08-03-2008, 09:07 PM
|
#12 (permalink)
|
Guest | Ynt: gökhan günlük e sen söylesene ben filmciyim diye, turgay 01 01 in ilk konserinde dans etcem, senin ilk filmindede babaanne rolü verirsin bana artık..hayır olmaz deme bak...bundan sonra sana mık bile yazmam...( aslında mık demem olcaktıda.) ilk filminde babaanne rolü benimse benden sana full destek var..baaak ellerimi açtım dua etcem senin için bana vereceğin rol için tamam demeni bekliyorum..
şaka bir yana, senin sıkıntın istediğin yerde olamaman, birde sizin gibi yaratıcılığı olan gençlere, hadi canım sende, işte o yer ( adını unuttum o yerin ) senin gibilerle kaynıyor deyip azıcık kıskançlıktan azıcıkta gerçek payı var gerçi bastırırlar sizi..kaç yaşındasın ve neler besteliyorsun bilmiyorum..ama ..önce bir telkinleri dinle biraz şöyle ferahla..sonra eminim kendine en güzel yolu seçeceksin..o, yolun aydınlık olması için bizde rüşvet almadan duacı olacağız..babaanne rolünden vazgeçerim ben yeterki sen başarılı ol..olacağındanda eminim yaradan kuluna bir yetenek verdiyse, yolunuda açmıştır..allah yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..saygılı sevgiler.. |
| |