Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

centin degişim aşamaları

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri centin degişim aşamaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 9 ADIMDA 12'DEN VURMAK 1. KENDİNE GÜVENMEK! Kendine güven, aklın kesin inanç ve güvenle büyük ve gurur verici işlerde kullanımıdır! Kendinize güvenmedikçe ve gücünüze inanmadıkça asla başarılı ve mutlu olamazsınız! Oysa aşağılık ve yetersizlik duygusu ümitlerinizin kırılmasına yol açar, fakat ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

centin degişim aşamaları

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-05-2008, 01:24 AM   #271 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları





9 ADIMDA 12'DEN VURMAK










1. KENDİNE GÜVENMEK!



Kendine güven, aklın kesin inanç ve güvenle büyük ve gurur verici işlerde kullanımıdır! Kendinize güvenmedikçe ve gücünüze inanmadıkça asla başarılı ve mutlu olamazsınız! Oysa aşağılık ve yetersizlik duygusu ümitlerinizin kırılmasına yol açar, fakat kendinize güvenirseniz başarıya ulaşırsınız!

Sürekli olumlu şeyler düşünmek, kendinize güven duygunuzu geliştirir ve ne kadar zor olursa olsun bütün güçlükleri yenmenizi, onları aşamanızı sağlar!Kendinize güvenirseniz büyük güçlerin size yardıma geldiğini görürsünüz! Kendine güven duygusu kazanıp inancınızı kuvvetlendirirseniz, korkularınızın yok olduğunu, güvensizlik duygusunun ortadan kalktığını görürsünüz!

Beyninizi inançla, kendinizi güven duygusuyla doldurun! Bunlar bütün şüphe ve güvensizlik duygularınızı kovacaktır!











2. BÜYÜK HEDEF BELİRLEMEK!



Hedefiniz ne kadar büyükse o kadar istekli çalışırsınız! Ne kadar çok çalışacağınızı ne kadar sağlıklı ve güçlü olduğunuz belirlemez; ne kadar istekli olduğunuz belirler! İsteği artıran ise hedefin büyüklüğüdür!

En büyük hedef bütün bir hayatınızı kaplayan hedeftir!Büyük hedefiniz ömrünüz boyunca ışık saçacak yıldızınızdır!Bugün yaptığınız her küçük tercihiniz en büyük hedefinizle ilişkili olmalıdır! Her küçük hedef büyük hedefi desteklediği, büyük hedefle aynı yol üzerinde olduğu derece önemlidir!

Hedefinizi büyütmeli ve tüm hedeflerinizi en büyük hedefinizi altında uygun yerlere yerleştirmelisiniz!Herkes en üstte olmayacak! Ama kim daha büyük istiyorsa o daha yüksekte olacaktır!Ne kadar yüksek isterseniz, yükseğe o kadar yakın olacaksınız!

Küçük hedefler için harcayacağınız çaba büyük hedefler için harcayacağınız çabadan az değildir! Büyük hedeflerin verdiği zevk, çabanın yoruculuğunu yok eder! Küçük hedefler ise ruhunuzu sıkar ve çektiğiniz acı , yeteneklerinizin zamanla körelmesine yol açar!












3. KESİN İNANCA SAHİP OLMAK!



İnanmadığınız bir şeyi asla ve asla başaramazsınız!Bir yetenekteki eminlik düzeyine kadar güçlenmişse onun gerektirdiği emek o kadar azalacaktır! İnançlıysanız hiçbir şey olanaksız değildir! Başarabileceğinize ne kadar inanıyorsanız başarma ihtimaliniz o kadar fazladır!

İnancınız ne kadar güçlüyse ruhunuza o kadar güç verilecek, o kadar az emekle aynı işi yapabilecek, çevresel faktörler yardımınıza koşacak ve kaderiniz o ölçüde isteklerinize göre belirlenecektir!

İnancınız ne kadar kuvvetli olursa o kadar derinden hissedersiniz! Karşınıza çıkan güçlük ne kadar büyükse onu yenmenizi sağlayacak inancı o kadar geliştirmelisiniz!

Başaracaklarına inananların başarmalarının nedeni , sadece, inançların onlara verdiği cesaretle çok çalışmaları değildir!İnanmanın, tüm evreni , tüm iç ve dış şartları insana destek olacak şekilde harekete geçirmesidir!









4. YAKICI ARZU GELİŞTİRMEK!



Hiç kimse bir şeyi elde edebileceğine inanmadığı sürece onu elde etmeye hazır değildir! Ne kadar hazır olduğunuzu ne kadar arzuladığınız belirler!Başarı büyükse ona yol açan arzu da büyüktür! Ne kadar başarılıysanız o kadar arzulusunuz!

Bugününüz geçmişteki arzularınızın eseridir, geleceğinizi de bugünkü arzularınız belirleyecektir! İradenize bırakılan kederi, başka hiçbir şey değil, arzularınız belirleyecektir!Kainattaki tüm güç ilişkileri arzu kanununa dayanır! Arzu, manevi gücün doğduğu kaynaktır! Arzularınız ruhunuzdan doğar! Ne kadar güçlü arzuya sahip olursanız o kadar güçlü olursunuz!

Neyi başaracağınız, neyi istediğinize, nasıl ve ne kadar istediğinize veya ne kadar istemediğinize bağlıdır! Ne kadar arzularsanız o kadar enerjiyi, o kadar gücü, o kadar emeği amacınız uğrunda feda etmeye hazır olursunuz!





5. STRATEJİ BELİRLEMEK VE PLAN YAPMAK!



Strateji belirlemek “Hedefime nasıl ulaşabilirim” sorusuna cevap bulmaktır! Nasıl yapılacağını bilmek yapabilmenin % 80’inin oluşturur! Üzerinden geçeceğiniz yolların bütün kıvrımlarını bütün kesinliğiyle belirlemelisiniz!

