Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bende geldim hadi bakalım

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bende geldim hadi bakalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız insanların başlarına gelen kötü şeylerden düşünce tarzları ve kullandıkları kelimlerin çok etkili olduğunu bugün bir örnekle daha iyi anlamış oldum(allahım cümlenin uzunluğuna bak ya) aynı işyerinde çalıştığım şahıs bu.herzaman der buranın şamar oğlanı benim diye.sanki öyle dedikçe tüm hatalar onu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bende geldim hadi bakalım

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-03-2008, 12:59 PM   #71 (permalink)
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

insanların başlarına gelen kötü şeylerden düşünce tarzları ve kullandıkları kelimlerin çok etkili olduğunu bugün bir örnekle daha iyi anlamış oldum(allahım cümlenin uzunluğuna bak ya) aynı işyerinde çalıştığım şahıs bu.herzaman der buranın şamar oğlanı benim diye.sanki öyle dedikçe tüm hatalar onu buluyor.o kadar inandırmış ki kendini ve öyle alışmış ki azar işitmeye.bugün yine azar işitti mesela parçalara bölündü karşımızda haklı olsada sesini çıkaramadı.işyerinde herkes onunla uğraşıyor.bilinçaltı istediklerini veriyor taşları bir bir yoluna diziyor dusun

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2008, 03:22 PM   #72 (permalink)
Yüzbaşı

281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

offf allahım yaa kafam ağırlık veriyor kesip atıcam he o kadar yanii uykumun olması canımın hiçbirşey yapmak istememesi dışında kendimi iyi hissediyorum hava güzel ben güzelim daha ne olsun az önce bir imgeleme yaptım çekim yasasına adına benim olunca nasıl hissederim gibisinden.eskiden olsa düşündüğüm şeye duygu katamıyordum.ama az önce göbek atıcak kıvama geldim,sevinçten ağzım kulaklarıma vardı.o benimmiş hissini verebiliyorum artık
Alt 26-03-2008, 04:20 PM   #73 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ersinttL is an unknown quantity at this point

Alıntı:
özlem Nickli Üyeden Alıntı
insanların başlarına gelen kötü şeylerden düşünce tarzları ve kullandıkları kelimlerin çok etkili olduğunu bugün bir örnekle daha iyi anlamış oldum(allahım cümlenin uzunluğuna bak ya) aynı işyerinde çalıştığım şahıs bu.herzaman der buranın şamar oğlanı benim diye.sanki öyle dedikçe tüm hatalar onu buluyor.o kadar inandırmış ki kendini ve öyle alışmış ki azar işitmeye.bugün yine azar işitti mesela parçalara bölündü karşımızda haklı olsada sesini çıkaramadı.işyerinde herkes onunla uğraşıyor.bilinçaltı istediklerini veriyor taşları bir bir yoluna diziyor dusun

özlemcim bak ne güzel sölemişsin, bu arkdş böle deikçe bütün sorunlar onu buluuyo,
bilinçaltını bu şekilde yönlendirio.ama sen mutlu oluşunu burda bizlerle paylaşıosun.
baksana elinden gelse göbek atıcan mutluluktan.senin adına seviniorum.
pek fazla paylaşımda bulunamıorum ben ama çoğu arkdş gibi seninde deişimini takip ediyorum.
diyeceim şu ki; sen bu arkdşan hemen yakınındasın, belki birazcıkta olsa yardımın dokunur,
bilgilerinle konusmanla,destek olursun belki.tabi senin için bu mümkünse.bunu nie söleme gereği duydumu açıklıyım; bi parçada olsa eski beni o arkdşta gördüm, bu yüzzden sanırım...
ersinttL isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2008, 05:48 PM   #74 (permalink)
Yüzbaşı

elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum Ersinttl .olaya yavaştan yavaştan giriyorum  buarada bunu derken benim kafama yerleşmiş olumsuz bir düşünce kalıbı geldi aklıma.ben ne zaman böyle ezik sessiz insanları ortama kabul ettirmeye çalışsam genelde ilk kazığı bana atarlardı.önce şu düşünce kalıbımı değiştireyimde sonra ne demiş atalarımız " acıma yetime döner koyar d.tüne "
Alt 26-03-2008, 07:12 PM   #75 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ersinttL is an unknown quantity at this point

evt haklısın, bu duruma çok rastlanıoo,benmde başıma gelmedi deil.hiç beklemiyosun ama oluyo işte...neyse boşver sen bu olumsuz düşünceyi,güzel düşün.belki bakmışın bu sefer tam tersi olur....kib...
ersinttL isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-03-2008, 09:43 AM   #76 (permalink)
Mustang
Guest

Özlem ve Ersin yazdıklarınızı okudum.Bizim toplumumuza öylesine yerleşmiş olumsuz kalıplar varki eğer dikkatetmezsek biziçok etkiliyorlar.Mesla benim bi komşum var hep paranın gözü kör olsun der acayip para sıkıntısı çrkiyordu bende ona her seferinde öyledeme diye söyleniyordum .Sonunda kara verdi bidaha o sözü kullanmadı ve oğlu işe girdi şimdi parası var.Dua ederkende dileklerinizi olumlu cümlelerle dileyin .Mesala Allahım beni kötülüklerden koru yerine Allahım bna iyilik ver diyin .Kendinizi nasıl hisederseniz öyle yaşarsınız.Kendini güçlü kuvvetli hissedin öyle olursunuz.Kendinizi işe yaramaz hissedin işe yaramaz olursunuz.Çekimlerinizi doğru yapın .Ben hayatımın hiç bir döneminde kendimi güçsüz hissetmedim hep bir çıkış yolu bulacağımı bildim ve buldum.Kendinize güvenin olumlu düşünün ve hayata iyi gözle bakın.Siz gençlere güveniyoruz.Bu sitede öğrendiklerimi sizlerin yaşlarında öğrenmişolmayı çok isterdim.Sizler çok şanslısınız Burada öğrendiklerimi uygulayarak çocuklarımı yetiştire bilirdim.Ama gende geç sayılmaz hayatın farkına varmak güzel.
Alt 27-03-2008, 10:48 AM   #77 (permalink)
Yüzbaşı

