Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

gökhan günlük

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri gökhan günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar gökhan .. günlüğün hayırlı olsun.. bizlerle etkilerini ve değişim sürecini paylaştığın için sonsuz teşekkürler.. mutluluk telkini eskiden ayrı bir telkin olarak mevcuttu ama daha sonra atakan bey tüm telkinlerin içerisine ilave ederek etkisiniz daha kalıcı olmasını ve daha fazla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

gökhan günlük

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-03-2008, 03:46 PM   #21 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: gökhan günlük

merhabalar gökhan .. günlüğün hayırlı olsun..

bizlerle etkilerini ve değişim sürecini paylaştığın için sonsuz teşekkürler..

mutluluk telkini eskiden ayrı bir telkin olarak mevcuttu ama daha sonra atakan bey tüm telkinlerin içerisine
ilave ederek etkisiniz daha kalıcı olmasını ve daha fazla yararlanmamızı sağladı..

başkalarını mutlu ederek aslında kendi mutsuzluğumuzu kamufle etmeye çalışırız..
bu geçici bir çözümdür..sahte egomuz başkalarını mutlu ederek ve dışardan sevgi saygı görmemizi sağlayarak
kendi içimizdeki sorunları erteleyerek görmememizi sağlar..

önce içsel olarak tamamlanıp mutlu olup kendimizi şifalandırmalı gerçek mutluluğu kendimiz için yaşamalıyız..
bu noktaya ulaştığımızda zaten ister istemez sevgi ve mutluluk enerjimiz etrafımızdaki herkezi o noktaya doğru taşıyacaktır..

sevgiler...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 09-03-2008, 07:53 PM   #22 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
23 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökhanavcı is an unknown quantity at this point

aslında haklısın bence insan mutluluğu kendi içinde aramalı başka yerde değil ozaman herşey daha güzel olur ben hep bu hatayı yaptım mutluluğu başksında aradım ama şimdi mutluyum
Alt 09-03-2008, 08:50 PM   #23 (permalink)
Teğmen

flower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16
26 Mesajinıza toplam 132 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
flower is an unknown quantity at this point

insanoğlu mutluluğu hep hor kullanıyormuş...
hep şikayetçi, hep bıkkınmış...
birgün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler....
saklayalım, zor bulsunlar....
zor buldukları için belki kıymetini bilirler diyerek başlamışlar tartışmaya...
sorun büyükmüş..
mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü...
kimisi:
''everest'in tepesine saklayalım'' demiş, kimisi:
'' Atlas okyanusu'nun dibine'' demiş...
Taç Mahal'in kubbesi,Mekke sokakları, İtalyan sofrası...
bir hastanenin yenidoğan odası, dondurma külahı, şarap şişesi...
sigara paketi, lale bahçesi....
pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş..
derken meleklerden biri:
'' İçlerine saklayalım'' demiş
'' kimsenin aklına gelmez içine bakmak''
işte o gün bugündür, mutluluk insanın kendi içinde saklıymış...
emekte ve insanın içinde saklı mutluluk...
ne başkasının ekmeğinde, ne başkasının evinde, ne de başka bir şeyde...
bu yüzden gözünüz hep içerde olsun...
siz dışını boşverin, içine bakın...

Alıntı

flower isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 08:58 PM   #24 (permalink)
Teğmen

23 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

mrb flower teşekkürler öncelikle çok güzel bi yazı aslında hatta kocaman teşekkürler gerçekten insanlar içlerindeki mutluluğu nedense çıkartmıyo hep başkasında arıyo ama ben en azından 4 gündür artık kendime geldim hayat güzel ya
Alt 09-03-2008, 09:04 PM   #25 (permalink)
hayalayaz
Guest

flower çok güzel bir paylaşım..doğru söylüyorsun biz bile bunca yaşa rağmen yeni öğrendik içimizde bir yerlerde olduğunu..
Alt 09-03-2008, 09:12 PM   #26 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about