Tam olarak neyi , tam olarak nasıl, tam olarak nerede, tam olarak ne zaman ve tam olarak ne kadar yapmak istiyorsunuz! Hedefinizi kesinleştirdiniz mi! Ne istediğinizi tam olarak bilmezseniz, istemediğiniz verildiğinde itiraz etmeye hakkınız olmaz!

Planlanan hedef bugünden başlayarak geleceğe doğru tüm adımları ve ayrıntıları tespit edilen hedeftir! Hedefleri bir piramidin içine yerleştirebilmelisiniz! Piramidin en üst kısmında en soyut ve en genel hedef vardır! En büyük hedef olarak bunu dikkate alacaksınız! Hayatınızın nihai amacı budur!

Hedeflerinizi yazın! Kağıda yazmak zihne çelik harflerle kazımanın en kolay yolu kağıda yazmaktır! Bir defa yazmak on defa okumak veya düşünmek gibidir! Eğer hedefinizi yazarsanız on kat daha etkin düşünecek, bilgiyi kendinize mal edecek, kendinizi hedefe daha kolay şartlandıracaksınız!











6. CESARETLE EYLEME GEÇMEK!



Bir insan kendisine güveniyorsa , tüm tutumu bunu size söyleyecektir! Kendinize güvenmiyorsanız bunu asla gizleyemezsiniz! Nice inanılmaz yeteneklere sahip insan cesaretsizliği yüzünden keşfedilememiştir! Dahası cesaretsizlik yeteneklerin en büyük düşmanıdır!

Eğer eylemlerinizin seyrinden emin değilseniz bir girişimde bulunmayın! Şüpheleriniz ve tereddüdünüz uygulamalarınızı bozacaktır! Çekingenlik tehlikelidir! Cesura herkes hayrandır, kimse çekingene saygı duymaz!

Söylenmek korkuyu, söylemek cesareti artırır! Cesaretiniz varsa izlerinizi uzaklara taşırsınız! Varolmanız cesaretinize bağlı! Cesaretiniz varsa herkes sizin varolduğunuzu bilir! Sizi insanların dünyasına sadece cesaretiniz taşır! Cesaretiniz yoksa kendi iç dünyanıza hapis olmaya mahkumsunuz! Cesaretiniz varsa geçtiğiniz her yolda sizi anlatan bir iz bırakırsınız! İçinize saklanan gizli bir korku, sizi sürekli engellemeye çalışır!










7. KARARLI VE ISRARCI OLMAK!



Vazgeçmenin kaçınılmaz bedeli başarısızlıktır; başarısızlığın tek nedeni vazgeçmektir! Israrın asıl etkisi eylemlerinize değil, eylemlerinizin sonucunadır! Israr sayesinde on saat konuşmanın etkisini bir saat konuşmuş gibi arttırabilirsiniz! Israrın bir yönü uyanık bilincinize bağlıdır; düşünmeye ve davranmaya devam ederek ısrar etmiş olursunuz! Öncelikli ısrar, zihinsel ısrardır; ısrar içinizden ayrılmadığı sürece tüm tutum ve davranışlarınız yönetmeye devam eder! Diğer yönü hayatınızı yöneten gizli taraflarınıza bağlıdır! Siz vazgeçmediğiniz ve kararınızı değiştirmediğiniz sürece ruhunuz ve derin bilinciniz sizin adınıza ısrar etmeye devam ederler! Israr sabra sabır zamana ihtiyaç duyar!












8. EN İYİYİ BEKLEMEK!



En iyisini ümit ederseniz, mutlaka en iyiye ulaşmayı başarırsınız! Bir şeyin en iyisini beklerseniz zihninizde büyük bir güç oluşur ve çekim kanununa göre en iyiyi size doğru çekmeye başlar! Böylece içinizdeki yaratıcı güç açığa çıkar ve bu gücü ulaşmak istediğiniz hedefe yoğunlaştırırsınız! Kendinizi tamamen elde etmek istediğiniz şeye verebilirsiniz! Eğer bir insan kendini bir şeye tam olarak verir ve onun üzerinde yoğunlaşırsa karşısına çıkan bütün engelleri aşar ve elde etmek istediği şeyi elde eder! Eğer bir güçlüğün üzerine bütün benliğinizle gider ve bütün gücünüzü ona aşmaya yöneltirseniz o güçlük önünüzde paramparça olup dağılır ve yok olur!

En iyi şeyin olmasını beklemenin anlamı beklediğiniz şeyin elde edilmesine bütün kalbiniz ve içtenliğinizle kendinize adamanızdır! Yaşamda başarılı olmanın anahtarı yaptığınız işin iyi sonuca ulaşmasını yürekten istemeniz ve kendinizi o işe bütün benliğinizle vermenizdir!











9. HEDEFE ULAŞMAK!



Bir eser tüm boyutlarıyla tamamlandığında anlam kazanacaktır! Bir adım daha atamamak atılan binlerce adımın yok olmasına neden olur! Saati son çark çalıştırır! Bitirmemek yapmamaktan farksızdır! Başarının olmazsa olmaz kuralı “yapmak” tır! Yapmayı anlamlı kılan bir kural vardır: Bitirmek! Bitmeyen iş yapılmamış iş gibidir! Ne kadar iyi yapılırsa yapılsın , tamamlanmayan iş, can damarı kesilmiş vücut gibidir! En son çarkı takılmamış olan saat yok olan bir saatten farksızdır! Tam olarak bitmemiş iş, hiç bitmeyecekse, hiç yapılmayandan daha kötüdür! Çünkü zamanınızı emeğinizi, sağlığınızı alıp götürür!



