merhaba herkese
sizin günlüklerinizi okuyordum ama günlük yazmaya yeni karar verdim
ben de 1 ayı aşkın süredir telkinleri dinliyorum. aslında fazla değil günde ortalama 2 saat. ama bu bile çok etkiledi. insan değişmek istedikten sonra her şey kolay super
aslında benim hayatımda bir problem yoktu. yani iyi bir işim var, aynı zamanda yüksek yapıyorum, ailemle mutluyum. bende tek bir sorun vardı aslında sahip olduğum herşeye rağmen mutlu değildim dusun geçmişe çok fazla takılmıştım ve geçmişi düşünmekten bu anın kıymetini bilemiyordum
sanki yıllardır içime biri girmiş gibiydi, huzursuz, gözü kapalı..vs.
şimdi ise tekrar ben oldum sanki. her sabah kendime dünü unut çünkü geçti, yarın ise gelmedi, bugünü yaşa diyorum. bugün çok güzel bir gün.
ben güne gülerek başlıyorum. insanlar neden bu kadar neşeli olduğuma şaşırıyor. onlar şaşırdıkça ben daha da mutlu oluyorum.
ayrıca önceden ne istediğimden pek emin değildim sanki. işimi sahiplenmiyordum. saki her an yaşadığım şehirden ayrılacağım, işi bırakacağım, yurtdışına çıkayım gibi farklı farklı düşünüyordum. şimdi ise sahip olduğum şeylere sahip çıkmaya başladım. böylece konsantre olmak, hayata odaklanmak daha kolay oldu. beni istemeyen insanları çıkardım hayatımdan...
gerçekleri gördüm kısaca. ve şimdi çok mutluyum. hayatta imkansız yoktur diyorum. insan kendi kıymetini bilmeli.
benim de içimden geçenler bunlar işte. sizin yazılarınızı okumak ta beni çok mutlu ediyor ve doğru yolda olduğumu düşündürüyor.