıHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri centin degişim aşamaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız eline sağlık cent nerden de buluyorsun bu olumlamaları çıktısını aldım hepsinin başucuma asıp sabah akşam okuycam... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
23-05-2008, 03:05 PM
|
#261 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: centin degişim aşamaları eline sağlık cent nerden de buluyorsun bu olumlamaları çıktısını aldım hepsinin başucuma asıp sabah akşam okuycam Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
23-05-2008, 03:20 PM
|
#262 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: centin degişim aşamaları cent olumlamalar için sağol
faydalı olacağını düşünüyorum. aynanın karşısında yüksek sesle okuyacağız galiba bu olumlamaları
sevgiyle kal
24-05-2008, 12:15 AM
|
#263 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: centin degişim aşamaları
Genel bir kural vardır: Bir işe nasıl başlarsanız öyle gider!!! Haftaya enerjik ve zinde başlayalım ki enerjik, zinde ve verimli bir hafta olsun!!! Hatta güne,saate, dakikaya... indirgeyebilirsiniz!!!
Enerjiyi içimizde hissedelim!!! Ne işi yaparsak yapalım, işimize ruhumuzu da katalım!!! İşimizi tüm kalbimizle ruhumuzla yapalım!!! Bizden beklenenin daha fazlasını yapalım!!! Sevdiklerimize sevdiğimizi söyleyelim!!! İnsanların yaptıkları güzel işleri takdir edelim!!! İçten gülümseyelim!!!
Her gün birşeyler öğrenip,öğretelim!!! Paylaşmadığımız bizim değildir!!! Unutmayın ki siz insanları ne kadar geliştirirseniz o kadar gelişirsiniz...Gelişin-geliştirin...gelişin-geliştirin...gelişin-geliştirin...Sonuna kadar gelişin geliştirin!...
alıntı sevgiyle kaldık
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana | Offline
| |
24-05-2008, 12:31 AM
|
#264 (permalink)
| Binbaşı
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: centin degişim aşamaları Özsaygıya yönelik müthiş bir yazı!!! Mutlaka okuyun ve uygulayın!!!
Ben Adem Altay (Kendi adınızı yazın)
Gerçekten ben çok özelim! Kendimi seviyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum!
Kendimi geliştirmek için hergün çalışmama ve hergün daha iyiye gitmemerağmen bugünkü beni seviyorum! Ve yarın daha iyi olduğum zaman da kendimi seveceğim!
Bütün dünyada gerçekten benim gibi kimse yoktur! Daha önce asla başka bir ben yoktu ve tekrar başka bir ben olmayacak!
Ben tepedentırnağa eşsizim! Bazı hallerde başkaları gibi görünebilir, hareket edebilir veya konuşabilirim ama ben onlar değilim! Ben benim!
Birisi olmak istedim ve şimdi olduğumu biliyorum! Dünyadaki herhangi biri olmaktansa kendim olmayı tercih ederim!
Hissetme tarzımı seviyorum, düşünme tarzımı seviyorum ve işleri yapma tarzımı seviyorum! Kendimi ve kimliğimi beğeniyorum!
Benim birçok güzel niteliğim var! Yeteneklerim, hünerlerim ve kabiliyetlerim var! Henüz bilmediğim yeteneklerim bile var! Ve sürekli kendi içimde yetenekler keşfediyorum!
Ben olumluyum! Ben kendimden eminim! İyi şeyler yansıtırım! Eğer yakından bakarsanız, etrafımda bir parlaklık bile görebilirsiniz!
Yaşam doluyum! Yaşamayı seviyorum ve hayatta olduğuma memnunum! Çok özel birzamanda yaşayan çok özel bir kişiyim!
Akıllıyım! Zihnim çabuk, uyanık, zeki ve eğlencelidir! İyi şeyler düşünürüm ve zihnim benim için her şeyi yoluna koyar!
Çok fazla enerji, şevk ve canlılığa sahibim! İlgi çekici biriyim ve kendim olmaktan gerçektenhoşnutum!
Başka insanlarla birlikte olmaktan hoşlanırım ve başka insanlar benimle olmaktan hoşlanırlar! İnsanlar söyleyeceklerimi işitmekten ve düşündüklerimi bilmekten hoşlanırlar!
Pek çok şeyle ilgilenirim! Sahip olduğum tüm nimetlerin, öğrendiğim şeylerin, bugün, yarın ve ebediyen –varolduğum sürece- öğreneceğim her şeyin değerini biliyorum!
Sıcak, samimi, dürüst ve içtenim! Ben bunların hepsiyim ve daha fazlasıyım! Ve bütün bunların hepsi benim!Kendimi seviyorum ve ben, ben olduğum için memnunum!
