Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

ersinttL günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ersinttL günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: **shamanic** Nickli Üyeden Alıntı merhabalar canım.. öğrenmeye çalıştığımız davranışlarımızı alışkanlıklarımız haline gelmeden bırakırsak biyolojik saatimiz fırsattan istifade hemen eski rutinine dönmeye çalışacaktır.. bu durum sana şunu göstermiş oldu.. henüz telkinlerin sana sunduğu davranış değişiklikleri kalıcı hale gelmemiş ki bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

ersinttL günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-03-2008, 01:23 PM   #31 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ersinttL is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ersinttL günlüğü

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar canım..

öğrenmeye çalıştığımız davranışlarımızı alışkanlıklarımız haline gelmeden bırakırsak
biyolojik saatimiz fırsattan istifade hemen eski rutinine dönmeye çalışacaktır..

bu durum sana şunu göstermiş oldu.. henüz telkinlerin sana sunduğu davranış değişiklikleri kalıcı hale gelmemiş
ki bu gayet normal daha çok kısa bir süredir dinliyorsun..

mesela 20 yaşındasın ..
eski davranışların 20 yılın getirdiği birikimler sonucu oluşmuştu..
değişim çabalrınla düzenli olarak (yine örnek zaman ) telkinleri 6 ay dinlediğinde
20 yılın getirdiği yanlışları doğruya çevirebilirsin..

bu değişim sürecinin kalıcı hale gelmesi kişinin kendisine bağlıdır..
telkinleri dinlerken bilinçaltının gücünün farkına vardın..
şimdi o gücü doğru bir şekilde kullanmaya kanalize ol..

bilinçaltı çalışmaları ile ilgili bölümlerimizi okuyarak oradan sevdiğin benimseyeceğin yolları hayatına uygula..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

mesela gece yatarken.. sabah saat 7 de mutlu huzurlu bir şekilde uyanıyorum
diyerek yeterince tekrarla ve tekrarlarken bu durumu imgele.. super

sevgiler..

hmm.peki saol ablacm.bu arada sana yazdığım bi msjm vardı bu konu hakkında hayal abla yardımcı oldu.daha uygulamaya geçemedim ama,geçicem.belki verdiği bilgilere senin katmak istediklerin olabilir die.cevabını beklemekteyim.ne zaman müsait olursan.unutmadığını biliorum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ersinttL isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2008, 01:27 PM   #32 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

ay canım benim.. benim özel mesajlar yığılmıştı.. bi kaç gün gelemedim ya foruma.. atladımmı acaba ... naptım ben..
hemen bakıyorum..
Alt 21-03-2008, 02:10 PM   #33 (permalink)
Teğmen

ahanda kustum simdi..
evt doruu, benm gibi sizlerden yardm isteyen arkşllar var.hiç sorun diil ablacmm
Alt 21-03-2008, 02:39 PM   #34 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

yolladım canım benim bak senin sayende 2 arkadaşın daha mesajını atlamışım onlarıda okumuş oldum..
teşekkür ederim..

sen şimdi bi oku yazdıklarımı.. biterse tabi... üstüne yine yazışırız..

sevgiler..
Alt 21-03-2008, 04:08 PM   #35 (permalink)
Teğmen

25 Mesajinıza toplam 62 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seramoni is an unknown quantity at this point

Ersin kardeş bana da aynısı oldu,ben bi aydır dinliyorum,ilk zamanlardaki rahatlığım ve neşem gitti maalesef ama ilk halimden daha iyiyim. Tecrübemle biliyorum ki gerçkten zor bir dönm bu dönemler hala da o dönem devam ediyo,sahamanik ablaların tecrüblerini diinliyor,ve güzel günlerin gelmesini bekliyoruz...
seramoni isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2008, 04:27 PM   #36 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

eğer vaktini varsa bu linkte dinlerken neler yaşadığımız ile ilgili bir kaç satır yazdım canlarım onuda okuyun..

sevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...42055#msg42055
Alt 24-03-2008, 08:49 PM   #37 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
seramoni Nickli Üyeden Alıntı
Ersin nerdesin yaa,geldiğine sevindim,bakıyodum kaç gündr ses seda çıkmıyo diyo
burdayım.yazılanları okuyorum arada bi.iş yüzünden biraz younum.sınavlar yaklaşıoo birde onun sıkıntısı ve younluğu var.o yüzden zamanımın çoğunu sınava ayırıom.neyse bu aralar böle devam edicek. bu arada sen hala hoparlörle uyanmaya devam ediomusn,yoksa hallettin mi gelişmelerin ne durumda??

görs kardeşm.
Alt 24-03-2008, 09:24 PM   #38 (permalink)
Teğmen

zaman nasılda akıp geçio.farkına varmak hem güzel hem de...
hep bi başlangıccın sonunu görmeden onu düşlemişim.
mutlu değilim derken; geriye bakınca çoğu insanın yapmak isteyipte yapmadığı düşünceleri varken
ben kendi düşüncelerimi nerdeyse yüzde 99 yapmışm.bunun farkında olmak çok zor.
çünkü insan oğlu kazandığının hep daha fazlasını istiyo.bunu düşünmek yok artık.yok çünkü;
kazanıpta onu kaybetmek te var hele birde onun mutluluğununu yaşayamamışsan doyasıya.
gelecek için yeni bi hedefimi koyarken yaptıklarımla mutlu olmasını bilicem.
hatta artık onlarn mutluluğunu yaşıorum.
şimdi geçmişime göre daha güçlüyüm,çünkü tecrübelerime güveniorum.ve olumsuz düşüncelerim dışarda.
bunu nasılmı kazandım.şöyle söylüyüm;yılardır hep düşünürm,yorumlarım her durumu her olayı.
yalnız onu düşünmek herşeyi çözmüoo,onu yorumlayıp çözümü aramak,olumolu sonuçlarına bakmak gerekio.
şu andaki düşüncelerim gibi.bunu da bu sietede gördüm.pozitif düşünen sizler bana verdiğinz pozitif duygular iöçin teşekkür ederim...
Alt 25-03-2008, 12:08 AM   #39 (permalink)
Teğmen

25 Mesajinıza toplam 62 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Ersin nerdesin yaa,geldiğine sevindim,bakıyodum kaç gündr ses seda çıkmıyo diyo
Alt 25-03-2008, 01:41 PM   #40 (permalink)
Teğmen

sınavlaarın iyi gçer inşallah,hoparlör meselesini sorma,pilotların kukllandığı kafaya takılan büyük kulaklıklar var ya onu denyeyim ddim birkaç gün bu sefer de rahat uyuyamadım,ben de eski sisteme geçtim,haa gelişmeler oldukça müspet yani etkileri artmaya başladı ve çok şükür dinledikçe de bi pilin şarjı nasıl doluyosa o şekild dolduğumu hissediyorum ve bu güven olarak bana yansıyo tabii,kendine iyi bak

Bookmarks