Öğr. Gör. Adem ALTAY







sevgiyle kaldık

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2008, 02:02 AM   #272 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları




Yaşamaktan Heyecan Duyuyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Elime geçen her fırsatta, Kişisel Mükemmellik Felsefesi’ni sunmaktan gerçekten hoşlanıyorum! Kişisel Mükemmellik Felsefesine güveniyorum ve insanların hayatında fark yaratabileceğine inanıyorum!



İnsanlara yaşamlarını değiştirmede yardımcı oluyorum! Onlara daha iyi bir yol gösteriyorum! Onların sınırsız geleceklerine kapıyı açıyorum!



Tüm grup üyelerine değer veriyorum ve onlara saygı duyuyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



İnsanların önünde durmaktan hoşlanıyorum! Kendimi iyi ifade ediyorum ve insanlar söylediklerimden hoşlanıyorlar!



Yaptığım her işte daha iyi olmaya çalışıyorum! İşimi her yapışım, kendimi geliştirmem için bir fırsattır!



Kendime güvenim var! Hayallerime inancım var! Paylaştığım inanılmaz fırsata güveniyorum! Bu da yazdığım ve söylediğim her kelimede kendini gösteriyor!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Yaptığım her işi, inancımın getirdiği şevkle paylaşılacak fırsat bilerek ve başarımdan şüphe etmeksizin karşılıyorum!



İnsanları seviyorum! Görüştüğüm herkesi, ben orada olduğum için yaşamı daha iyi olacak birisi olarak görüyorum!



İyi, doğru ve değerli olan bir yolla insanlara yardım etme şansı için minnettarım! Savunduğum düşünceler insanlar için olumlu fırsatlarla dolu!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Düşüncelerimi açıkladığım her defa, insanlara, yaşamlarına daha da fazla değer ve anlam katmaları için yardımcı oluyorum!



Kişisel Mükemmellik Felsefesi’ni hayata geçirmek ve iyi insanların daha iyi bir yaşam sürebilmeleri için araştırmalar yapmak benim için bir yaşam şeklidir!



Her sabah uyandığımda, o gün yaşamlarına yardımcı olacağım insanları düşünürüm!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Yaşamaktan Heyecan Duyuyorum!



Yaşamaktan Heyecan Duyuyorum!



Yaşamaktan Heyecan Duyuyorum!



Ve başarıyorum!



Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!




3ü birara ve der
in nefes alarak uygulamayı unutmayınız



sevgiyle kaldık
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2008, 02:07 AM   #273 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları





Kişisel Mükemmellik Grubu Üyesi Olmaktan Gurur Duyuyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Kişisel mükemmellik grubu üyesi olmaktan gurur duyuyorum! Başarılı olmaktan hoşlanıyorum! Ve Kişisel Mükemmellik Grubu içerisinde olmak, izlenecek başarılı bir yoldur!



Kendimi seviyorum! Hayatımda yaptığım şeyleri seviyorum!



Kendi yaşamımı daha iyiye doğru değiştirirken, başkalarının yaşamlarını da daha iyiye doğru değiştiriyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Kişisel Mükemmellik grubunda bulunarak, kendi yaşamımı, başka insanlara, onların yaşamlarını değiştirmelerine yardımcı olarak değiştiriyorum!



Şu anda, bu dakikada ve gelecek bütün zamanlar için, hayallerimin başarısı konusunda kişisel ve tam sorumluluk alıyorum!



Kişisel Mükemmellik Grubu her geçen gün daha da güçleniyor ve onunla beraber ben de güçleniyorum! Ben Kişisel Mükemmellik Grubuna güveniyorum ve Kişisel Mükemmellik Grubu bana güveniyor!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Geçmişte, kendimle ilgili herhangi bir şüphem olduysa da bu şüphelerden sonsuza kadar kurtulmayı istiyorum!



En iyilerden birisi olmayı istiyorum! Kişisel Mükemmellik Felsefesi’nin yaşamımda daha iyi sonuç vermesini sağlaması tercihini yaptım! Yaptığım şeyden hoşlanıyorum!… ve başarmayı seçiyorum!



Kişisel Mükemmellik Felsefesi’nin bana, sevdiklerime ve yaşamıma kattığı anlamdan gurur duyuyorum! Bu tercihi yaptığım için gururluyum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Kendime inanıyorum ve Kişisel Mükemmellik Felsefesi’ne inanıyorum!



Her yönde başarılı olacağıma inancım var! Kişisel Mükemmellik Felsefesi’ne tüm içtenliğimle, kalpten inanıyorum! Bu konuda çalışıyorum ve gerçekleşmesini sağlıyorum!



Kendimi yeryüzündeki en olumlu insanlarla kuşatıyorum! Bana göre, Kişisel Mükemmellik Grubu, olumlu arkadaşlardan oluşan nitelikli bir aile!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Kişisel Mükemmellik Grubu üyesi olarak, dünyayı olumlu yönde bir değiştirişin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum!



Başka insanların yaşamlarını geliştirmelerine yardımcı olurken kendi yaşamımı da geliştiriyorum!



Kişisel Mükemmellik Grubu üyesi olmaktan inanılmaz bir gurur duyuyorum! Netteki en heyecan verici, faydalı, en çok bilgi paylaşımı olan gruplardan birisi! Ve en iyilerle birlikte, en iyi faaliyetlerle net’in en iyisi olmaya aday bir grup!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Kişisel Mükemmellik Grubunda olmaktan gurur duyuyorum!



Kişisel Mükemmellik Grubunda olmaktan gurur duyuyorum!



Kişisel Mükemmellik Grubunda olmaktan gurur duyuyorum!



