18-03-2008, 08:17 PM
|
#27 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ersinttL günlüğü günlerim cok huzrlu geçio.kendimi sanki süzgeçten geçirmiş gibi hissediorum.belkide hatırlamıorum bukadr uzun zaman keyifli kalabildiğimi, uzun dediğime süreye bakn, bu siteyi göreli daha iki hafta olmadı,ama umarım burdaki telkinlerin ve ablalarımn yardımlarıyla olmuştur...kararlar alıyorum,şunu şunu yapıcam die,sona daha önce nie düşünmedim diorum, ardından şöle bi gözlerimi yukarı çeviriorum;yahu ben deişmeyemi başladım, ne oluyo bana ya diorum,yüzümde hafiften bi tebessümle kafamı sallıyor ve neşemin tadını çıkartıyorum. iş yerinde mutlaka kızdığım ve beni gün boyu gergin eden sorunlar yaşanıodu.evet yine yaşanıyo ama artık önceki gibi etkilenmediğimi,olaylara daha olumlu yaklaşabildiğimi, hatta ve hatta sorunların hafiflediğini okadr da büyük olmadığını hissediorum.hatta şunuda söylüyüm; ben bu işyerinden bir an önce ayrılıp başka bi iş bulmayı istiodum,artık aramayı bıraktım diebilirm.işimide sevmeye olumlu yönlerini düşünmeye çalışıorum.zor olandan kaçarak güçsüzlüğüm ortaya çıkıor,kendimi kötü hissediodum.ama bu tavrımı bırakıp, tam terisine işlerimi yoluna koymaya, olumsuzlukları çözmeye çalışıyorum.daha bi istekli çalışıorum.ne güzel dimi anlattıklarm
şimdi bunların üzerimde kalıcı olmasını yerleşmesini istiyorum.gerçi daha bi çok şey var ya neyse.. bu zaman iççinde bunada şükür.sonuçta kendimi iyi hissetirio bana.herkesin sevgi dolu gülücükler saçmaası, yaşadığı bütün sorunları aşması dileğiyle.... |
| |