daha gençsin mustang hem hissettiğin yaştasındır her zaman dimi inşallah önündeki günler daha güzel olur.kardeşinle arandaki problemleri biraz okudum.onlarda düzelir inşallah 96 aslında bu çocuk dışında en yakınımı annemi düzeltmek istiyorum ben.her zaman bir umutsuzluk kadercilik haliyle dolaşıyor.sanki dünyanın bütün sıkıntıları onda benide kötü etkiliyor çok sinirleniyorum bazen şikayetlerine şükret diyorum sürekli.ama kafaya koydum onu süper anne yapıcam şu telkinlerden çaktırmadan onada dinletiyorum.her sabah uyandığında görebileceği yere olumlama yazısı yazıp asıcam inadım inat
Alt 27-03-2008, 10:53 AM   #78 (permalink)
Yüzbaşı

ya az önce önceden üye olduğum bir siteye girdim.adını vermiyimde hani şu kadınların buluşup yazıştığı.ya insanlar birbirlerine karşı bazen ne kadar kırıcı olabiliyorlar.derdini yazmış pişmanlığını anlatmış,hala yükleniyorlar ya size ne kardeşim.olayın zaten farkında kişi yapıcı eleştiri yapın diye yazdım bu sefer bana hücum etti çok bilmişin biri. kimsenin hakkının yenmesine de tahammülüm kalmamış benim ya.çok sinirleniyorum çok neyse enerjimi düşürmiyim.bırakayım ne hali varsa görsün o kadar yoğunlaşti ki olumsuz duruma başına gelmesi an meselesi
Alt 27-03-2008, 12:09 PM   #79 (permalink)
Mustang
Guest

Canım bende bu siteye kızımın sayesinde girdim şimdi anne kız dayanışması yapıyoruz .Bize iyi geldi kızıma yardım edemediğim konuları burada çözüme kavuşturdu.Oşimdi huzurlu ve kendi ile barış yaptı.Bende onun gizlice okuyup yardım etmeye çalıştığım günlüklerini açıkça okuyp yardım etmeye çalışıyorum.Sizede tavsiye olunur.
Alt 27-03-2008, 12:40 PM   #80 (permalink)
Akulina
Guest

Bende anlamıyorum insanların tanımadığı insanları bu kadar yargılayıp üzmelerini...Bu siteyi bulana kadar forumlara yazmaya tövbeliydim:),çünkü açıkçası çok geriliyordum...Herkes birbirine laf sokma,dalga geçme aşağılama eğilimindeydi...Müzik forumlarında herkes müzik dahisi,aşırı derecede iyi müzisyendi,ve kalkıp ona buna özenti vs. laflar söylüyorlardı,bir insan özentide olabilir bu kimseyi ilgilendirmez...Özene özene,aradan iyiyi ve güzeli bulacaktır...Çok fazla tartışmalar çıkıyordu...Ve artık yorulmuştum,bütün bunlardan...Birşey yazıyorsun bir bakıyorsun konuyu alıp öyle hale getirmişlerki,ee yani yuh artık diyorsun...Derdini anlatıyorsun,seni o an için dinliyorlar ama sonra en ufak bir olayda o derdi sana karşı silah olarak kullanıyorlardı...Bende bir karar verdim,bundan sonra forumlara fln girmeyeceğim dedim...Taaaki güzelim sitemizi keşvedinceye kadar...
İnsanlar strese ve negatifliğe kendilerini son derece kaptırmışlar...Onlara iyi birşey desen bile küfrettiğini sanıyorlar...Geçen bir arkadaşa,yaptığı bir davranışıyla ilgili kırmadan birşey söylemeye çalıştım bana IQ'su düşük insansın dedi...Oysaki sinirleneceği ve o lafı hakedecek birşey dememiştim...Ben artık bakıyorum insana bu şekilde davranıyor,uzaklaşıyorum hemen...Çevremde bu kadar negatif insan barındırmamaya çalışıyorum...Elimi uzattığımda huzurla tutabilecek insanların ellerinden tutuyorum artık...
Burada en çok sevdiğim şey,kimse kimseyi yargılamıyor...Bir sorun varsa,mantıklı şekilde önerilerde bulunuyor herkes,eğer yalnışın varsa,makul bir şekilde kırmadan incitmeden,söyleniyor...Çok olumsuzsan en içten dileklerde bulunuluyor...
Bu çok önemli...
Çünkü hepimiz internete kafa dağıtmak,eğlenmek,birşeyler öğrenmek için giriyoruz...
Burada kendimi evimde gibi hissediyorum,rahatım huzurluyum...Sürekli birşeyler öğreniyorum,öğrendiklerimle daha bir zenginleşiyorum...
Bu arada sevgili Mustang'cim,sanada itiraf ettirdikya bu site sayesinde günlüklerimi okuduğunu:))))Aman canım sen oku nolacak,sanki kötü birşeymi yazıyordumki,ama bazen senin hakkında olumsuz yazılarımda yok değildi hani:)))),umarım onlara denk gelmemişsindir:)(şimdi o yazıları merak edecek )

Bookmarks