Adem Altay

http://groups.yahoo.com/group/kisiselmukemmellik/



Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!




istediginiz yerleri degiştirebilirsiniz



sevgiyle kaldık
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2008, 02:16 AM   #274 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları





Şimdi Eyleme Geçiyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Şimdi Eyleme Geçiyorum!



Kişisel Mükemmellik Grubu ile ilerlemeyi seçiyorum! Hedeflerimi belirliyor, zamanımı planlıyor ve işlerimi tamamlıyorum!



Kafamda, başarmak istediğim şeyin net bir resmi var! Önceliklerimi belirliyorum, günümü planlıyorum ve planımı izliyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Başarımı her gün kafamda canlandırıyorum! Şimdi, şu anda kendimi işimi geliştiren ve başarımı oluşturan şeyleri yaparken görüyorum!



İşlerimi zamanında ve doğru şekilde yaparım!



Hiçbir türde olumsuz tutumun yolumda durmasına asla izin vermem! Olumluyum, şevkliyim ve planımı aktif olarak uyguluyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Sorunları, benim başarıma giden yoldaki atlama taşları olarak görüyorum!



Bir sorun gördüğüm zaman onu inceliyorum, çözümü belirliyorum, hedefimin net bir resmini görüyor ve eyleme geçiriyorum!



Kendim için belirlediğim herhangi bir hedefe ulaşabileceğimi biliyorum! Güçlüyüm, kararlıyım, motive olmuş durumdayım ve başarımdan eminim!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



İşimi doğru şekilde yapmak için ihtiyaç duyduğum yardımı daima alırım!



Katılabileceğim her Kişisel Mükemmellik faaliyetine katılıyorum! Bana sunulan desteği, fikirleri, araçları kullanıyor ve başarımı garantiliyorum!



Yaşamımın her gününde kendimi bir şekilde geliştiriyorum! Okuyorum, dinliyorum, öğreniyorum ve kazanıyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



İşlerin nasıl yapılacağını bilen başka insanlarla dostluk kuruyorum! Zamanımı olumlu, motive olmuş, başarılı, yani “tam benim gibi” insanlarla geçiriyorum!



Her gün, başarıya götüren eyleme geçme alışkanlığını oluşturuyorum! Kazanmayı istiyorum!... bu yüzden, şimdi eyleme geçiyorum!



Ne yapacağımı biliyorum ve nasıl yapacağımı biliyorum! Bu gün işlerimi halledeceğim gündür!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Bugün yapacağım her eylem için kişisel ve mutlak sorumluluğu üstleniyorum! Bugünden yararlanmak istiyorum!



Kişisel Mükemmellik grubunda yer alarak kazanan bir insanım! Bugünü Kişisel Mükemmellik Günü” yapmak istiyorum ve ŞİMDİ EYLEME GEÇİYORUM!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Şimdi Eyleme Geçiyorum!



Şimdi Eyleme Geçiyorum!



Şimdi Eyleme Geçiyorum!



Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!








istediginiz yerleri degi
ştirebilirsiniz



sevgiyle kaldık
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2008, 02:21 AM   #275 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları





Ben şevkliyim!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Hareket halinde olmak istiyorum, şu anda!



Hedeflerim var! Hayallerim var! Planlarım var! Çalışacak bir işim var! Hedefime ulaşmaktan, hayalimi yaşamaktan, planımı izlemekten ve işimi yapmaktan hiçbir şey beni alıkoyamaz!



Yapmaya gereksinme duyduğum her şeyi, gereksinme duyduğum zaman yaparım! İşlerimi hallederim! Özellikle bugün!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Kendimi iyi hissediyorum! Zihnim berrak ve keskin! Kafamda yapmam gerken şeylerin tam bir resmi var ve ben eyleme geçmekte, işlerimi halletmekte ve orta çıkardığım ödüllerin tadını çıkarmakta kararlıyım!



Kendimi harekete geçiriyorum! Şevk doluyum! Kendimi harika hissediyorum! Tutumum birinci sınıf! Cesaretim bulaşıcı! etrafımdaki herkes “bugünün kesinlikle benim günüm” olduğunu biliyor!



Kendimi motive ederim! Başkalarını da motive ederim! Kendime güveniyorum ve kişisel mükemmellik grubuna kattığım insanlara da güveniyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Bu an benim anım! Bugün benim günüm! Eyleme geçiyorum ve işlerimi yapıyorum!



Kişisel Mükemmellik grubunda olmaktan heyecan duyuyor, gerçekten haz alıyorum! Özellikle yaşamımda oluşturduğum olumlu enerjiden hoşlanıyorum!



Başkalarını motive ederek kendimi de motivasyonlu tutuyorum! Onların daha fazla enerji oluşturmasına yardım ettikçe, kendim için daha fazla motivasyon oluşturuyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Benim doğru bir tanımım şu sözleri içerir: Enerjik, olumlu, yaşamaktan heyecan duyan, şevkle dolu, başarmaya kararlı, mutlu ve oldukça motive olmuş!



Tutumum gerçekten mükemmel! Kendimle ilgili iyi hissediyorum! Plan üzerinde çalışmayı seviyorum! Başarılı olmaktan gerçekten hoşlanıyorum! Motivasyonum asla daha iyi olmamıştı!



Her güne motive olduğumdan emin olarak başlıyorum! Yapılacak işler listemi gözden geçiriyorum, hayalimin net bir resmini kafamda canlandırıyorum ve işe girişiyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Kendimi mükemmel, dünyanın zirvesinde ve amacımın peşinde hissetmeyi seçiyorum!



Şimdi, şu anda kendime güvenme ve başarımı oluşturmanın her anında haz alma tercihini yapıyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Ben şevkliyim!