Not: Yukarıdaki yazının çıktısını alarak her günün başlangıcı ve sonunda kendinize inanarak okuyun!!! Bunu 30 gün boyunca devam ettirin!!! Kendinizle daha barışık olacak, kendinize inanacak ve yaşamak, başarmak için müthiş bir enerjiye sahip olacak ve bu enerjiyle yaşamdan istediklerinizi gerçekleştirebileceksiniz!!!
* İnanmazsanız hiç bir işe yaramaz, herkes inandığı ve uyguladığı ölçüde fayda sağlayacaktır!!!
Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana | Offline
| |
24-05-2008, 12:42 AM
|
#265 (permalink)
| Binbaşı
| Ynt: centin degişim aşamaları
| |
24-05-2008, 12:46 AM
|
#266 (permalink)
| Binbaşı
| Ynt: centin degişim aşamaları Enerjiyi içimizde hissedelim!!! Ne işi yaparsak yapalım, işimize ruhumuzu da katalım!!!
Merhaba arkadaşlarrrrr!!!
Nasılsınızzzz!!!
Her güne müthiş bir enerjiyle başlayalım!!! Enerjiyi içimizde hissedelim!!! Ne işi yaparsak yapalım, işimize ruhumuzu da katalım!!! İşimizi tüm kalbimizle ruhumuzla yapalım!!! Bizden beklenenin daha fazlasını yapalım!!! Sevdiklerimize sevdiğimizi söyleyelim!!! İnsanların yaptıkları güzel işleri takdir edelim!!! İçten gülümseyelim!!!
Her güne enerjik ve zinde başlayalım!!!! Unutmayalım ki kişisel mükemmelliğin yakıtı enerjidir!!!! İçimizdeki enerjiyle bu hafta ne iş yapıyor olursak olalım, yaptığımız işi coşkuyla, severek yapalım!!! Aldığımızdan daha fazlasını verelim!!! Yaptığımız işin EN İYİSİNİ yapalım!!!! Garanti ediyorum: Kaybedeceğiniz hiçbirşey ama hiçbirşey yok!!!! Kazanacaklarınız sizlere bağlı!!! Hangi işi yaparsanız yapın o işe coşku ve enerjinizi katarsanız daha fazla iş başarırsınız( elde edeceğiniz tatmin de cabası...)
Genel bir kural vardır: Bir işe nasıl başlarsanız öyle gider!!! Haftaya enerjik ve zinde başlayalım ki enerjik, zinde ve verimli bir hafta olsun!!! Hatta güne,saate, dakikaya... indirgeyebilirsiniz!!!
Gerçek cesaret, kendiniz olabilme, kendiniz gibi yaşayabilme cesaretidir!!! Kendinizi keşfedip kendiniz olmak, prensipler belirleyip kendiniz gibi yaşamanız sizlere tüm engelleri aşma gücü verecektir! Kendisi olamayan, kendisini yaşayamayan bir insanın cesaretinden bahsedilemez!!! Olsa olsa güdülmüş bir saldırganlıktır!!! Başkaları ateşler, o da bu ateşle meydan okur!!! Başkalarının düşüncelerine bağımlıdır!!! Kendisini yaşayan ise kendi kendini ateşler!!! Kendiliğinden meydan okur!!! Kendiliğinden cesurdur!!! Başkalarına itaat etmez!!! Başkalarının düşüncelerinin esiri, eylemlerinin uşağı değildir!!!
Kendinize çooooooooooooooooooooooook iyi bakın arkadaşlarrrrrr!!!!
Muhteşem bir hafta geçirmeniz dileğiyle...
Adem Altay
A!!!A
| |
24-05-2008, 12:48 AM
|
#267 (permalink)
| Binbaşı
| Ynt: centin degişim aşamaları Herşey senle başlar,senle biterrr!!!
Herşey senle başlar,senle biterrr!!!
Her zaman her konuda ilk önce kendinden başla!!!
Sevgi mi!!!saygı mı!!!Dostluk mu!!!Güven mi!!!
Önce kendini sev!!! kendine saygı duy!!! Kendinin dostu ol!!! Kendine güven!!!
En iyi dost kendisinin de en iyi dostu olabilen dosttur!!!
Kendi hayatını
kendin kontrol et!!!
Sen kontrol etmezsen başkaları senin için kontrol edecektir!!!
Sen senin kontrolünü kaybettiğinde bir başkasının uşağı olursun!!!
Kendi düşünceni kendin oluştur!!!
Sen sana sınır koymazsan,sana hiç kimse sınır koyamaz!!!
