Bende anlamıyorum insanların tanımadığı insanları bu kadar yargılayıp üzmelerini...Bu siteyi bulana kadar forumlara yazmaya tövbeliydim:),çünkü açıkçası çok geriliyordum...Herkes birbirine laf sokma,dalga geçme aşağılama eğilimindeydi...Müzik forumlarında herkes müzik dahisi,aşırı derecede iyi müzisyendi,ve kalkıp ona buna özenti vs. laflar söylüyorlardı,bir insan özentide olabilir bu kimseyi ilgilendirmez...Özene özene,aradan iyiyi ve güzeli bulacaktır...Çok fazla tartışmalar çıkıyordu...Ve artık yorulmuştum,bütün bunlardan...Birşey yazıyorsun bir bakıyorsun konuyu alıp öyle hale getirmişlerki,ee yani yuh artık diyorsun...Derdini anlatıyorsun,seni o an için dinliyorlar ama sonra en ufak bir olayda o derdi sana karşı silah olarak kullanıyorlardı...Bende bir karar verdim,bundan sonra forumlara fln girmeyeceğim dedim...Taaaki güzelim sitemizi keşvedinceye kadar...
İnsanlar strese ve negatifliğe kendilerini son derece kaptırmışlar...Onlara iyi birşey desen bile küfrettiğini sanıyorlar...Geçen bir arkadaşa,yaptığı bir davranışıyla ilgili kırmadan birşey söylemeye çalıştım bana IQ'su düşük insansın dedi...Oysaki sinirleneceği ve o lafı hakedecek birşey dememiştim...Ben artık bakıyorum insana bu şekilde davranıyor,uzaklaşıyorum hemen...Çevremde bu kadar negatif insan barındırmamaya çalışıyorum...Elimi uzattığımda huzurla tutabilecek insanların ellerinden tutuyorum artık...
Burada en çok sevdiğim şey,kimse kimseyi yargılamıyor...Bir sorun varsa,mantıklı şekilde önerilerde bulunuyor herkes,eğer yalnışın varsa,makul bir şekilde kırmadan incitmeden,söyleniyor...Çok olumsuzsan en içten dileklerde bulunuluyor...
Bu çok önemli...
Çünkü hepimiz internete kafa dağıtmak,eğlenmek,birşeyler öğrenmek için giriyoruz...
Burada kendimi evimde gibi hissediyorum,rahatım huzurluyum...Sürekli birşeyler öğreniyorum,öğrendiklerimle daha bir zenginleşiyorum...
Bu arada sevgili Mustang'cim,sanada itiraf ettirdikya bu site sayesinde günlüklerimi okuduğunu:))))Aman canım sen oku nolacak,sanki kötü birşeymi yazıyordumki,ama bazen senin hakkında olumsuz yazılarımda yok değildi hani:)))),umarım onlara denk gelmemişsindir:)(şimdi o yazıları merak edecek
)