Ben şevkliyim!



Ben şevkliyim!



Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2008, 02:22 AM   #276 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları





Aklıma Koyduğum Her Şeyi Yapabilirim ve Yapabileceğimi Biliyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Aklıma koyduğum her şeyi yapabilirim ve yapabileceğimi biliyorum! Gereken her şeye sahibim ve bunu her gün kanıtlıyorum!



Özel, eşsiz ve inançla dolu olmayı seçiyorum!



Manevi gücüm var! Bunu yapabileceğimi biliyorum, kazanabileceğimi biliyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Kendi başarımı kendim oluşturmaya karar verdim! Onu planlıyorum, bu konuda çalışıyorum ve buna tüm içtenliğimle inanıyorum!



Bir birey olarak, bir çalışan olarak ve kişisel mükemmellik grubu üyesi olarak başarılı olmayı seçiyorum!



Başarılı olma kararını verdim ve hiç kimse ama hiç kimse şu an beni durduramaz!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Herhangi bir şeyin moralimi bozmasına izin vermeyi reddediyorum! Tutumumu “yüksek” tutuyorum ve amacımın peşine düşüyorum!



İşim ve başarım konusunda olumlu, sağlıklı bir tutuma sahip olmayı seçiyorum!



Tutumum, benim tercihimdir ve ben harika hissetmeyi kendime güvenmeyi, planı izlemeyi ve hedeflerimin peşine düşmeyi seçiyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



İnançlıyım! Kendime güveniyorum, yaptığım işe inanıyorum, sevdiklerim ve kendim için oluşturduğum geleceğe inanıyorum!



İşimin yolunda gitmesini sağlama kararını verdim! Ben başarılıyım! İşim de öyle!



Kendim için ve en çok değer verdiğim insanlar için oluşturduğum gelecekten gerçekten hoşlanıyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



İşime değer veriyorum ve bu kendisini gösteriyor! İşim bana değer veriyor çünkü; ben işime değer veriyorum!



İşimin başarıya ulaşmasını sağlamak için yapmaya ihtiyaç duyduğum her şeyi yapıyorum!



Her gün, işimde çalışmaktan hoşlanıyorum ve işimin yaşamıma getirdiği her olumlu nimetten hoşlanıyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Şu anda ve her gün kazanmayı seçiyorum! İnanıyorum ve başarıyorum!Ben hep kazanan bir insanım ve şu anda da kazanıyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



AKLIMA KOYDUĞUM HER ŞEYİ YAPABİLİRİM!



AKLIMA KOYDUĞUM HER ŞEYİ YAPABİLİRİM!



AKLIMA KOYDUĞUM HER ŞEYİ YAPABİLİRİM!



VE



YAPABİLECEĞİMİ BİLİYORUM!



Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2008, 02:24 AM   #277 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları




Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)

Kendi düşüncelerimi kendim seçerim!

Başkalarının benimle ilgili düşünceleri beni bağlamaz!

Ben izin vermedikçe kimse benim düşüncelerimi biçimlendiremez! Kendim için sağlık, mutluluk, sevgi ve anlayış düşüncelerini seçiyorum!

Korku ve nefrete düşüncelerimde yer yok!

Bu andan itibaren “Hayatımın Hakimi Ben’im!”



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)

Son derce huzurluyum!

Hayatımdaki iyiliğin gücüne inanıyorum!

Koşullarda hiçbir güç yok!

Yalnızca iyilikte güç var!

Şu anda içimde bulunan güce engel olabilecek hiçbir insan, yer, nesne durum veya ortam yok!

Hiçbirşey bana karşı değil, hiçbir şey beni rahatsız edemez!

Geçmişimde olanların beni incitecek hiçbir gücü yok!

Şu anki iyi düşüncelerle geleceğimi hazırlıyorum!

Bugünü yaşıyorum, geleceğe güveniyorum, geçmişten hiçbir pişmanlık duymuyorum!

Tüm hayatın benim iyiliğim için el ele verdiğine inanıyorum!

Rahatım, huzurluyum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)

Bugün hayatımın dönüm noktası!

Bugün yeni bir hayata başlıyorum!

Geçmişi siliyorum!

Gelecek ise seçim yapmamı bekliyor!

İşte tam bu anda yarınlarıma yön veriyorum!

Geçmişte yaptığım tüm hatalar için kendimi bağışlıyorum!

Kendimi harika hissediyorum! Güçlü ve sağlıklıyım ve bunun tadını çıkarıyorum!

Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2008, 02:33 AM   #278 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları





Endişeden Kurtulmak İçin…



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Endişelenmiyorum! Düşüncelerime hakimim ve yalnızca içimde en iyiyi yaratıp gerçekleştiren fikirleri düşünürüm!



Zihnim sürekli olumluya ayarlı! Parlak, neşeli, heyecanlı ve iyilik dolu, olumlu düşünce ve fikirlerle dolu!



Bedenimi ve zihnimi kolaylıkla ve rahatlıkla gevşetebilirim! Sakin, kendimden emin ve kendime güvenliyim!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Zihnim düzenli ve programlıdır! Ne düşüneceğimi bilinçli olarak seçerim ve daima en olumlu ve benim için en faydalı düşünceleri seçerim!



Olumlu düşüncelerim beni sağlıklı kılar!



Zihnim, yalnızca içimde ve çevremde daha çok uyum, denge ve iyilik yaratacak düşünceler üzerinde durur!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Otomatik olarak ve daima kesin, kararlı bir şekilde düşünürüm!



Yaptığım her şeyde mümkün olan en iyi sonuca tam bir inanç ve kararlılıkla ulaşırım!