Alıntı:
flower Nickli Üyeden Alıntı
insanoğlu mutluluğu hep hor kullanıyormuş...
hep şikayetçi, hep bıkkınmış...
birgün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler....
saklayalım, zor bulsunlar....
zor buldukları için belki kıymetini bilirler diyerek başlamışlar tartışmaya...
sorun büyükmüş..
mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü...
kimisi:
''everest'in tepesine saklayalım'' demiş, kimisi:
'' Atlas okyanusu'nun dibine'' demiş...
Taç Mahal'in kubbesi,Mekke sokakları, İtalyan sofrası...
bir hastanenin yenidoğan odası, dondurma külahı, şarap şişesi...
sigara paketi, lale bahçesi....
pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş..
derken meleklerden biri:
'' İçlerine saklayalım'' demiş
'' kimsenin aklına gelmez içine bakmak''
işte o gün bugündür, mutluluk insanın kendi içinde saklıymış...
emekte ve insanın içinde saklı mutluluk...
ne başkasının ekmeğinde, ne başkasının evinde, ne de başka bir şeyde...
bu yüzden gözünüz hep içerde olsun...
siz dışını boşverin, içine bakın...

Alıntı

Çok Teşekkür Ederim...

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 10:19 PM   #27 (permalink)
Teğmen

flower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16
26 Mesajinıza toplam 132 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
flower is an unknown quantity at this point

asıl ben teşekkür ederim hepinize...
sayenizde gelişip...değişiyorum...

mutluluk gidilecek ya da varılacak bir hedef değil...
mutluluk bizzat yolun kendisi...diye düşünenlerdenim ben de..
ve evet ...sevgili Gökhan...işin sırrı, önce kendini olduğun gibi sevmek ve kabul etmekde...
bunun yaşantılarımıza olan yansıması mucizevi olacaktır eminim...
sadece iyice özümsemek ve eyleme geçirmek lazım...
veee hoşgeldin...
sevgiyle...

flower isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2008, 03:04 PM   #28 (permalink)
Teğmen

Standart bugün 3. günüm

kocaman alkış kendime bugün 3.günüm ya telkinleri dinlemeye başladım başlayalı hergün aynı saatte kalkıyorum ve çok rahat bi şekilde ter veya olumsuz bir düşünce geçtiğinde aklımdan bunun farkına varıyorum artık daha dikkatli konuşuyorum çok özen göstermeye başladım herşeye araştırmacı yanım daha çıktı ortaya rüyalarımda değişti hani insanın içine attığı bişeyler vardır keşke olsaydı dediği artık rüyalarımda tek tek görmeye başladım hepsini suyu çok içmeye başladım bu ara şunu öğrendim hayat bütün güzelliklerini sunmaya başladı aslında zaten vardı da ben yeni görmeye başladım herkese kucak dolusu sevgiler
Alt 10-03-2008, 04:05 PM   #29 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar
gökhan izninle;
ayrı bir konu olarak açtığın son mesajını günlüğüne ekledim..

yeni gelecek olan arkadaşlarımız günlükleri okuduğunda böylelikle değişim ve gelişim
aşamalrını çokda rahat takip edebilsinler diye..

ve evet sana kocaman alkışlar.. çok başarılı bir üç günü geride bıraktın..
her gününün diğeriden daha mutluluk verici ve başarılı olması dileklerimle..

sevgiler..
Alt 10-03-2008, 10:25 PM   #30 (permalink)
Teğmen

Standart bi yorgunluk var

ya bugün aslında çok güzeldi ama akşam farkettim bende bi yorgunluk var sanki bişeylere canım sıkılmışta sürekli bi esneme var sanki eski sıkıntılarım giderken elvada ediyo gibi geldi hastayım zannettim ama yo iyiyim kafamda biraz ağırlık var gibi bu evrelerden geçen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim hepinize minnettarım

Bookmarks