Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

gökhan günlük

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri gökhan günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selamlar, Aramıza hoşgeldin. Yaşadığın gelişmler senin ve bütün en yüksek hayrına olsun. Umarım dahda güzel şeyler yaşarsın Selam ve ışık ile......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

gökhan günlük

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-03-2008, 08:57 PM   #11 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elyreiki is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: gökhan günlük

Selamlar,
Aramıza hoşgeldin.
Yaşadığın gelişmler senin ve bütün en yüksek hayrına olsun. Umarım dahda güzel şeyler yaşarsın

Selam ve ışık ile...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 08-03-2008, 09:07 PM   #12 (permalink)
hayalayaz
Guest

e sen söylesene ben filmciyim diye, turgay 01 01 in ilk konserinde dans etcem, senin ilk filmindede babaanne rolü verirsin bana artık..hayır olmaz deme bak...bundan sonra sana mık bile yazmam...( aslında mık demem olcaktıda.) ilk filminde babaanne rolü benimse benden sana full destek var..baaak ellerimi açtım dua etcem senin için bana vereceğin rol için tamam demeni bekliyorum..
şaka bir yana, senin sıkıntın istediğin yerde olamaman, birde sizin gibi yaratıcılığı olan gençlere, hadi canım sende, işte o yer ( adını unuttum o yerin ) senin gibilerle kaynıyor deyip azıcık kıskançlıktan azıcıkta gerçek payı var gerçi bastırırlar sizi..kaç yaşındasın ve neler besteliyorsun bilmiyorum..ama ..önce bir telkinleri dinle biraz şöyle ferahla..sonra eminim kendine en güzel yolu seçeceksin..o, yolun aydınlık olması için bizde rüşvet almadan duacı olacağız..babaanne rolünden vazgeçerim ben yeterki sen başarılı ol..olacağındanda eminim yaradan kuluna bir yetenek verdiyse, yolunuda açmıştır..allah yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..saygılı sevgiler..
Alt 08-03-2008, 09:28 PM   #13 (permalink)
Teğmen

23 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökhanavcı is an unknown quantity at this point

yine teşekkürler söz rolü sana verecem ya sanki beni tutan bişe oluyo adım atamıyorum bi türlü bukadar yeteneklerimin olduğunu yakındaki hiç bi arkadaşım bilmiyo ben 25 yaşındayım ama galiba hala çoçuksu bi korkalık var azönce ego bölümünü okudum bende müthiş bi ego eksikliği var yabancı bi ismi vardı unuttum sürekli geriye dönüm dü galiba biliyorum hayat bi armağan değerini bilmek gerek zaten ben bu siteye mucize diyorum tesadüf gördüm araştırma yaparken ve çok heyacanlandım şimdi çok umutluyum ve mutluyum biliyorum daha iyi olacak herşey olmak istediğim ben olacam ve babaanne nıkmadan içtenlikle yanıtladığın için sorunlarımı teşekkürler
Alt 08-03-2008, 09:56 PM   #14 (permalink)
Teğmen

23 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

mrb arkadaşlar ya mutluluk telkininden bahseden bazı arkadaşlar okudum ama ben bulamadım nerde böyle bişey varmı ya yada ben mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Alt 08-03-2008, 10:06 PM   #15 (permalink)
Teğmen

8 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elyreiki is an unknown quantity at this point

Elyesa'dan Gökhan'a iyilikler,
Öyle bişeyin olduğunu zannetmiyorum. Buradaki tekinlerin kendimize gerekli olanları seçip dinlersek onlar bizim için hepsi birlikte mutluluk telkinini zaten oluştururlar diye düşünüyorum. Burası zaten mutluluğun adresi yaaa çok güzel biyer burasıı

Selam ve ışık ile...
Alt 08-03-2008, 10:17 PM   #16 (permalink)
Mustang
Guest

Galiba dejavudan bahsediyorsun.Bu sitede dolaşırken okuduğun ve okuyacağın şeyler çok güzel.Hani bazen insanların bizi yorumsuz dinlemesini isterizya burada onu bulursun.Bazende takdir edilmek ,şımatılmak isteriz ya ohoooo bisürü ,destek sonsuz.Eeee daha ne istiyorsunuz ? onuda söyleyin yapalım.Sana aramıza hoş geldin diyorum...
Alt 08-03-2008, 10:30 PM   #17 (permalink)
Teğmen

belki dejavu ama bilmiyorum zor bi süreç ayrıca hoşbulduk teşekkürler mustang
Alt 08-03-2008, 10:51 PM   #18 (permalink)
Teğmen

bugün ilk günümdü etkileri az şimdilik ama ilerleyen günlerde mükemmel olacağına inanıyorum bu arada sindirim sistemi iyi çalışıyo acıkıyorum ben ya baş ağrısı yokda bi açlık hissi var birde müzikler yoga da kullanılan sakin müziklerolsa daha güzel olur su sesi harika öyle işte insanı alıp götürecek müzikler bence bu ritimle harika olur
Alt 08-03-2008, 11:01 PM   #19 (permalink)
hayalayaz
Guest

şimdi senden bir rüşvet daha istiycem..hiç bir şeyi rüşvetsiz yapmam ben..bana söz vereceksin..zor...kötü..vs.daha fazla yazmayayım olumsuz kelimeleri, bunları günlük jargonundan çıkaracaksın..zor olan hiç bir şey yok..biz nereye bakacağımızı bilmediğimiz zaman, öyle zannediyoruz..belki sen bir iki hafata telkin dinlemekle her şeyi aşacaksın..bak hayat seni problem dediğin şeyi kolayca aşman için buraya getirdi..her şey kolay çocuk,,,insanlar neleri başarıyor..bak baklım kendi hayatına hangi başarılara imzalar atmışsın...senin mesajlarında bir daha olumsuz kelime görmezsem bana istediğim rüşveti verdin demektir..sana istediğinden fazla destek..ne kadar ve ne zaman istersen..biz buradayız...bir kere şunu aklından çıkarma..HEPİMİZ ŞAMPİYONUZ...şampiyonluğumuz daha ana rahmşne düştüğümüz anda tescillendi...sayısını bilmediğim kadar çok yumurtanın arasından maratonu kazanıp dünyaya geldik biz, şampiyonuz..kolay gelsin şampiyon bir insan dünyaya gelmeyi başardıysa her şeyi başarır..saygılı sevgiler sana..
Alt 09-03-2008, 02:08 PM   #20 (permalink)
Teğmen

bugün gerçekten erkenden kalktım ve kendimi zinde hissederek uyandım bugün kü etkileri buydu galiba daha fazla su içmeye başladım içimdeki olumsuz duygularla olumlular arasında savaş başladı galiba neyse zafer benim zaten şampiyonda benim

Bookmarks