Çevreme iyimserlik ve kendine güvenin parlak, sağlıklı ışığı içinde bakmayı seçiyorum!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Yalnızca benim için en iyi olan şeyleri yaparım! Kendimde en iyiyi yaratır, başkalarında en iyiyi çeker ve çevremde en iyiyi bulurum!



Kendim için kabul ettiğim görev ve zorunluluklarla isteyerek ve aksatmadan ilgilenirim!



Yalnızca gerçekleştirebileceğimi bildiğim sorumlulukları üstlenirim!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Zihnimin dikkatini yalnızca yapabileceğim konularda yoğunlaştırırım! Eğer değiştiremeyeceğim ya da yönlendiremeyeceğim bir şeyse, onu olduğu gibi kabul ederim!



Zihnimi iyi, sağlıklı, olumlu, yapıcı ve üretken düşüncelerle meşgul tutarım! Zaten benim endişe için ayıracak hiç zamanım yok!



İstediğim düşünceleri kontrol ederim! Benim olumlu ifadem ya da iznim olmaksızın hiçbir düşünce zihnimi meşgul edemez!



Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)



Asla endişelenmem!



Asla endişelenmem!



Asla endişelenmem!



Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2008, 02:38 AM   #279 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları




İÇSEL PROGRAMLAMA SÜRECİNE BAŞLARKEN…



Merhaba arkadaşlar!



Nasılsınız!



Bildiğiniz gibi, bir süredir olumlu düşünme ve içsel programlama ile ilgili yazılar yazıyorum! Tabi ki bunlar içsel programlama ile ilgili deneme yazıları! Ama sadece bunları bile uygularsanız, siz farkında olsanız da olmasanız da değişim yönünde bir adım atmış olursunuz! Unutmayalım ki binlerce kilometrelik bir yolculuk tek bir adımla başlar! Ama içsel programlama bu kadar basit değil! İçsel programlama sadece içsel konuşmalardan ibaret değil! “Kötü”yü “İyi”ye, “İyi”yi “Daha İyi”ye, “En İyi”ye dönüştürmeye yönelik olumsuzdan olumluya uzanan sınırsız bir başarı programı!... “Sıfır”dan “Sonsuz”a,”Ben”den “Biz”e, Öz’den “Bir”e ulaşma yolunda bir yaklaşım! Hayatımızı kontrol etmeye yönelik hayati bir program! Kişisel mükemmellik yolunda kullanılabilecek etkili bir program!



Ben kişisel olarak sistemli, “Bilinçli İçsel Programlama” ile hayatımızda istediğimiz her şeyi başarabileceğimize inanıyorum!



Günümüzde NLP – Neuro Linguistic Programming (Sinir Dili Programlama) epeyce yaygınlaştı! Tabii işin gerçeği suyu da çıktı! NLP gerçekten sistemli bir yaklaşım! Aynı zamanda manipülasyona açık bir program! Ve günümüzde maalesef bir çok kişi tarafından manipülasyon (kendi çıkarları için kullanma, kandırma) aracı olarak kullanılıyor! Eğitimler belirli kişileri tekelinde (ABNLP’ye bağlı!) ve eğitim ücretleri çok yüksek (dolar ya da euro olarak ödeniyor)! Ortalama 20 günlük bir eğitim 6000-7000 Euro arası! NLP Diploma(2 gün), NLP Practitioner(7-9 gün), NLP Master Practitioner(7-9 gün), NLP Trainer(10 gün) , NLP Master Trainer (süresini tam bilmiyorum, çok yaygın değil, ama parayı bastırırsanız onu da veriyorlar!) Kısacası 24 -30 gün arasında eğitim alarak NLP Trainer oluyorsunuz! Parayı veren düdüğü çalıyor! Parayı veren ve eğitime katılan NLP Trainer oluyor, hem de eleme olmadan ve sınav yapılmadan! Ye kürküm ye! Yurtdışını bilmiyorum ama Türkiye ‘de böyle işliyor! Türkiye’dekiler bildiriyor, ABNLP gönderiyor! Hem de Uluslararası geçerliliği olan NLP Trainer Sertifikası!(kim karar veriyor, kim sınıyor?) NLP Master Practitioner olanlar NLP Diploma, NLP Trainer’ler NLP diploma ve NLP Practitioner kursu açma hakkına sahip oluyor! Belgeleri de aracı kurumlar(NLP eğitimi alınan aynı kurumlar) vasıtasıyla ABNLP’den geliyor! Bir çok kişi NLP Trainer olacağım sevdasıyla bu kurslara gidiyor, bazılarının parası çok, bazıları bu parayı zaten bir şekilde çıkarıyor, ama en acısı bazıları da hiçbir şeyleri yokken bir sevda uğruna borç senetlerini imzalıyorlar!(eee paran yoksa taksit yaparız, bu da tam bir sömürü mantığı, sen hele bir imzala, biz nasıl olsa sütü bir şekilde sağarız!) Genellikle sonuç hayal kırıklığı!



Televizyonda ya da gazetelerde çarpıcı bir haber okuyoruz! Adam NLP teknikleriyle (ya da kadın) kızgın kömürlerin üzerinde yürüyor! Vay neymiş bu NLP, adamı kızgın kömürün üzerinde bile yürütüyor, beni de havalara uçurur mantığıyla NLP sevdası başlıyor! Ya da çevre NLP yi o kadar abartıyor ki(bilmesek, anlamasak da, Amerika’dan, Avrupa’dan ithal diye saygı duyar, yüceltiriz!) Biz gösteriye, içerikten çok şekle takılmaya eğilimli içsel programımızla takılırız oltaya, ya da başkalarının takılmasını sağlarız! Hele bir iki NLP tekniği ile gözler boyanmışsa, NLP bulutlara çıkar! Bir şey büyük ya da küçük değildir, biz onları zihnimizde büyültür ya da küçültürüz!



Ben kısaca yöntemi anlatayım! Siz NLP kursları hakkında bilgi almak için gittiğinizde sizi nazik bir şekilde karşılar, özel odaları, özel de sandalyeleri vardır, siz’e özel! Çayınız da gelir! Genellikle hipnotik dil kullanırlar! Dil oyunlarıyla ya da NLP tekniklerinin manipülatif tarafıyla sizi ikna ederler! Birinden sonra öbürünü de almanız gerektiği telkin edilir…şu eğitimi alırsanız şu eğitimi verebilirsiniz…hele NLP Trainer’ı da aldınız mı üç aya kalmaz verdiğinizi paranın 3 katını kazanırsınız… gibi ayartıcı resim çizerler sizin için! Eğitimler simultane tercüme ile lüx bir otelde gerçekleştirilir! Eğitim sonunda, bir hipnoz seansıyla hipnotize edilerek, ne çok şey almış olduğunuz telkin edilir! Ne verdiğiniz paralara değip değmediğine, ne size yapılan vaatlerin yerine getirilip getirilmediğine, ne de kandırıldığınızın farkına varmazsınız! Sonra uyanırsınız, ama geç olmuştur! Bu sefer kendinizi kandırmaya başlarsınız! Eğitim çok iyiydi diye! Tabi çevrenizi de! NLP Trainer’e kadar aldanmayı, NLP Trainer’da aldatmayı öğrenirsiniz! Nasıl aldatıldığınızın farkına varırsınız!



Öğretilen şeylerin özeti: Gerekli olan şeyleri öğrendiniz! Her şey sizin içinizde! (Gözlerinin içine bakarak : Senin çok başarılı olacağını görüyorum, sana inanıyorum) Bunları ben bedava yazıyorum, üstüne saldırı üstüne saldırı alıyorum! Büyük paralarla alınan sahte tablo, bedava verilen orijinal tablodan daha üstün tutulur her nedense!...Bu ne biçim iş anlayış böyle Genel kabul gören bir görüş şöyledir: Bir eğitim ne kadar pahalıysa o kadar kıymetlidir, hele bedavaysa eğitimde 5 para etmez eğitimci de! (Adam idealist olsa ne yazar, “söyleyecekleri kıymetli olsaydı bedava öğretmezdi” derler!)



Türkiye’de de bu işi tabi ki hakkıyla yapanlar var! Kendini yetiştirmiş NLP Trainer’ler var! Ya eğitimi almadan altyapısı vardır ya da eğitimi aldıktan sonra çok uğraşmış kendini yetiştirmiştir! Yoksa insan 20-30 günlük bir eğitimle Trainer falan olamaz! Eğitimcilik bilgileri içselleştirmeyi gerektirir! Bilgilerini hazmedememiş, içselleştirememiş bir eğitimci Dünyanın en geçerli kurumundan uluslar arası geçerliliği olan NLP Master Trainer belgesine de sahip olsa bana göre hiçtir! Sertifikalar kaliteyi göstermez! Önemli olan bilgiyi içselleştirmek kendi orijinal yöntemlerini oluşturmaktır! Bilmem ne üniversitesinin bilmem ne bölümünden mezun olmuş olması, yüksek lisans, doktora yapmış olması da bir şey ifade etmez! Önemli olan sonuçtur!



Tabi ki aynı zamanda NLP teknikleri ile ateş üstünde yürünebilir! Türkiye’de kaç tane NLP Trainer kızgın kömürlerin üzerinde yürüyebilir sizce? Bir çok fobinin yenilmesinde etkili bir terapi yöntemidir NLP! Yiğidi öldür ama hakkını yeme! NLP’nin bir çok tekniği bildiğimiz şeylerdir ama sistemli olarak bize sunulmuştur! Biraz araştıracak olursanız Mevlana’nın eserlerinden çok şey vardır NLP’nin içinde! Biz Mevlana’yı okumaz,içsel kaynaklarımıza bakmaz, dışarıdan gelen sistemlere yüce bir varlıktan gelmiş gibi saygı gösteririz! Komşumuzun bahçesindeki erikler daha tatlıdır, ithal olan yerli olandan daha iyidir, uzakta olanı gözümüzün önündekinden daha cazip gelir!”Orası” “burası”ndan daha caziptir!



(Bazı çevreler bu açıklamalarıma çok kızacaklar, ama bunlar gerçekler! Benden söylemesi!)



Bilinçli içsel programlamamıza yavaş yavaş başlayalım!



Tohumdan Çimlenmeye…



Hayata, koruyucu ve besleyici, dünyalar güzeli bir ağacın (koruyucu meleğimiz, annemiz) kanatları altında, toprağın altındaki küçük bir tohum gibi başlarız! Bu koruyucu ve besleyici ağaç bizi kökleriyle besler, sıcacık ve güvenli bir ortamda çimlenmeye başlarız! (İçsel programlama süreci çimlenmeyle başlar!) Çimlenme başlayınca yavaş yavaş kökü aynı olan iki tohuma ayrılırız: Biri olumlu, diğeri olumsuz olan iki tohuma!... (olumlu ve olumsuz programlama)



Koruyucu meleğimiz bizi diğer bir melekle birlikte (biz bu meleğin adına “baba” deriz! Başka önemli melekler de var -tabii şeytanlar da- ama bunlar baş melekler!) bizi besler! Bunların da her biri aslında iki parçadır (olumlu ve olumsuz) ama görünmez, aynı şekilde tohumun da iki parça olduğunu göremezler (istisnalar olabilir)! Bizleri bu iki parçalarıyla beslerler; bazen biriyle bazen diğeriyle…ama hangisiyle beslediklerine dikkat etmezler, sadece beslerler!...Bazen beslediklerinin de farkında değildirler! Ve biz onlar ne verirse onu alırız, çünkü sorgulayabilecek bir bilincimiz henüz oluşmamıştır! Ne verirlerse hazmederiz, verilen besinin türüne göre parçalarımız gelişir (aldığımız besin olumsuzsa olumsuz tarafımız, olumluysa olumlu tarafımız gelişir, bu aşamada bizim seçme hakkımız ya da verilen besini değiştirme seçeneğimiz yoktur; ben bunu sevmedim, öbürünü ver diyemeyiz!)



Bebek bekleyen çiftler, özellikle anne adayları dikkat! (çocuk sağlığı uzmanı değilim ama) Aman dikkat! Aklımızdan geçen her düşünce, olumlu ya da olumsuz bilinçaltımıza kaydedilir, bu düşünceler tekrarlandıkça güçlenir, içsel bir program oluşturur, bu programlar güçlendikçe inançlara, inançlar güçlendikçe ve içsel konuşmalar ile beslendikçe “gelecekteki biz”i yavaş yavaş şekillendirmeye başlarlar! Bu sebeple, özellikle anne adayları, babalar size sesleniyorum: içsel programlarınıza, içsel konuşmalarınıza, birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat edin! Bebek anne karnında da olsa bunları duyacak, hissedecek ve etkilenecektir!



Toprağın altında sıcacık ve güvenli ortamda çimlenirken yavaş yavaş üstten bir sıcaklık hissetmeye başlarız, yerimiz dar gelmeye başlar! Başka diyarlar keşfetmek isteriz, başlarız isyana! Toprağın yüzeyine çıkmaya çalışırız, sonunda üzerimizdeki topraktan başımızı uzatırız! Işık gözümüzü alır! AAA o da ne! Garip garip yaratıklar bize bakıyor! Üstelik bir de beyaz önlüklü biri merhaba bile demeden sırtımıza vurur, sırtımıza vurduğu yetmiyormuş gibi bizim besin deposuna ulaşım yolumuzu da kesmiş! Vay vicdansız! (doktor arkadaşlarımız alınmasın! EEE tabi gülümsemeyi de unutmayalım bu arada…sadece doktor arkadaşlarımız değil, hep beraber şöyle -düşman çatlatırcasına- içten bir gülümseyelim! ) Vurulur mu benim gibi yurdundan ayrılmış aciz bir varlığa! EEE geri de dönemeyiz, ne yapacağız: İlk nefesimizi alır,avazımız çıktığı kadar bağırarak dünyaya güçlü bir merhaba deriz!Yok mu beni kurtaran!



Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2008, 02:41 AM   #280 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları





Dale Carnegie'den DOST KAZANMA SANATI



İNSANLARI YÖNETMEDE TEMEL TEKNİKLER



Eleştirmeyin, suçlamayın, şikayet etmeyin!
İçten ve dürüst takdirlerinizi esirgemeyin!
Karşınızdaki kişide iş yapma isteği uyandırın!


İNSANLARA KENDİNİZİ SEVDİRMENİN 6 YOLU



Başkalarıyla içtenlikle ilgilenin!
Gülümseyin!
Herkes kendi adının her dildeki en tatlı ve en önemli sözcük olduğuna inanır! Bunu unutmayın!
İyi bir dinleyici olun! Karşınızdakini kendisi hakkında konuşmaya yönlendirin!
Karşınızdakinin ilgisini çekecek konulardan bahsedin!
Karşınızdakinin kendisini önemli hissetmesini sağlayın ve bunu içtenlikle yapın!


İNSANLARI SİZİN GİBİ DÜŞÜNMEYE YÖNELTMEK

Tartışmadan en iyi sonucu almanın tek yolu tartışmadan sakınmaktır!
Başkalarının görüşlerine saygı duyun! Kimseye “yanılıyorsun” demeyin!
Yanılıyorsanız, vakit geçirmeden bunu içtenlikle ortaya koyun!
Söze dostça başlayın!
Karşınızdakinin “Evet” demesini sağlayın1
Bırakın konuşmanın çoğunu karşınızdaki yapsın!
Bırakın, karşınızdaki kişi fikrin kendisine ait olduğunu düşünsün!
Olayları karşınızdakinin bakış açısından görmeyi deneyin! Bunu dürüstçe ve içtenlikle yapın!
Karşınızdaki insanın duygu ve düşüncelerine anlayış gösterin!
İnsanların soylu güdülerine seslenin!
Düşüncelerinizi sunarken ”Gösteri Sanatı”nın gücünü unutmayın!
İnsanlara mücadele zevki verin!


ÖNCÜ OLABİLMEK; GÜCENDİRİP KIZDIRMADAN İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLLARI

Söze överek ve dürüstçe takdir ederek başlayın!
İnsanlara yanlışlarını dolaylı yoldan anlatın!
Karşınızdakini eleştirmeden önce kendi yanlışlarınızdan söz edin!
Doğrudan emretmek yerine öneriler getirin!
Kimsenin ayıbını yüzüne vurmayın!
Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


centin degişim aşamaları

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri centin degişim aşamaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 9 ADIMDA 12'DEN VURMAK 1. KENDİNE GÜVENMEK! Kendine güven, aklın kesin inanç ve güvenle büyük ve gurur verici işlerde kullanımıdır! Kendinize güvenmedikçe ve gücünüze inanmadıkça asla başarılı ve mutlu olamazsınız! Oysa aşağılık ve yetersizlik duygusu ümitlerinizin kırılmasına yol açar, fakat ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.