Hayatın gerçek tadı sınırsızlığı yakalayıp,sınırsızlık içerisinde özgürce dansedebilmektir!!!!
İnsan ruhu sınır tanımazzzzz,sen düşüncelerinle sınır koymazsan eğer!!!!
Kendinize çoooooooooooooook iyi bakın arkadaşlar!!!!
Herşey gönlünüzce olsunnnn!!!
Hiç bir şey tatlı canınızı üzmesin!!!
Adem Altay
A!!!A
| |
24-05-2008, 12:53 AM
|
#268 (permalink)
| Binbaşı
| Ynt: centin degişim aşamaları Nedir mutluluğun sırrı!!!
Kendini keşfedip kendi karakterine uygun yaşamak!!!
Kısaca kendini yaşamak!!!
Tüm karşı çıkışlara rağmen kendini yaşamak!!!
Özgürce!!!Hiç bir şeye bağlı kalmaksızın!!!
Her insan belirli bir genetik şifreyle
doğar!!!
Ve bu şifreye uygun yaşarsa mutlu,huzurludur!!!
Eğer bir huzursuzluk duyuyorsan bilki;kendini yaşamıyorsun demektir!!!
Adem AltayA!!!A İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!
| |
24-05-2008, 01:01 AM
|
#269 (permalink)
| Binbaşı
| Ynt: centin degişim aşamaları Binlerce kilometrelik bir yolculuk tek bir adımla başlar ve sizler istekleriniz için
ilk adımı atmış olacaksınız!!! Yalnız yolda durmak,gerilemek, sürünmek, emeklemek, yürümek, koşmak, uçmak... size kalmış!!! Yolda nasıl ilerleyeceğinizi seçimleriniz, enerjiniz,istekliliğiniz, nereye ulaşmak istediğiniz belirleyecek!!! Ben asil bir şekilde kartallar gibi uçmayı öneriyorum, yılanlar gibi sürünmeyi değil!...Bunu da ancak içinizdeki sınırsız gücü keşfederek, ruhunuzla yapabilirsiniz, bedeninizle değil!... her gün aynı şeyleri yaparak değil, fark yaratarak!...tek başına değil, hep birlikte!...İnsanlara karşı değil, onlarla birlikte!...
Her gün birşeyler öğrenip,öğretin!!! Paylaşmadığınız sizin değildir!!! unutmayın ki siz insanları ne kadar geliştirriseniz o kadar gelişirsiniz...Gelişin-geliştirin...gelişin-geliştirin...gelişin-geliştirin...Sonuna kadar gelişin geliştirin!...
Kırın zincirleri!...
Bugün şu an değilse ne zaman!!!
alıntı
sevgiyle kaldık yolun tamamını kavradık
| |
24-05-2008, 01:07 AM
|
#270 (permalink)
| Binbaşı
| Ynt: centin degişim aşamaları İki şey paylaşıldıkça çoğalır:
Biri bilgibiri de sevgiiii!!!!
Paylaşamıyorsan her ikisininde anlamıyokkk!!!!!!
Karşılıksız sev,karşılıksız verrr!!!
En büyük
karşılık sana güçlü bir karakter olarak geri dönecektir!!!
Karşılık beklersen,karşılık alamadığında seni huzursuz eder!!!
İnsanı en çok iki şey yıpratır:
Karşılık bekleyip karşılık bulamamak ve geçmişte yapılanlardan duyulan pişmanlık!!!!
Çözüm basit:
Hiçbirşeyde karşılık bekleme ve pişman olacağın bir şeyi hiç yapma daha iyiii!!!
Yaptıysanda pişman olma!!!
Pişman olacağın birşeyi yapmamak,yaptıktan sonra pişmanlık duymaktan dahakolaydır!!! Öğrendiklerini ve sevgini sevdiklerinle(ya da iyi kalpli tüm insanlar!!!) paylaşşş!!!
Paylaş ki sevgin katlansın ve tüm dünyayı kaplasın!!!
Bilgini de paylaşşşş!!!!
Paylaş ki; ışığı tüm dünyayı aydınlatsınnnn!!!!!
Kendinize çoooooooooook iyi bakın arkadaşlarrrrrrrrr!!!!!!!
Unutmayın ki:
HAYATTA HİÇBİRŞEY AMA HİÇBİRRRŞEYYY
TATLI CANINIZI ÜZDÜĞÜNÜZE DEĞMEEEZZZ ARKADAŞLARRRRR, DEĞMEEEEEEEEEEEZZZZZZZZ!!!!!!!!
Adem AltayA!!!A İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!
| | | |