19-11-2008, 01:20 AM
|
#146 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Akıllı bıdığım sen yaşına rağmen çok olgun davranan ve yaşayan birisin seni bunun için çok takdir ediyorum ve seni belki de bu yüzden daha bir çok seviyorum.İçten karakterin ve olduğun gibi davranman beni sana karşı daha bir bağladı bunun farkındayım.Ayrıca canım neşe ortağım Serpil ablam ın kızı olman da biraz etki etmiş olabilir :))
Adım attığın bu yolda güzel ve sağlam adımlarla yürüyeceğine inanıyorum tıpkı annen gibi.Ayrıca sen yalnız da değilsin bizler dağ gibi arkandayız canım.Senin gelişimin ve Reiki yolunda attığın adımların için elimden gelen herşeyle yanındayım bitanem bunu bil.
Seni çok seviyorum ve beni ablan olarak kabul ettiğin için sana ayrıca teşekkür ediyorum
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |