13-03-2008, 12:32 AM
|
#35 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
23 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: gökhan günlük BUGÜN AYnaya baktım hayal ablamın dedidiği gibi kendi kendime konuştum gözlerimin içine baktım hakettiğim şeyleri söyledim sonra çıktım kalabalığa ve çok rahattım insanları gözlemledimaslında herks bi yana koşuşturuyo herkesde aynı dert yani güvensiz arkadaşlar kimse bizi süzmüyo rahat olalım kalabalıkta eğer ön plana çıkarsak bilinli herkes bizim yaptığımızı takdir eder çünkü özgüven sorunu çoğu kişide var neyse bugün eğlendim güldüm gülümsemelerim içtendi ve şunu biliyorum eskin ben artık kayboluyo bunu net bi şekilde anladımfikirlerim duruşum değişiyo hataalrımı kabuul ediyorum ama üztünde durmuyorum çünkü düzeltiyorum hemen bi kez daha şunu anladım hayat hızla geçiyo şuan gencim aam ilerde yaşlı biri olunca keşke dememek için şimdi bugün ve bundan sonraki hergün insanlara daha çok gülümseyecem ve daha az sorunlarım olacak kendi hayatımın efendisi olacağım hayalleerimin peşinden gideceğim ertelemeyeceğim, ben doğanın harikasıyım ve bunu okuyanlarda harikası doğan her insan doğanın harikası bu dünyada ki herşey bizim için güneş bizim için doğuyo yağmurlar bizim için açan çiçekler bizim için bize dünya değer verirken biz ben kendime neden değer vermeyeyim anladım artık gerçekci gözlerle baktım hayata bugün pes etmek bize yakışmaz azim etmek başarmak yakışır her insana gülümsemek tatlı bi tebessüm edip merhaba demek yakışır her anını dolu dolu yaşamak yakışır bu hayatt bana emanet verildi yarın birgün alınacak benden neden karamsar olayım ki neden korkayım ki neden başarısız olayım ki hayat bana yeni doğan günle beraber gülümseyecek okadar gülümseyecek ki hayran olacam kendime ve yeni bi sayfa açılırken bu hayatta başarmak adına nevarsa doğal olmak adına ne varsa kim ne düşşünür diyerek yaşamamak adına ne varsa kendi özgüven kendi özsaygım ve mükemmel kişiliğimle hayata iz bırakanlardan olacağım bu satırları yazarken gözlerim doluyo meğer nekadar hasret kalmıışım bu sözlere şimdi GÜLÜMSÜYORUM BÜTÜN YÜREĞİMLE YANIMA ALIYORUM YÜREĞİMİ HAYAT SENİ ÇOK SEVİYORUM BANA HERZAMAN GÜLÜMSEDİĞİN VE GÜLÜMSEYECEĞİN İÇİN.
__________________ hergünü birtaneymişcesine karşıla ve ondan bir şahaser yarat |
| |